59

Анонимен

преди 7 години

До цял живот воененДа, ще пробие релсата само ако е направена от шоколад .

58

Малоуници от ЕС !

преди 7 години

Америка е притисната от Русия в Сирия !Идил и Бен Ладен са създадени от кадри на ЦРУ АМЕРИКА .До кога Европа ще е в НАТО организацията е под АМЕРИКАНСКИ ДИКТАТ .В нато главнокомандващите генерали са американци а те са подчиняват само наАМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ не на НАТО като организация .

57

Анонимен

преди 7 години

Това е безсилието на ислямистите дето си мислиха за държава .Няма такава държава а фанатизирани ислямисти има много .Обаче да стреляш по невъоражени е специалитет на малоуниците от идил .Групировката е притисната и натикана в *** *** от Турция и Русия търсят хамириканци за да се развиват . Ердоган каза имаме доказателства че Америка подпомага ИДИЛ !Това отслабва региона ЕВРОПА от там на там ЕВРОТО пада за сметка на АМЕР. ДОЛАР !!!!!!!!!!!!Автомата е български сигурен съм от ВМЗ СОПОТ !

56

Relentless

преди 7 години

Пробива релса с бронебоен куршум до 100 метра. Спрете с глупостите......

55

Рязана карабина

преди 7 години

Има нещо гнило в Босфора

54

Дивия Запад

преди 7 години

Защо всеки психопат може да носи оръжие, а обикновените хора не?Докогато е така ще има терор!Ако всеки беше запасал патлак,веднага да са го думнали...Егати цивилизацията,дето ни требят и забраняват да се защитаваме!Помните ли вече колко са атентатите и терористите!?Помнете ми думата,всеки трябва да има право да се защитава!!!

53

мм

преди 7 години

Берлин, прав си, макар и да не го съзнаваш. Точно през американски фирми минават българските оръжия от Казанлък, от там през Саудитска Арабия стигат до терористите. Калашников не се произвежда само в Русия, объркали сте опорките пак и не четете новини. Дори прокуратурата ни вече се самосезира за българското оръжие в Сирия.

52

Я СЕГА МЕ ЧУЙТЕ

преди 7 години

Ако имах право на желание щях да си избера безброй нови желания. Едно от тях ще е тоя сладур да го вържа за стол да му е запушена устата и да го измъчвам така както от идил измъчват невинни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 7 години

Току виж след някой ден тоя убавец може цъфне у нас и да го настаним в Харманли да го хранем и поим

50

Сам вкъщи

преди 7 години

Тоя бих го пуснал да поплува в Нил сред крокозъбелите. Ще плува по бързо и от Майкъл Фелпс, заклевам се

49

Еблива слива

преди 7 години

Сам си си виновен бе приятелю! Науче се да пишеш умни работи

48

Еблива слива

преди 7 години

Крали Марко! Хич не си оригинален мой.

47

Сашо

преди 7 години

До ПГ Калашников ти е пробил кухата лейка, по добре питай някой преди да плещиш глупости.

46

Анонимен

преди 7 години

Гут джоб

45

Анонимен

преди 7 години

Паспорта не му ли е паднал някъде? Питам, щото искам да знам как се казва. Нали ще го дебнем по улиците.

44

вариант

преди 7 години

решило е момчето набързо да си върне кредитите

43

ПГ

преди 7 години

До 48 Калашников, пробива релса, влакова релса! Това сме го пробвали в казармата, та, един куршум, как мислиш, през колко човешки тела може да мине... при една такава тъпканица от над 800 човека! Съболезнования за всички пострадали и техни близки! Такива гадове, като този трябва да се унищожават безпощадно!!!

42

Берлин

преди 7 години

Ама защо всички терористи са с калашници?! Аааа... сетих се. Американците ги въоръжават с калашници. От ясно по-ясно.

41

Българин

преди 7 години

Ей затова не искам анадолски мънафи в България, защото когато не се колят и не режат глави, стрелят и взривяват бомби. Цивилизованите турци са единици, 1 на 10000 и изобщо не могат да повлияят на общия облик на това презряно племе.

40

Гадорян

преди 7 години

Нощ, гора, една къщурка. Група заблудени дечица почукват на вратата. Отваря им чичко Ленин , а в ръката му тарелка с печена наденичка. Чичко Ленин загибихме се, пусни ни вътре на топло и ни нахрани, молим тееее. - Абе я се разкарайте, креснал, той. А очичките му едни такива благи и добродушни.