13

Анонимен

преди 7 години

Ужас, да почиват в мир.

12

Анонимен

преди 7 години

НИКАКВА ИЗНЕНАДА!КОЙТО НЕ Е ОЧАКВАЛ ДА ИМА АТЕНТАТИ ЗНАЧИ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!ЩЕ ИМА ОЩЕ...ЕЖЕДНЕВИЕ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ!

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Като версия може да се търси връзка с КГБ... - за отмъщение...

10

Анонимен

преди 7 години

Отново млади хора, светски ориентирани си отиват от Турция. Млади хора, за които религията няма абсолютно никакво значение! Празнуващи заедно с Християни на Бъдни вечер и НГ!

9

Хм

преди 7 години

Какво ли още трябва да стане,та в Европа да разберат,че границите с Африка и Азия трябва да бъдат напълно блокирани,а всеки,който не се държи като европеец-изритан обратно в дупката,откъдето е изпълзял!Всъщност,това ще бъде разбрано,но ще загинат милиони БЕЛИ хора.....Което е много,много тъпо!Ако сега се вземат нужните мерки,няма да има повече от 100 000 жертви и то от двете страни!

8

Факт

преди 7 години

Закономерен резултат от турската политика от последните години!Ердоган беше постигнал стабилен мир с кюрдите,обаче в един момент загуби мнозинството в парламента и реши,че една война с кюрдите ще го върне.Така и стана,ама доверието бе загубено безвъзвратно!Друго-заигравките с ИД,търговията с нея и преминаването на джихадисти също си оказаха влиянието,когато бяха прекъснати.Най-важния фактор обаче е прякото участие в Сирия и пълната логистика за "умерени","неумерени" и всякакви други главорези!

7

???

преди 7 години

Кой нормален човек ходи да празнува в държава, където през всеки час гърмят бомби???

6

тез

преди 7 години

Тез бежанци и цялата пасмина която има българско гражданство , ако си изплашат и се юрват насам , жална ни майка ...

5

бай иван

преди 7 години

Путин си отмъщава на ЕС като праща (косвено) мигранти и терористи (тези може и директно да ги праща), за да го унищожи. Обама пък му го връща в Турция с опити да раздроби държавата.

4

просто се е случило

преди 7 години

наши екскурзианти как се удавиха в охридското езеро,да не би да са искали. така и почиващите в турция,така им е било писано.каквото е дадено за човека,на камък не отива.

3

Една

преди 7 години

Сега вече ако има нормални лидери Евросъюза веднага ще затвори границите си за турци! С Меркел, Юнкер и оная тахтаба Оланд шанса това да се случи е математическа нула! Хайде по-бързо в Европа на власт да идва европейският еквивалент на Доналд Тръмп (защо примерно не Орбан) и да ни спаси от чумата на исляма!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тероризмът е зло, което трябва да бъде преследвано и унищожавано по безмилостен начин по цял свят.Няма оправдан тероризъм ! Дори каузата на терористите да изглежда понякога справедлива. Да убиваш нищо неподозиращи цивилни хора е чудовищно.

1

Анонимен

преди 7 години

Bog da prosti horizata