96

Анонимен

преди 7 години

"Вадим хората,дърпаме колите..."Ама той ли вади хората и дърпа колите,няма ли си хора за тая работа?А фотографите и журналистите "случайно" ли бяха там?

95

Анонимен

преди 7 години

Има ли камери и медии - Боко е там да му снимат дългият лъжлив нос.

94

Анонимен

преди 7 години

На Боко вятър му е само в главата........

93

Анонимен

преди 7 години

Извинявам се, но няма ли вече агенция по бедствия и аварии или това е новата длъжност на Бойко.

92

Анонимен

преди 7 години

"СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Втора жертва на мелето между ТИР и кола! Още един човек бере душа "Всичко е наред. Свинетка каза че нещата са наред.........Баце и той.Сега двамата да ги арестуват за убийство по непредпазливост

91

se

преди 7 години

Да ни е честита през 2017 година честването на 100 лет отВели́кая Октя́брьская социалисти́ческая револю́ция,

90

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тръгвам за Айтос.Взимам си лопатата и памперса.(За всеки случай).Може и да си намеря някой приятел (интимен) там.

89

123

преди 7 години

Lipsata na red i disciplina shte iziade glavata na tazi natzia! Fact.

88

Анонимен

преди 7 години

Бойко Супермена спаси благодарна България от снега.. окрилени и благодарни гербаджии се молят да управлява по-дълго от Бай Тодор.

87

the BEST ББ

преди 7 години

г-н Б.Борисов ти си човека,който можеш и трябва да искаш да оправиш БЪЛГАРИЯ не тия псевдо грабливи патриоти или тая червена *** дето и за е.....не не стават,в теб ние надеждата

86

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен 105 И си прав, и не си. Бойко го избраха първия път незадоволените домакини, и корпоративния вот. После, Герб се"преизбираше" , ползувайки държавната машина,централно и по места. Сегатрескаги тресе, осъзнавайки, че палачинката се обръща, тоест, и намалкото останали да гласуват "слепци" им се проясни зрението. Не можем да кажем същото за незадоволените любителки на турски сериали, обаче.

85

Абориген

преди 7 години

"Как да се избегне 120 км вятър" Навремето едни доста по умни глави още през 1920г го измислиха г-н Борисов. Само че Доган и хората му изсякога поголовно горите които бяхте така добри да им предоставите а сега се чудете как да спрете вятъра ...

84

анонимен

преди 7 години

Браво Бойко.Справи се и с тая ситуация както и с други по-рано.Добрината ти е в повече,а народът иска твърда ръка.Помисли върху това.

83

Анонимен

преди 7 години

Батце премръзна, довечера симитлийския кмет, ще му загрее банкянския ***. Дали му остана някое друго милионче, дето ги,,спечели" зет му от ТОТОто!?

82

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаТака е, но тези слепци гласуват и избират. Така че, слепците да бяха прогледнали до сега. Кой им е виновен?

81

Анонимен

преди 7 години

А къде е Лили винетката? Къде са ни парите от винетки? Защо не даде отчет?

80

Ама, починете

преди 7 години

Аман, стига сте го показвали този. Живков по-малко снимки имаше в медиите.Искам хубава нова година, без ББ да ме зяпа отнякъде.Ужасно е, оставете българите да си починат от ББ.Поне един ден бре хора, един ден без Борисов!Хюсеин и Кадафи не ги показваха толкова - уж диктатори, а този другар демократ през секунда и снимка - аман!

79

Един от Северозапада

преди 7 години

До Reptile В бюджета внасяме пре достатъчно. И работим не по-злеот всеки друг европейски народ.Друг е въпросът, че "слепци" водят държавата, и те не знаят накъде, и все са в разкрачен стоеж...МВР с най-голям бюджет???? И все не им стига...А сега,дакоментиращ малко магистралите на Бойко,без отбивки затировете,без тоалетни,бензиностанции??? В Австрия,посред нищото, между два града-отбивка,с ОТОПЛЕНА тоалетна, течаща топла вода, в Унгария-също.Но,там не мафиятаси има държава, и *** начело.

78

Анонимен

преди 7 години

ИЗСИПАН АСФАЛТ НА ЗЕМЯТА (при това на четворна цена) НЕ Е МАГИСТРАЛА ,КОГАГО СЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКИ СЪПЪТВАЩИ СЪОРАЖЕНИЯ ИСЕ ОСИГОРИ ЦЕЛОГОДИШНОТО И ПОЛЗВАНЕ ДА!!!

77

АНТИ

преди 7 години

Ах Борисов, баш Герберисов,100 часа ти се назландисваш.Виновни са други - разберете!Не кражбите, вятъра и морето.