38

Кметот на Симитли

преди 7 години

Виновен е Ретроградния Меркурий, "падащия вятър" и правителството на Орешарски. Тиквата, Динята /Свинетка/, Пъпеша /шефа на АПИ/ и Чукундура /всеки *** ГЕРБераст/ са на Малдивите и се пляцикат, пък Вие ***. Гарантирано от ГЕРБ!!!

37

Анонимен

преди 7 години

до 45 Ауди А6 300 км скоростомер, TDI, 3 кубика, 330 конски сили при 200 км/ч е на 1800-1900 оборита, сме.шен. Лично съм се возил в такава кола при такава скорост.

36

Анонимен

преди 7 години

ДЕБЕЛОТО ЛИЛИ - ПАРТИЗАНСКАТА ОНУКА, ДЕТО НАПРАВИ ВИНЕТКИТЕ ПО 100 ЛЕВА, ДАЛИ ОПЕСЪЧИ И ПОЧИСТИ МАГИСТРАЛИТЕ????А САБАХЛЕМ ФЪНДЪЧКАТА ОБЯСНЯВАШЕ, ЧЕ НЯМАЛО НЕОБХОДИМОСТ ДА СЕ ЧИСТЯТ УЛИЦИТЕ....НАЛИ ЗНАЕТЕ - САМО ГЕРБ, ОВЦИИИИИ

35

Анонимен

преди 7 години

Ауди А6 дизелак на 200 км в час е с 1800 оборота! Немците са си е.бали майката! Това е все едно да караш нормална кола 2 кубика с 120.

34

АПИ Пътища

преди 7 години

Боже! Сняг в края на Декември!?Кой би си помислил? Снегорините ни са пригодени за работа между Май и Август.Ние нямаме вина. Не пътувайте в месеците между Септември и края на Април.

33

trump

преди 7 години

голям кеф- селяните *** скрьндзи са си ударили каруците- супер

32

Анонимен

преди 7 години

Гледам сте засегнали бързите бусове в темата Мога да ви кажа че наистина Пежо Боксер HDI 3 кубика лети като лека кола ако е празен и си поддържа 160 км в час постоянно без проблем. Това за мен е много добър дизелов двигател 3 кубика и 180 коня. Вече не ги произвеждат обаче от Пежо. Минаха на по-малки кубици със същите коне, а това означава и че двигателят на тази скорост ще е на по високи оборти и по-бързо ще се износи. Елементарно. Но каква им е целта? Ми да си купуват по -често хората бусове.

31

Анонимен

преди 7 години

Какъв сняг е това, няма и 5 сантиметра. Ами ако дойде истинска снежна буря, ще закриваме държавата ли?

30

sss

преди 7 години

Интересно колко от колите са били с летни и всесезонни гуми? Ето тук може да се види разликата https://youtube/watch?v=elP_34ltdWI&t=159s

29

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се възстановят изсечените и изнесени в Турция гори, трябва да се направят снежни заслони край пътя, нещо, което го помня покрай пътищата от Бургас, през Айтос, към Карнобат - до Петолъчката.Такива вече няма.Никой не може да се пребори с природата.Не знам защо, но дори и в тази обстановка, това ме прави щастлив.

28

Анонимен

преди 7 години

30, И що да не кара? Такива хора с бусове са всеки ден на път да разкарват стока. Да виси 5 часа от София до Бургас ли по Тракия? Като му позволява буса що не по магистралата? Има бусове по 3 хиляди кубика и 180 коня, където при 180 км в час двигателят му мърка на пределните 170-180 километра като се включи турбината и е в 3000 оборота- напълни нормални?

27

Народе!?

преди 7 години

Аз и във Франция и в Австрия съм бил в задръстване заради сняг.Кой ви каза ,че там няма навявания???

26

Анонимен

преди 7 години

до 33 Новите беемвета мерджани и особено аудита летят по Трякия с над 180 редовно.

25

Анонимен

преди 7 години

Абе карайте с 200 и после се чудете,ами са кво стана.

24

adn

преди 7 години

ракети да карате в космоса, ще ви пречат звездите. НЕКАДЪРНИЦИ.

23

Celsius

преди 7 години

До 23Ей като кажете в другите държави направо умирам от смях.Аз лично съм оставал в снежна буря 3 пъти. 1. На Беклемето .2.На път Русе.3.Доброславци -Нови Искър.А как спират вятъра в другите държави?С химия или нещо друго?Или Динко ходи и там.

22

Анонимен

преди 7 години

Оня ден си карам аудито с 150 някъде по Тракия след Пловдив посока София и един товарен бус Пежо мина покрай мен сякаш бях спрял...карал е до дупка- 180 км. Луди хора братя! Лудиии.

21

Не им трябвали зимни

преди 7 години

Преди месец бургазлии философстваха ,че зимата не им трябвали зимни гуми защото нямало сняг....ето сега това е следствието от простотията на хората без зимни гуми.

20

Анонимен

преди 7 години

След това което виждам. Свинетка веднага да си подава оставка!

19

ииии

преди 7 години

Зимата пак ни изненадаааа...