21

КОЗАР

преди 7 години

Когато едно нещо не става, след определено време и усилия, се прави разбор и се търси защо. Подхода ли е неправилен? Усилията ли бяха недостатъчни? и т.н.Защо р0мите не са интегрирани (вече десетки години)? И защо положението е такова?Нямате ли усещането че от година на година се полагат "повече" и "повече усиля" и се тъпчи на място - сякаш това е огромен непреодолим проблем?Театър. Алабала. Става точно това, което е планирано да стане.

20

game1

преди 7 години

Кои са хората дето са го гласували??? ПОСОЧЕТЕ ГИ !!!! После ние ще си свършим работата!

19

Кунева

преди 7 години

в затвора, защото умишлено разхищава държавни средства, в нарушение на закона и като дискриминира българските деца. Това си е престъпление срещу държавата и нейното бъдеще. Но израелите-комунисти винаги са били такива - те толерират всички, които са с тъмен цвят на кожата, във войната им срещу християните.

18

Анонимен

преди 7 години

Tуй 30 евро пари за семки ли са или пари за веро и прах в очите?

17

до 17

преди 7 години

Ето пример какво става, когато те пускат с двойки да продължаваш! Те просто не разбират какво им се говори! За европейската програма парите падат от небето сигурно! А има и много бедни българчета, които имат затруднения. за тях защо да няма стипендии?

16

Анонимен

преди 7 години

Безумие!!!! Няма такава държава!

15

Анонимен

преди 7 години

Парите са отпуснати по европейска програма!Парите не са на Бьлгарския данекоплатец! Прочетете още ведньж текста Росица! Говори се 60 евро evro! А не бьлгарски пари!

14

Аз

преди 7 години

До АнонименУбийците Роми - 95% Убийците българи - 300 души

13

до 14

преди 7 години

И аз това се чудя! Направо като ги видят и да им ги дават стипендиите, а те нагли и "успех" им искат. И то какъв!

12

до 13

преди 7 години

Какво значи от Ес били отпуснати? Кой плаща вноски и данъци в ЕС, за да съществува?! Само да не ми кажеш, че тия които ще взимат стипендиите! Българският данъкоплатец ги плаща, затова има право и да решава как и къде ще се разпределят.

11

Анонимен

преди 7 години

Защо такъв непосилен праг за успех са турили!

10

Анонимен

преди 7 години

Крадящите роми - не повече от 1 млн.лв.Крадящите българи - поне 20 млн. лв. за тази година.Помислете, българи!

9

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно недопустимо е да преминават с двойки в по-горен клас. Те в 5-ти клас не могат да четат. В университета ще ги набутате, а те няма да могат да пишат, но сигурно ще пуснете още някой такъв гениален закон и, и университет ще завършат напълно неграмотни. Качихте ни се на главите!

8

Tiти

преди 7 години

Сега ще напълнят училищата не само с "Ученици" "Роми" ами и с техните семейства за да пречат на децата ни за да учат

7

Анонимен

преди 7 години

ВЪПРОСЪТ ЗА БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ИДВА ДОГОДИНА!

6

Анонимен

преди 7 години

СИГАНИЗАЦИЯ НАЛАГАНА НИ УМИШЛЕНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ АНТИБЪЛГАРИ!

5

Анонимен

преди 7 години

Идеята за стипендиите не е лоша, наистина малцина ромчета ще ги получат.. През 2017 г. обаче Социалното министерство ще се сблъска с ИСТИНАТА - в много европейски държави забраняват брак между непълнолетни. Да видим какво ще направят по въпроса..

4

Az

преди 7 години

Сега ще видите как всичките ще са с успех над 3.5 не защото знаят а защото учителите ще ги е страх да пишат по-ниски оценки. Роднините им ще ги чакат на всеки ъгъл

3

Анонимен

преди 7 години

Трудно е за ромско дете да изкара 3,50, дори и да ходи на училище.. Още в началото ще окапят много, само заради правопис. Много шум за тия стипендии, а накрая ще ги получат 3-4 ученолюбиви ромчета...

2

Родител

преди 7 години

Детето ми е ученик с отличен успех в гр.Бяла, обл.Варна. Едва преди седмица получи стипендия в размер на 30лева за месец октомври. А що се отнася до ромските стипендии е вече прекалено. Да получават това, което получават и нългарските деца ,което е предвидено в закона.