29

Азазел

преди 7 години

Простотията навсякъде е една и съща, но тук тя колоритно е съчетана с типично руската мизерия и всякаква липса на битова култура.

28

Анонимен

преди 7 години

Ами радваме се на колорита на руските,защото колорита от западните социални мрежи никой не ни го показва!!!А там има не по-лоши изпълнители,някои даже са професионалисти!!

27

Анонимен

преди 7 години

Тцъ тцъ тцъ нашичките са много убави и вечв се посиграват на другите

26

RUSSIA the best

преди 7 години

33 - Написал съм бил ник на английски език... Ти и толкова не си написал , чета те като " анонимен " . Да , гордея се с възгледите си , защитавам Русия и винаги си навличам негативни коментари , което не ме променя. За разлика от предатели като теб , които бяхте с Русия , сега с ЕС , който ви няма за нищо , избрахте Радев за президент - проруски настроен и в крайна сметка и вие не знаете с кой сте.

25

===

преди 7 години

До Анонимен 30Ахааа - виж ги ти мизерниците алкохолици пък хакнали изборите у САЩ - ку-ку асансьора ходи ли до последния етаж - ако вдеваш за кво иде реч де........

24

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestНикът ти сам говори за теб. А и явно се гордееш в възгледите си.Защо не си хвнеш чамаданите не отидеш в истинската си родина, която обичаш повече от България.И да те поправя- този сайт пише ежедневно за Путин...но не негативни неща...а съветска пропаганда, с цел да облъчват хората и да ги правят такива като теб.И още един въпрос...като толкова любиш русия, защо си написал името си на английски/?

23

Анонимен

преди 7 години

Пропит ти е акълът - те ще изтрезнеят, ама ти по-умен няма как да станеш.----Както "изтрзняха" стотиците в Иркутск ли?"Умен" колкото теб ли?

22

Анонимен

преди 7 години

СНИМКА 28 ПЕЧЕЛИ!!!!!!!!!26 НА ВТОРО МЯСТО!

21

МУСАка

преди 7 години

До 24И в този ред на мисли - от най-пиянската нация в Европа (Великобритания) изобилства от снимки на живите мъртви в малките часове на деня, опитващи се да се задържат в света на живите по всякакъв начин - полуизлегнали се по паважите, пълзящи по улиците, спящи по тротоарите и т.н.По морските ни курорти може да се види що за стока са!

20

===

преди 7 години

До RUSSIA the bestНе бе пич - пишат тва за което им плащат без значение, че е лъжа - така папкат....

19

===

преди 7 години

До ДидиПоследно руснаците изпаднали бедняци и алкохолици ли са или са супер интелигентни хакери хакнали изборите у САЩ - аре определете се най-накрая щот тва вашето прилича на шизофрения.....

18

RUSSIA the best

преди 7 години

Прави ми впечатление , че в този сайт постоянно се пише за Русия , естествено тази държава и нейният президент Путин се споменават само с лошо . Повече , отколкото за държави в които има например атентат или война , визирам Турция и Сирия . Да не би да е модерно ?

17

МУСАка

преди 7 години

До ДидиВинаги трябва да се гледа от положителната страна.Поне няма да я насилят бежанци или да й счупят някоя ръка в метрото.Все пак здравето е най-важно!

16

Анонимен

преди 7 години

Тази статия е провокация на Сорос.В Русия всички са православни християни, носещи свръхчовешкия ген на ***.

15

Диди

преди 7 години

Преди всичко страшна бедност. Навсякъде е по-добре от Русия.Иначе мацката 9 е много готина. Жалко че ще си попилее живота в тази страна.

14

МУСАка

преди 7 години

4-тата снимка ми оправи настроението за деня. Вече мога да спя спокойно! хаехахахах

13

един там

преди 7 години

Ахахаха.. Жената дето мъкне мъжа на гръб и АТВто с надуваемия сърф са великолепни попадения... БРАВО

12

Анонимен

преди 7 години

ДО 11 Е КАК БРАТСКИ КИТАЙ. С КАКВО СЕ ПОБРАТИМИХА. С Руснаците?

11

Анонимен

преди 7 години

ДО 6 ТАКИВА ИДИОТИЗМИ МОЖЕ ДА СЕ ВИДЯТ В ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА. Особенно през СОЦА. И ТЕХНИТЕ И НАШИТЕ НЕ СА ЗА СМЕХ.

10

11

преди 7 години

До Анонимен 10Пропит ти е акълът - те ще изтрезнеят, ама ти по-умен няма как да станеш.