11

Анонимен

преди 7 години

Това е гавра, а уж им пукаше за образованието. Подозирам опит да се изгонят и малцината ентусиасти сред по-младите, упражняващи тази професия, та да останат обучители по някакви външни програми. Предполагам тестовете ще са някаква формалност без никакъв смисъл. Така че остава само гаврата и унижението.

10

Анонимен

преди 7 години

Закривайте системата. Има нови технологии в епохата на Интернет позволяващи обучение чрез компютъра вкъщи. Разходите за тази система са колосални, а вредите от насилственото струпване на деца от 6 до 19-годишна възраст в тези скотобойни (училища) са непоправими. Резултатите - неграмотна ***. Ползите са само за работещите в тази система, учениците само задължително въртят оборота на системата още от 6-7 годишна възраст докато изперкат на около 19 години когато са абитуриенти.

9

Анонимен

преди 7 години

Поредната задължителна формалност. Да не мислите че хахавелите ще се изпарят? Просто ще им издадат документ, че не са хахавели. Като психотестовете за книжка - плащат се при получаване.

8

Алов

преди 7 години

При даскалите за разлика от другите професии психопатията и шизофрените растройства са най силно изразени. Който не става за друго ,става даскал. Отпиват по цяла вечер ,а на другият ден дремят на топло в училищата и за това им се плаща.

7

Анонимен

преди 7 години

Депутати и политици кога???, те имат спешна нужда да минат психо-тестове и за дрога.

6

Амонашвили

преди 7 години

Началникът на РУО-Кърджали,Гроздан Колев е за психиатрична клиника!Докато бъде въдворен,плътно до него поне двама санитари!

5

Анонимен

преди 7 години

Спокойно бе даскали, тестовете ще са формални както всичко в българските ширини.

4

циник

преди 7 години

Хубаво,но кой ще плаща ? Учителят с неговите жалки 660 лева бруто ? Ай сиктир...

3

Анонимен

преди 7 години

Много интересно."Учителската професия не е подходяща и за лица с епилепсия, разстройства на настроението, както и с налудни разстройства, свързани с личностнова и поведенческа промяна." Какво ще рече "РАЗСТРОСТВА НАНАСТРОЕНИЕТО"? Кой обикновен и НОРМАЛЕН българин не е с разстройство на настроението?! А с НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО може министър-председател, а учител не може!

2

Алов

преди 7 години

Почти не познавам даскал дето да не е алкохолик или шизофреник ,а останалите са комплексари дето все реват за по високи заплати ,но пък ако има как и без да работят.

1

Анонимен

преди 7 години

а подходяща лие длъжноста депутат и министър дас се заема от крадци и мошенници