51

БГ

преди 7 години

До То МНОГО ИМ СА 50 ДЕПУТАТА,ЗА ТЕЗИ КРЕДИТИ,ТРЯБВА ДА СА НА СЪД

50

Честито!

преди 7 години

Аз не знам защо се вдига целият този шум след като всяка година за бензин плащаме много повече отколкото за Гражданска отговорност. И в крайна сметка ако падне цената на бензина само от разликата ще си покрием застраховката и винетката дори. По-важното е защо продължава да се качва бензина? Защо? Скоро арабите ще спрат да добиват нефт, защото няма търсене. Едва ли само цената на бензина в България, ще се търгува на световните борси. Нагоре, нагоре, нагоре-мълчим, мълчим, мълчим...

49

дада

преди 7 години

В Белгия, който няма произшествия плаща по-ниска такса за гражданска. Аз плащам 320 евро за Ситроен Пикассо.

48

Гошу

преди 7 години

Нямам книжка и никога не съм карал кола и нямам идея бензина колко трябва да струва. Само искам да ви дам някой факти, четящите да преценят кое как е и къде е по-добре: В Лима - Перу, минималната заплата е към 500 долара, бензина е 9,99 солас за галон (тук в галони се продава бензина). Това по курса прави някъде към 5,50 лева за галон. По мои сметки излиза, че май е по-добре да си в "третия свят" в Латинска Америка, отколкото в просперираща европейска България :)))

47

То

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50

46

Анонимен

преди 7 години

Мхм, а в едни определени бензиностанции цените са с до 50 ст. по-ниски от останалите. Защо ли?

45

Лъжливото овчарче

преди 7 години

Те и миналия декември казваха същото за 2016 година.И по-миналия декември казваха същото за 2015 година.И по-по-миналия декември казваха същото за 2014 година...А ние им "верваме".

44

Анонимен

преди 7 години

мутраците с БМВ-та и джипове требе да плащат три пъти по-висока гражданска,но на практика те си карат и без гражданска застраховка!

43

GERB OVER

преди 7 години

Честито гербаджий !!!

42

подкрепям

преди 7 години

Идеята който няма нарушения и произшествия по негова вина да плаща по малко.Не е нормално мой познат полицай да ми казва,че има шофьор 11 пъти хващан да кара пиян!Ние на практика плащаме тяхното безумие и ненаказаното им поведение!Верен си е вицът според който нашето правосъдие е като македонското мореплаване!За да има такъв шофьор значи съдебната ни система е по мъртва и от мумията на Тутанкамон!

41

До t

преди 7 години

Намалява времето, което хората трябва да си взимат пенсиите си и да се радват на заслужена почивка.

40

До Ива

преди 7 години

Не се учудвайте. Това е сайта с най-измислените журналисти, събирани от кол и въже. Готови за 5 лв. да продадат и майките си, за да кажат на черното бяло.

39

да,ама не

преди 7 години

За 2017-та застраховката ми гражданска отговорност е на цената на миналогодишната.Фактът си е факт.Цената и предните 2 години беше почти същата.

38

художника

преди 7 години

А ЗАЩО аз, и много като мен примерни шофьори ще трябва да плащаме заради ненормалниците на пътя? Справка в КАТ, и на база актовете през годината да се увеличава вноската по ГО. Който няма наказания 3г. назад, да плаща минимална вноска.Ей така е СПРАВЕДЛИВО!!!

37

Дедо

преди 7 години

Де що има застрахователна компания,навсякъде в дворовете им има по 5-6 коли за по 100 иляди ойра. Все на почивка в Гърци и на шопинг в Дубай ходят.И вратовете им едни валчести, яки,лъскови и охранени. И горките все са на загуба. Да ги съжалиш майна.

36

Ива

преди 7 години

"От 1 януару удар по джоба..." ; "по скъпо"Журналисти, кога ще се научите да пишете?

35

Анонимен

преди 7 години

До ники пич, цената на ГО не се формира на база цена на автомобила. а понеже храниш тези с бмв и мерцедес, ако си направиш труда да проучиш ще видиш, че според статистиката доста по- често ПТП стават с таралюги за по 2 хиляди лева без технически преглед и ремонтирани в гаража на комшу с тел и тиксо...

34

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли приеха по високи осигуровки? На последък не чета активно новини и сякаш ми е по-спокойно....

33

до 36 - t

преди 7 години

37 е прав. От нова година намаляват заплатите, заради увеличението на пенсионната вноска.

32

Анонимен

преди 7 години

До tРазбира се! Заплати!