67

смЕх

преди 7 години

Ясно е ,че нaглостта на гербавите комунисти е безкрайна ,но ако вярно ,че се гласят за някаква коалиция това показва ,че с в паника защото всъщност никой не иска да има вземане даване с тях. Колкото до деформаторите те просто вече никога няма да помиришат парламента пък камо ли министерски кресла и те и гербавите са се запътили към трета глуха както НДСВ преди време.

66

М, да ...

преди 7 години

75ти Цветанов е симпатичен единствено в народна носия, а с Борисов взаимно се използват! Хвани единят, удари вторият!

65

Анонимен

преди 7 години

Ами да бяха си стояли на задните части , щом отново ще им подават ръка. Нали и сега бяха коалиция.Защо си подадоха оставката ,като ще е пак същата боза. НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ

64

Цветан Цветанов

преди 7 години

Единственият човек съм, който ще защити Цветан Цветанов. Моито уважение, но Борисов не е дорасъл до нивото на Цветанов. В този смисъл ББ направи много грешки, и няма място в политиката. За жалост ББ е ГЕРБ, а Цветанов е в тази партия и това му е грешката.Жалко! Защото ЦЦ изгради партията, която се водеше еднолично от Борисов.Жалко!

63

???

преди 7 години

Ей тоя толуп е символ на задкулисието и милиционерщината !! Невероятно нагъл индивид

62

Анонимен

преди 7 години

масово изтребление за цялата герберска чума през 2017 това ще е спасението за всички ни и тогава ще има високи доходи по малко контрабанда и съдебна система

61

Анонимен

преди 7 години

За ПФ гласуват най-пропадналите, многострадалните Гаьовци без пари, образование, качества и перспектива. Срамно е да се замесваш с подобна партия.

60

Анонимен

преди 7 години

Тоя с мазната мутра е за електрическия стол

59

Уффффф

преди 7 години

Цветан Цветанов попитал радио Ереван: -Как да направим така, че Бойко Борисов да остане велик като Васил Левски ?Отговорили му: Ми обесете го !

58

melinda.faella

преди 7 години

До Надя Николова УМОПОМРАЧЕНАТА СИ ТИ, НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ НАМЪРДАТ ПАК ВЪВ ВЛАСТТА, СЛЕД КАТО НАРОДА ГИ ИЗБУТА ,НЕ ТА НЕ СЕГА ТЪРСЯТ ВАРИАНТИ ПАК И ПАК ,НАГЛОСТ ДО НЕБЕСАТА И ЗАБЛУДЕН И *** НАРОД КАТО ТЕБЕ, НЕ ЧЕ ЗАЩИТАВАМ КОРНЕЛИЯ В НИКАКЪВ СЛУЮАЙ НО И ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ МИ СЕ ГАДИ С ТАЯ САМОУВЕРЕНОСТ ТЯХНАТА1

57

Питащ

преди 7 години

Не знаете как да поздравите ГЕРБ?1.На избори, демократично - вот: ВЪН мошеници!2. По народно му - От гората, яка дряновица / обезателно чепата /: Вън мошеници!3. По румънски - като Чаушеску.За " добрия " живот, който ни осигури ГЕРБ-йската мафия, така заслужава да бъде поздравена, НАЛИ?

56

Ехооо

преди 7 години

От ЗОРАТА на демокрацията ( след годините на социализма), живеем прекрасно. в разкош. Е, както дойде ГЕРБ на власт, ни развали рахатлъка. Много сте мислещи и справедливи! И ГОСПОД да слезе при нас, няма да ни оправи! Това е българина!!! Вечно мрънка, вечно дудне, вечно някой му пречи. всички около него са виновни. Но той ( българина) си мисли, че е еднственния прав за всичко! Хора огледайте се около себе си, започнете промяната със себе си. Тогава, чакайте развитие към добър живот.

55

Анонимен

преди 7 години

Избирателят протегна среден пръст към Герб!

54

до 61 - пълен фалит.

преди 7 години

Миличък , пълен фалит си претърпял ти - и то мозъчен ! Замисли се отново , кой ограби КТБ - май боЕко и Доган я свършиха тази работа ?И за какъв СИК пишеш тропчо ? Нали ако я нямаше СИК , сега нямаше да го има и вашият "вожд" !?

53

ПЕНЕ

преди 7 години

Цвинокио ОТНОВО се е объркал нещо.... В следващият парламент , няма да има "реформатори" , щото след 20-ти януари им спира финансирането от САЩ и Сорос ... ! Но по-голямата му грешка е , че ГРОБ ще правят изборът , с кого да се коалират ! Доколкото аз знам , това е право на ПЪРВАТА политическа сила , а ГРОБ вече НИКОГА няма да са първи ! ! !

52

so fucking brutal

преди 7 години

....... ха ха ха ха ха ха конкорда на родния елит взе да пада осезаемо кои мутри банкери политици и подобни ча лга псевдо елитни из мети се разбият на пух и прах а це ц о .......... пада ли самолета ц е ц о о о о о .............

51

Бай Ставри

преди 7 години

Няма да стане, ние в Централния Софийски затвор ги чакаме с нетърпение КРАДЛИВИТЕ ГЕРБерастчета и Рънърса ще въздаде дебела и твърда СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Аз съм Бай Ставри - надзирател, СТРОГ, но справедлив. Стига лъжи и кражби, бе Цвинокио - НАРОДЪТ Ви МРАЗИ...

50

БАБА КУНА

преди 7 години

САМОУБИЙСТВО Е ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ Е ДА БЪДЕ В КОАЛИЦИЯ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ.

49

ТЪПАЦИ

преди 7 години

КАЖЕТЕ КОЙ Е ПО ДОБР ОТ БОРИСОВ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. САМО КРИТИКУВАТЕ КАЖЕТЕ МУ ИМЕТО НО ПО ДОБЪР НЯМААААААА ЗАБИИТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ.СЕГА ЕВРОПА СПРЯ ЛИ ФОНДОВЕТЕ. Е СЕГА ВМЕСТО ДА СИ ДОЙДАТ БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ЩЕ ИЗБЯГАТ.

48

Анонимен

преди 7 години

Тези мишоци са виновни за политическата криза.Никои не им искаше оставката.Забъркаха кашата и сега пак се гласят да управляват.Само разходи и гевезелъци.Аман от техните хвалби и заблуждения на хората по телевизията.За какво ни са трети път.Не искат да испуснат кокара.Ослади им се.Нямат работа повече в управлението барабар с пожарникаря и Цв.Цв.