12

Ядосан!!!

преди 7 години

Бог да я прости! Но наистина хайде стига вече хора!!! Това НЕ Е нормално, в България има толкова хубави момичета и просто мястото пропилява животите. 7 милиона сме, а се трепем,лъжем,крадем и т.н. И с това - ревност - ами и аз съм бил ревнив малко по някой ама като виждаш че не става просто си казвате по едно "чао,добър живот" и това е...какви са тези ревности,какви са тези глупости.Е как да се оправи държавата като такива неща стават???Наистина жалко,и за момичето и за ситуацията и за всичко!!

11

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ЛИ НЕМОРАЛНО И МНОГО НАГЛО ДА КОПИРАТЕ ОТ ФЕЙСБУКА И ПУБЛИКУВАТЕ ТУКА ТОЛКОВА МНОГО СНИМКИ НА МОМИЧЕТО!?ВСЕ ПАК ИМА РОДИТЕЛИ..ПРИЯТЕЛИ ..ПОЗНАТИ!ПИТАХТЕ ЛИ ГИ?

10

Циник

преди 7 години

Наръгана....поредния бисер на сайта! Какво ще каже драскача за прободена например? Иначе жалко за девойчето - погасили са живота му ...и причините са безмислени

9

гробарят

преди 7 години

Поредното неразкрито престъпление в Бг от импотетната ни полиция и следствие ,за съд няма какво да говорим до там няма да се стигне, а и да се стигне извършителят ще бъде награден от съдът с орден "Стара планина" за особени заслуги към оскотяващото ни общество!

8

Сайга 12

преди 7 години

Стига с тия ЗВЕРСКИ убийства бе!Зверовете убиват само за за се нахранят!Не обиждайте животните!

7

Майка

преди 7 години

Младо, хубаво, нормално момиче - не мутреса, не наркоманка, убито в разцвета на живота си - и той намерил какво да пише! Какви майки ви раждат, бе, тъй ли няма милост и човещина в сърцата ви!

6

:)

преди 7 години

Не знам кой ви прави рекламите, но ви уверявам, че е пълен ***!!!

5

дам

преди 7 години

Не се знае как е станало. Момичето може да е станало случайна жертва на някакъв психопат. Каква ревност? Скоро се е сгодила. Не пробутвайте разни версийки, имайте милост към живите й роднини!

4

.

преди 7 години

Разследващите да проверят какви съобщения е получавала/изпращала в социалните мрежи, убиецът едва ли е толкова умен,за да не е оставил следи и там!

3

Анонимен

преди 7 години

Отвратителна, опасна за нормалните хора държавица, пълна с озверяли *** и гарантираща просперитет единствено на база шуробаджанащина и подлизурство. Който е млад и нормален да се изнася!

2

saki

преди 7 години

Звучи ужасно ,млада хубава жена, да работи нощна смяна в месокомбинат ,на село. И в тоя месокомбинат,сигурно е пълно с комплексирани ***, садисти.

1

Анонимен

преди 7 години

Господ да я прости! Колко тъжно! Била е толкова млада, влюбена, животът е бил пред нея... :((