81

Анти Путн

преди 7 години

Направете една партия с Плевнелиев,за да има за кого да гласуваме. Обичащите РУСИЯ, а не нейните диктатори

80

НАРОДЕН СЪД

преди 7 години

Не знам какво прави Москва но знам ,че Народен съд трябва за всички американски *** назначени в България. Митов.......итн..

79

САЩ вън от БГ

преди 7 години

Всички партии в Бг се контролират от САЩ и западните посолства. Митов не БГ министър ,а човек назначен от САЩ минал през фондация на ЦРУ. България се унищожава постепенно благодарение на такива като него и другите политици които се назанчават и одобряват от посолството на САЩ

78

Анонимен

преди 7 години

kade e nazista soros i Asan genov

77

Анонимен

преди 7 години

troianskia kon na rusia v nato tova e balgaria

76

САЩ вън от БГ

преди 7 години

Вън американските окупатори от България. Народен съд за Митов и другите *** унищожители на България

75

...

преди 7 години

Митов Митов значи учил си поне 12 години за средно. После един бог знае из кое висше си се търкалял и пак акъл немаш за 5 стотинки.Кво толко ти пречи Русия немога да разбера. Вместо да кажеш нещо положително за българската дипломация ти кадето и да се появиш само плюеш другите. Що не говориш нещо против Тръмп които нема нищо общо с твоята евроатлантическа идеология а седиш и траеш по негов адрес.

74

т

преди 7 години

На този все виновна русия още малко остана и на него

73

Анонимен

преди 7 години

До да "НАТО ни пазело от Русия"Стара песен за ***!

72

Shark

преди 7 години

Този *** не трябва да бъде допуснат да излезе от страната след като се пръждоса това правителство. В момента, в който той вече няма да е никакъв трябва да бъде арестуван и съден. Защото, помнете ми думата, тоя национален предател тутакси ще напусне страната и повече няма да го видим.

71

да

преди 7 години

НАТО ни пазело от Русия :)))))) сега се сещам.. онова безполовото Цачева на един от последните дебати с Радев пробва да вкара тоя лаф как руските туристи у нас ще поискат автономия.. Радев само й каза.. вие вярвате ли си на тая глупост и оная млъкна:))) а, че има слабоумни, които биха повярвали в руско нападение срещу България.. не се съмнявам... колко му трябва не един балък.. :)))

70

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля че Русия е добре да оцелеят без България, всичко останало е празни приказки от Митов....

69

Анонимен

преди 7 години

русия ще се издъни както винаги

68

Анонимен

преди 7 години

Блокирания ***, това, което вашите блокирали мозъци не разбират е, че не е нужно да се плаща на някого, за да харесва хубавото. Не е необходимо да ми се плаща, за да защитавам демократичните и западни ценности, защото държавите, които ги прилагат са най-развитите и проспериращи държави в света. Виж, за да защитавам *** ви съветска ***, където хора умират от глад всеки ден, където пият ароматизатори за вана и живеят в землянки, трябва някой доста добре да ми плати. Ама доста добре!

67

Блокиран в Дневник

преди 7 години

БХК, Отровено Общество, бТВ, център за изследване на демокрацията...........още американски проекти за контролиране на клетата ни територия

66

Блокиран в Дневник

преди 7 години

*** номер 72 - русия купувала партии в БГ? :)Америка за България знаеш ли колко инвестира бе?Икономедия, Институт за пазарна Икономика, Деформаторски блокове, Гербове - всичко това са американски проекти.Хубавото е че мистър Тръмп ще спре всички тези проекти.

65

Патриот

преди 7 години

натовски плъх безроднически,върви подяволите заедно с тъпата ти терористична нацистка организацийка!

64

Анонимен

преди 7 години

Добре че има все още хора, които се осмеляват да казват истината на глас. Русия дебне за всяка възможност да си върне влиянието в източна европа и Пичkин неведнъж го е признавал. Троловете писали под тази статия са най-голямото доказателство. Опити за манипулиране на общественото мнение, финансиране на антибългарски и проруски партии като ДПС, АТАКА, БСП, за щастие все още поне 80% от българския народ не ще и да чуе за руския ботуш и "просперитет".

63

Блокиран в Дневник

преди 7 години

На 20 януари ви пускаме водата обилно на всичките морално остарели *** - Обонго, Килъри, Пръдналиев, Митров и земеделеца-пилот.И изтичате в канализацията.Прокуратурата се занимава с вас, вие миришете отдалеч.

62

Курнелий Путински

преди 7 години

Още отсега всички виждаме, че Курнелий Путински е една изпълнителна играчка в ръцете на най-ретроградните рубладжийски задгранични кръгове ! Робот без собствена мисъл и мнение - рефлекси от армията ! Заповеди не се обсъждат ! Само се изпълняват ! Зловредно зомби !