126

до 142

преди 7 години

Не е факт, а ДЕБЕЛА ЛЪЖА И ЧИСТА ИНСИНУАЦИЯ.Партенка - блестящ пример за едно от творенията на американската пропаганда.По техните методики трябва да намерят една истина, да я извъртят до неузнаваемост и да я превърнаат по този начин в отровна лъжа, за да има *** да и повярват.Урал Вагон Завод, който разработва и произвежда Армата и е 100% държавна собственост, става част от Ростех също 100% държавна собственост, за да се превърне в най-мощното предприятие в света, за танкове и трактори.

125

До 138

преди 7 години

Какво ли? Ами много просто. Запор и конфискация на едни офшорни сметки на еидн "виолончелист" и разни други "свирачи", които кой знае защо не си държат краденото в рубли във ВТБ, а все по разни западни гейропейски и пиндоски банки :))))

124

...

преди 7 години

Стига сте се "жалвали", че младите отивали да работят в други страни: от както "свят светува" хората са се движели в търсене на работа, по-добро заплащане: Италия, Китай, с кораби е "изнасяла хора" още преди 100г.Мадона откъде е? Дори и сега много французи, германци работят в скандинавските страни, Англия, САЩ.Да не говорим за италианци, испанци, португалци.Прекрасно е, че нашите млади са смели, интелигентни, успяват и в други страни! Жалко, че бяхме "закрепостени" 1950-1990.

123

Факт

преди 7 години

До До Да питам само"Заводът който произвеждаше танкове "Армата" е затворен,фалирал е."Това за новина ли го имаш?Тея проблеми не са от вчера и се въртят из медиите.И става въпрос за сравнително малък дълг на един от заводите на холдинга.Но всъщност няма значение!Ако има нужда от "Армата",то тя ще се произвежда!.Не съм чул по време на война да фалира военен завод,хи-хи!

122

До 127

преди 7 години

Имаш в предвид болниците в Афганистан и тази в Мосул, които наскоро бомбардираха американците нали?А за нападането на съседни държави съм сигурен, че имаш в предвид САЩ. Те от как са независима държава, не по-рядко от един път на 2 години правят по една грабителска война.Човекоподобния US президент, носител на нобелова награда за мир, направи 5 войни до сега и продължава да сее терор по света, създавайки Ал Каида или ИГИЛ и други подобни терористични организации по целия свят.

121

WTF

преди 7 години

Този Маккейн е меко казано ограничен човек. Като съм го слушал, ме е хващало страх какви хора стоят по върховете. Пред Тръмп обаче този Маккейн изглежда като гений.

120

Анонимен

преди 7 години

А кой даде правото на САЩ да съди другите държави и лидери? Те първа инстанция ли са? Да вземат да си платят дълговете по-напред и тогава да дават мнения. Фалшива демокрация, фалшиви хора, фалшива храна, фалшиви ценности - САЩ.

119

Анонимен

преди 7 години

САЩ: Русия може да очаква тежки санкции!Те щели да засегнат и Путин, каза американски сенаторДрън, дрън ярини...И какво толкова още ще измисли САЩ?!?Всичко, което можаха да измислят срещу Русия се оказа въздух под налягане. Путин ги итсвири и си гледа своите планове, а тия лаят ли лаят, но керванът си върви...

118

Ванга

преди 7 години

САЩ може да очаква разпадане.

117

Активист на БКП

преди 7 години

И какво ? Ще им спрете водката,сальодката и киселите краставички !!!

116

анонимен

преди 7 години

сега трьмп като вьведе да си плащаш за да те вардят ще ги видим тьпителатвиици каква ще я запеят ид-----ти нарочно дразнят русия и сащ да трупаторьжие никои не се е бьркал в изборите им на хората не им харесва обама и неговите 8 години това е протестен вот в сащ като при нас друг е вьпрсьт далие правилен

115

Анонимен

преди 7 години

До БобиИ как ще го произвеждат?? На две поточни линии?? Едната за танка а другата за трактори да го дърпат?

114

Хм

преди 7 години

Хубаво надъхват прибалтийците,ама трябва да им подхвърлят и някоя бисквитка!Щото на гол ентусиазъм трудно се живее...След като загубиха търговията с Русия,евтиния газ,транзита през пристанищата и още доста неща,се оказва че не са спечелили нищо от ЕС с изключение на едно-правото да работят там.Не е малко наистина,но има един неприятен страничен ефект-трайна загуба на население.До момента намалението е 1/3 и процесът се ускорява.Накрая май ще останат само старците,като у нас....

113

Анонимен

преди 7 години

Хората са казали: "На малко прасе и нов началник не се радвай защото не го знаеш каква *** ще стане". Та да не стане така, че първосигналния Тръмп да нарита Путин повече и от Обама.

112

Анонимен

преди 7 години

Русия що не наложат санкции на Америка?

111

До Боби

преди 7 години

Мда... виждаме как се търсят и намират решения в Русия... я ще сринат болница с деца, я ще нападнат съседни държави...

110

Анонимен

преди 7 години

Америка са велика нация, те могат всичко! Най - умния народ с традиции и страхотна традиционна кухня!

109

Стар виц от Соца

преди 7 години

"Да обявим война на Америка, а като ни напада ще се предадем и ще станем техен щат!"Още тогава хората ненавижждаха Русия.А за подобни политически шеги се лежеше в затвора!

108

Боби

преди 7 години

Да, завода за танкове Армата е затворил, но се търсят решения за друг производител.Танка е чудесен, ще се произвежда.

107

ПСИХИАТЪРА

преди 7 години

ТРИМА С МЕНТАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ ОБИКАЛЯТ ПО СВЕТА И СЕЯТ ЗЛОБА, ОМРАЗА И ЗАКАНИ !!!! ДАНО ДА ГИ НАСТИГНЕ ТЯХ ТОВА, КОЕТО ПРИЧИНЯВАТ НА НАРОДИТЕ !!!!