104

Идиотщина

преди 7 години

Бонуси за извънреден и нощен труд и специфични условия на труд НЕ МОЖЕ да има!Те просто се заплащат!

103

сминдух енд чесън

преди 7 години

А малко уважение,все пак на някои от тях им се налага да поработят като се пенсионират.

102

Олег

преди 7 години

Аз не разбирам защо трябва да се ядосвам, ако някой взима повече пари от мен.Пример, аз взимам XXXX лв на месец, идва нов колега и той взима 500 лева повече от мен. Да, ще ми стане леко странно и конфузно, но какво от това. Грешката си е изцяло моя че не съм се пазарил или не съм искал по-високо заплащане. Защо трябва да се гледа в чуждата паница винаги ?Food for thought :)

101

ааа ясно,

преди 7 години

значи парите отиват в администрацията, а за полицаите не стигат! А колко взима един полицай

100

Анонимен

преди 7 години

Най-важните сектори в България са образованието и здравеопазването. Предлагам съкръщаване на мвр и със спестените пари да се инвестира в образование и здравеопазване.

99

българската Коледа

преди 7 години

Колкото и да разтягате гащите и ушанките е ясно е едно: В тази държава парите се прибират от тарикатите, а работещите, тези които създават БВП, едва оцеляват! И нищо няма да се промени!

98

НЕКА

преди 7 години

Нямам против Държавната Администрация да взима по 4-5 хиляди лева , като в САЩ и ЕС ,ООН .Но да плащат Данъци и Осигуровки трябва . Тези пари са НЕТО , и са платими от Бюджета , демек от Работниците .

97

Анонимен

преди 7 години

Според мен охранителите по моловете заслужават 3000 лева, защото там работата е по-трудна от работата в полицията и изисква голяма отговорност.

96

чети

преди 7 години

До АнонименТи като си толкова умен,я се порови и прочети от къде идва дупката в НОИ и все няма пари за увеличение на пенсиите на обикновените хора!!!и с друго око ще погледнеш на държавните служители който не плащат данъци.

95

Анонимен

преди 7 години

Държавата налива пари в оформяне на побойници, Гаврошовци и еничари... и нито стотинка не дава за доброто им образование и възпитание, а после се чуди защо толкова насилие и престъпления има в страната ни.

94

Анонимен

преди 7 години

Пич, много си пр***ст. Нали са на държавана работа, данъците се внасят в дъжавата. т.е. ако им вдигнат с 200лв. заплатите за да си плащат данъците САМИ, реално пак ще взимат 800 КОЛКОТО В МОМЕНТА. Парите за данъци отиват на едно място, мястото от къде им се плащат заплатите. НОРМАЛНО е това. Или ти искаш от 800 лв. да плащат данъци и да взимат 600?

93

Анонимен

преди 7 години

"Кой взема толкова много? Това са шефовете. Ако толкова е минималната заплата в България българите ще се върнат от чужбина."Ако ти направят минималната заплата 3000 лева, но един хляб ти струва 200 лева, как ще е? Мисли малко!

92

Анонимен

преди 7 години

"Кой взема толкова много? Това са шефовете. Ако толкова е минималната заплата в България българите ще се върнат от чужбина."Това, че толкова много хора са ти харесали плоския коментар е показателно, че като народ сме ударили дъното! Да не мислиш, че са малко служителите сложени на хранилка в МВР? Говоря за такива, които дори не си подават носа на улицата. Пък тези на улицата хич не са стока - масово са неграмотни, превишаващо правомощията им агресивни, мързеливи, крадливи и какво ли още не.

91

издържаме ви ....

преди 7 години

До До 93 ядноНа моята жена аз си купувам гащите ,а на вашите всички ни я и не само нейните,когато почнете да работите както трябва и да си изчистите къщата от *** и почнете да си плащате данъците тогава с удоволствие ще ви издържаме,и какво не е ли вярно че живеете от данъците на народа?защо така болезнено приемате факта че други ви издържат?това е служители в МВР истината.

90

Анонимен

преди 7 години

Нарочно се пускат такива статийки за да се плюе Държавата...Тези заплати не са толкова високи, просто на вас малко ви плащат.

89

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза? Че тези които най-малко заслужават, взимат най-много! :)Вместо да се наливат пари в образование, се наливат в ченгеджийство. Накрая всеки иска да е пpост фaтмак в МВР и да си предава важности пред хората и да се радва на защита от колегите си, дори когато извършва престъпление (защото гарван на гарван око не вади). И никой не иска да има интелектуално развитие, защото в България то не слага хляб на масата.

88

грозен

преди 7 години

До Акакнонименкаква е заплатата на медицинските сестри?

87

БГ

преди 7 години

НЕ ВИЖДАМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА СА СЕ ОПЛАШИЛИ,НАРОДНОТО ИМУЩЕСТВО СЕ ПРИСВОЯВА С ВИСОКИ ТЕМПОВЕ,БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ИМА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ИКОНОМИКАТА,ЧЕРВЕНИ,СИНИ,ЗЕЛЕНИ,ЖЪЛТИ И ВСЯКАКВИ ГЛЕДАТ ДА СЕ НАГЪЛТАТ КАТО СА НА ВЛАСТ,НАРОДА БОЛЕН, БЕДЕН,ГЛАДЕН И БОС,ВСЕ ПОВЕЧЕ ДО КОФИТЕ.

86

До 93 ядно

преди 7 години

По-скоро гащите на жена ти са си на мястото, заради тях. Иначе разни там, знаеш кои, да са те обрали до шушка няколко пъти в годината. Не ме издържа никой с данъците си, но се изумявам колко трябва да нямаш нищо между ушите, за да повтаряш като латерна - тези или онези се издържали с нашите данъци. Ами да ги махнем бе, тези дето уж си издържал, тогава ще опищиш света защо ги няма и ще си готов да плащаш няколко пъти повече от сега, за да ги има.

85

Анонимен

преди 7 години

До ушанките коментирали долу - средната заплатка в мИвИрЕ-то е 960лв и не заблуждавайте никой че едва ли не взимате минимална! Да не говорим за допълнителните екстри с които заплатата от 960лв(за неграмотен ушак) става на 1400лв!!!