18

ист

преди 7 години

Жертвоприношение на 92 пасажери за погребението на дядо ТУ.Почина гордостта на съветското самолетостроене.

17

ХА-ХА..

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! А какво стана със твоят любимец ,,Клинтън,,. Нещо не е наред с любимците ти . Таман си изстържеш гащите и ще се налага пак да ги стържеш . Вземи ги изпирай че и изстъргани вонят .

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен16 А милионите снаряди и боеприпаси продадени от ГЕРБ и Борисовна ИДИЛ ,хуманни ли са ?

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не !Кремъл крие истината.Моят любимец Путин очевидно вее остарява и не иска да вкара света в Трета световна война.Защото изваждането на истината за това как бе свален самоета поставя Кремъл в много трудно положение.Или трябва да предприемат незабавни ответни военни удари или кротко да сведат глава и да подвият опашка.Нито едното, нито другото е изгодно за властта в Москва.Затова се измислят смехотворни версии като "птица в двигателя" или "некачествено гориво".

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19 Главорезите режещи глави на деца ,канибалите ядящи сърца на убитите ,,бунтовници,, ли са ?,,Бунтовници,, ли тези който преди да прережат главата на поредният гражданин на Европа ,САЩ или Япония пееха и декламираха цитати от Корана ? И ВКР не е Военна полиция, а е Военно Контра Разузнаване . А *** да знаеш това трябва да си бил войник а не ***.

13

Оффф

преди 7 години

"Oчевидец - руски граничар, наблюдавал инцидента от катер в морето"... И какво е видял, защо нищо не пише за това в статията??? Да напусне извънредно важния си "боен пост"?! Всяка бойна единица, която е в режим на наряд изпълнява устава на Въоръжените сили и се подчинява на правилата на този устав. Всяко напускане на подигравателно подчертания "боен пост" без изрична заповед е престъпление по служба. Хайде, като пишете поне се поинтересувайте за какво пишете!!!

12

Анонимен

преди 7 години

аре стига писали за тоя аероплан, в россия вече пишат по два три реда официални съобщения, ние не се спираме! лека им пръст на хората, и перестанте балтат, руссомани!

11

Нас

преди 7 години

Колкото за Хитрино!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Хуманитарен полет!!!????За да пиздравят хуманитарните убийци хвърлили хуманни бомби над невинни жени и деца! Руския цинизъм няма край! Пък след това се чудят защо хуманитарните им полети завършват на дъното на морето.

9

Берлин

преди 7 години

Морално стара техника и безхаберие на подържащия персонал.

8

Анонимен

преди 7 години

Щом още дъвчат *** на руснаците, значи ги е страх. Кучето лае от СТРАХ.

7

Анонимен

преди 7 години

Причината е в Кремъл.

6

Кремъл

преди 7 години

По скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото истина да излезе то вратите на Кремъл

5

.

преди 7 години

Чайките са се събрали там, тъй като са видели че плуват разни шарени неща по водата. Отделно от това рибата се събира и тя около отломките. Обяснимо е присъствието на чайки на мястото на катастрофа в морето, още повече близо до брега.

4

Анонимен

преди 7 години

Промилите на пилота провериха ли?Оня ден хванаха една цистерна със спирт из руските степи,тия вече не подбират какво поркат.Яко контрабанда от Беларус вкарват европейски стоки,щот инка ще умрат от глад

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"... Виновни ще бъдат пилотите, чайките или извънземните."---... И релсите на гарата на с. Хитрово ...

2

NIKOGA

преди 7 години

Когато научим причината за гибелта на подводница Курск, тогава ще научим и причината за падналия руски военен самолет Ту-154 . . .

1

Анонимен

преди 7 години

Като падне още един самолет ще се усетят. Сега няма независимо разследване и щекажат всичко, което е изгодно на жужето. Виновни ще бъдат пилотите, чйките или извънземните.