35

Шипка

преди 7 години

Слава на Русия и Асад. Спряха умерените и неумерени главорези на Ислямска държава.

34

58

преди 7 години

Сори, сбърках темата, но па добре съм го написал за оня п.....с, а?

33

Анонимен

преди 7 години

За този вероятно ще жалят спи...джии катоЖеня Ватманов и нему подобните. И ще го опяват в духа на "На кого ни остави, бащице, с кого ще кръстосваме сега градските тоал..ни; от кого ще взимаме пример да ловим момченцата за пи..летата". Ах, каква загуба, замина си една от емблемите на световната ***.. тия!

32

анализатор

преди 7 години

В крайна сметка Ердоган успя да "възпита" руснаците като свали самолета, убиха посланник и т.н. Сега е в най-добра позиция на преговарната маса. Запада не е на масата и Ердоган ще представлява нея ! Следователно успя да "възпита" и запада за да представлява и нея. Но няма нищо необичайно- все пак е лидер на имперски народ, а не на кокошкарско племе.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Защо не пуснаха концерт на великия Джордж Майкъл!"---Защото Джордж Майкъл е Дядо Николай. :):)

30

Анонимен

преди 7 години

Асад победи. Това е ясно и на първокласниците.Войната се пренесе в Европа, заради толлерастите и луддата бабиччка,просттите немци и франсета.Как ще унищожите арабските и африканските скакалци?Това е въпросът.Мистър Пропър, Райд или др. начини

29

До 33

преди 7 години

Майко мила колко Ви е акъла не знам. Не съм сигурен ме има толкова малка мерна единица!!!Къде е населението на Сирия? В Германия? ХахахахахахаахИма над 1,3 млн сирийци бежанци в Йордания!!! Де да можеше да ти влее някой поне 2 грама мозък в тая куха кратуна щеше да е прекрасно!!!

28

И ТОВА ЩЕ БЪДЕ

преди 7 години

Волен Сидеров - премиер! България в Руската федерация!

27

Анонимен

преди 7 години

Зарежете Асад, той е пътник, вероятно Русия скоро ще го изтъргува. Как? Ами например РФ остава с бази в региона, Иран прави газопровод през Туркеш за Европа, а Асад заминава да харчи пенсията в Подмосковието, Сирия става Ирак 2. Така Ердоган няма да има съсед, от който да трепери, останалите също са на далавера. Но кюрдите, с кюрдите не е ясно какво ще става. Вероятно ще им подхвърлят кокълче, някаква автономия в Сирия и\или Ирак.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен46 Ние нали сме от Запада а нямаме оръжие защото Герберите и Бай *** го продадоха на ИДИЛ.

25

Анонимен

преди 7 години

Колкото по бързо толкова по добре заедно с авганистани може и ромите да си приберат

24

Анонимен

преди 7 години

Целивизования свят ,не е решил и не е смачкал , който реши. Идеята беше да се вкара в война Русия...Да хвърля ресурси....И да беднее.Другото са празни приказки... .Запада има оръжие да затрие 10 русии. Не знам каква ви е радостта.. комплексарчета.

23

Анонимен

преди 7 години

До Западноевропеец Нали си го получихте вече - Трумп .И това е само началото .

22

Анонимен

преди 7 години

прозападните мръшляци плачат с крокодилски сълзи

21

Западноевропеец

преди 7 години

Кремълското лилипутче ще си го получи някой ден, заедно с Асад!

20

Анонимен

преди 7 години

......хиляди еденици българско оръжие и боеприпаси са заловени в Алепо .Яко е топнал човката Човекът от ГЕРБ , яко .. За Ислямистите оръжие а заплати и пенсии за българите- пара във свирката ,Гарантирано от ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 7 години

То голяма радост че бедния коч руснака.. Бил зад теб. Освен да те оплоди ида те остави друго няма какво.Сирия ще тъне като Венецуела, северна Корея,Куба, Украйна, Русия в собствените си лаааана. Това им беше последният шанс да се отскубнат от режима. След толкова кръв отново,ще останат там.... Ужасно е.Тоя Диктатор потопи в кръв цели поколения,но властта за не пуска.

18

Анонимен

преди 7 години

"" Откуда у террористов ИГИЛ склады с оружием и боеприпасами болгарского производства? " Както вероятно знаете, българите наскоро избраха нов президент, но от друг цвят.Премиерът си подаде оставката и скоро ще има и парламентарни избори, които премиерът в оставка почти сигурно ще загуби.Причините за тези загуби са слугуване на САЩ.Сега ясно ли е?

17

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ Е ПРИЧИНА ДА СЪСИПАНА СИРИЯ И ПО ТАЯ ПРИЧИНА НЯМА КАК ДА РЕШАВА СЪДБАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО, КОЕТО Е ПРИ МЕРКЕЛ. 2.ТО ЧАКА ДА СЕ СПРЕ БОМБЕНЕТО ЗАДА СЕ ВЪРНЕ. ПО МЕСТАТА СИ. ТОВА Е БЛИЗКО ДО УМА.

16

Стоян

преди 7 години

Стоян Ви поздравява, дай боже да сме живи и здрави и и България да ни сплотява!