16

slovenia

преди 7 години

До 6.Забраняваме Бсп и Корнелия исъс закон да ни управляват Сашко Йорданов,Филип Димитров,Евгени Бакърджиев,Калин Янакиев,Огнян Минчев,Иво Инджев,Методи Андреев,Кристалина.....Няма вече леви десни,остават само психодесни и тъй като София вече е червена,за наказание Мин.съвет и Парламент да се преместят в Карлуково..Психодесната сила прави Съединението

15

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 14Охранения гоце-архаря не е само с джанки а?

14

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Do1ДОРИ И ДА СЕ РАЗПУСНЕ КРИМ ЩЕ СИ Е РУСКИ КАКЪВТО СИ Е И БИЛ

13

АМАН бре

преди 7 години

АМАН от ПРестъпници

12

анонимен

преди 7 години

такива малки дьржави като бьлгария които нямат суровини а само джанкитрябва да се дьржат цивилизовано с по големите и богати и всичко на двустраннаоснова наи близко до нас е русия от какьв зор трябва да си разваляме отношениятаблизки по език и култура каква работа имаме с америка какви техни ценности можеда приемем никакви

11

До 9

преди 7 години

Във време уно е било руско. Но преди време уно е било дори българско. Така че защо да е на Русия или Украйна , а не наше ? Или пък турско , че по едно време и тяхно е било.

10

До 10

преди 7 години

Ясно , че си взимаш хонорара от Русия, но какво от споделеното от мен не ти хареса ? Ако си българин , разбира се.

9

Анонимен

преди 7 години

До ИванчоЕх, Иванчо, ставаш за герой на вицове:)))

8

Анонимен

преди 7 години

До hrvatskaРеформаторският блок започва подписка за връщане на Косово към СърбияТова ще е единственото свястно нещо, което ще се свързва с т.нар. Реф.Бл.

7

майорски

преди 7 години

До Ученабе учудвам се има ли нормални хора, които да си мислят, че Русия някога ще върне Крим на Украйна.Още повече, самият Крим не иска да е част от съвременна Украйна !!!В Крим имаше Референдум ...хората си казаха мнението по въпроса !а цял свят се опитва да каже на кримския народ ...не бе ..не сте прави вие трябва да се върнете в Украйна ....Те ако се върнат в Украйна ще е за да се обеденят със ДНР и ЛНР и заедно стигнат до Киев с бой и да изритат нео-нац.и.и.т.ата от Киев!!

6

Иванчо

преди 7 години

Е и? Това ли искаме ние?!? Половината свят да е влияние на САЩ а другата половина под влияние на Русия?!?! От Трън Та на глог. Защо трябва да сме под нечие влияние а не под нашето собствено ?!? Просто трябва БСП и *** да се забранят със закон

5

hrvatska

преди 7 години

Реформаторският блок започва подписка за връщане на Косово към Сърбия

4

Do1

преди 7 години

До Учен: Русия ще върне Крим, едва след като НАТО се разпусне.

3

Анонимен

преди 7 години

До Учен -Преговори с Русия могат да почнат единствено и само, след като върне Крим на Украйна.Каза Соос в яда си и приготви куфарите да се изнася от бившия СССР :)

2

slovenia

преди 7 години

Ако могат да възкресят Хрушчов ще им го подари пак

1

Учен

преди 7 години

Изключителен дипломат и учен, но неговата доктрина не е актуална и приложима в днешния динамичен свят. Преговори с Русия могат да почнат единствено и само, след като върне Крим на Украйна.