5

до 2

преди 7 години

Ако Господ виждаше, трябва нито един американски самолет да не кацне цял. Двеста години правят само войни от които са загинали стотици милиони невинни! Тях кога?

4

до 3

преди 7 години

За птиците не си много прав. Защото край Сочи има голям орнитоложки резерват. А сблъсък с птици, не е много рядко явление. Спомни си падането на американския самолет в река Хъдзън при излитане.

3

Айде бе

преди 7 години

Много бърже се е изпарило горивото и то в този студ ,на това отгоре мисля ,че керосина е по-тежка фракция(от бензина) от рода на нафтата и газта за осветление в старите газени лампи (едно време наливахме такова в нафтовите си печки -супер гореше със син пламък)-да не би да е нямал гориво достатъчно? А за попадане на птици от ято е малко вероятно ,в този студ и ...ТЪМНИНА,още повече двигателите са три а не един .На 500 метра височина е бил и явно не са имали време за реакция .Бог да ги прости !

2

Анонимен

преди 7 години

А какво - да съжаляват ли? Песни и пляски върху костите на избитите деца в Алепо?Оня отгоре всичко вижда.

1

Анонимен

преди 7 години

Платените *** от кръга Дневник се радват на смъртта на руснаците.Колко жалко. Тези хора няма да се спрат пред нищо, само и само да заработят стотинките си. А още по-жалко е, че такива се пишат за журналисти и работят по администрацията..