18

Анонимен

преди 7 години

Почти е сигурно вече , че е терористичен акт.Самолетът е презаредил в Анапа, с пълни резервоари е излетял, след минути изчезва от радара без сигнал за помощ и останки са намерени в радиус на 15км. Или е бил атакуван от брега с ПЗРК, или е било поставено взривно устройство на летището и то е било задействано веднага след излитане. В много отношения има сходства със случая в Египет преди месеци.Само *** и *** може да се радва на такава трагедия. Никой не е застрахован.

17

wasilew

преди 7 години

За убийци на деца , разрушители на болници и всякакви руски пияндурници не трябва да има съчувствие.Господ пък и не само той още ще ги наказва за зверствата в Сирия.

16

Анонимен

преди 7 години

https://youtu.be/VE2BRieTgr8ттва е запис от камера за набюдение, вие коментирайте какво му се е случило на самолета

15

Анонимен

преди 7 години

На военен език - колетерални загуби !

14

Anq

преди 7 години

На този светъл празник Коледа - такава злоба към невинните умрели от катастрафа! Удовлетворението ви от това се вижда там където трябва. Не ви ли е срам, по- точно нямате ли страх от Бога?

13

Анонимен

преди 7 години

Много напомня синайската трагедия, а и реакциите на Кремъл са едно към едно същите...! ..."хуманитарна помощ" от Чечения !!?

12

Русофобите=зли псета

преди 7 години

Русофобите са зли ***. Това са паднали души на нивото на кръвожадни зверове. Те са единствените, които се радват на чуждото нещастие. Тия Русофоби са или турци или по погрешка родени в България вампири. Бог да упокои душите на загиналите в тази катастрофа.

11

Анонимен

преди 7 години

Половин Рашка страда че на борда не е бил Кобзон

10

Бог да даде мир и св

преди 7 години

Бог да даде мир и светлина на загиналите Руски братя и сестри в тази трагична катастрофа. Дай Боже на никой да не се случва такова нещастие.

9

Анонимен

преди 7 години

Абе, руснаците да не са обидили пак Кадиров ?

8

Анонимен

преди 7 години

Асад се зарадвал когато разбрал, че Путин не е бил в самолета.

7

Анонимен

преди 7 години

Руският самолет да не се е сблъскал с някой чеченски "снегорин" !?

6

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ТОЧНО НА КОЛЕДА ИМ СЕ ЕБ А МАЙКАТА МРЪСН А НА ПУТИНОФИЛСКИТЕ АНТИХРИСТКИ РУСНАЦИ ДА ПУКНАТ ДАНО ПОВЕЧЕТО ПЪЛНОЛЕТНИ РУСНАЦИ СКОРО СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА МАСОВИЯ УБИЕЦ НА ХРИСТИЯНИ И КРАДЕЦ НА ЗЕМЯ ПИЧКАРУТЕН!АНТИХРИСТКА РУСИЯ ДОРИ НЕ ПРАЗНУВА КОЛЕДА ПО ЮЛИЯНСКИЯ ОРИГИНАЛЕН КАЛЕНДАР А ГО ПРАВИ ПО ГРЕГОРИАНСКИЯ КОЙТО Е ИЗМЕСТЕН И ТАКА РЕАЛНО НЕ ПРАЗНУВАТ НА ТОЧНИЯ ДЕН КОЛЕДА А НА НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕН ДЕН АБСОЛЮТНА АНТИХРИСТКА РУСИЯ НАЧЕЛО С АНТИХРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА ПУТОПИЧКОГОВНОПЪРДОГНОМОХИТЛЕРУТЕН!

5

Жо

преди 7 години

До ПажоАЗ НАПИСАХ три причини, които водят до хипотезата за терористичен акт.Към тях ще добавя и един ФАКТ, който потвърждава написаното от мен.Пилотите не са подали никакъв сигнал за бедствие. Обикновено, при технически проблем, пилотите имат поне 30 секунди да изкрещят нещо в радиоефира.

4

Анонимен

преди 7 години

Самолетът изчезна от радарите две минути, след като излетя от Адлер- доста странно. Жалко за загиналите!

3

Анонимен

преди 7 години

това е знак свише...... на коледа тръгнали да правят веселба на гробище

2

Жо

преди 7 години

ТРИ ПРИЧИНИ, за да се предположи, че самолетът е жертва на терористичен акт-Самолетът не е граждански, а военен. На същото министерство, което сипеше бомби по хората в Алепо.В самолета пътуват известни артисти и атентатът ще има широк отзвук по света.Самолетът пътува към руската военна база в Латакия /Сирия/, където ще празнуват "победата" с песни и пляски.Жалко за невинните жертви. Те не са виновни за военните престъпления, осъдени от ООН.

1

Анонимен

преди 7 години

Мир на душите на загиналите!