23

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ОБЩО ИМАТ СЪС СТАТИЯТА ДОЛУНАПИСАНИТЕ КЛИШЕТА?Остава сега и дежурният по Путин да напише, че Путин е виновен за всичко.

22

O, Боже!

преди 7 години

Комунистите с носталгия си спомнят за Бай Тошовото време и икономическите недоносчета, които не можели да боядисат :-DТова, че са отнели от всички хора в страната всичките им богатства освен дрехите на гърбовете им и са направили една неработеща икономика, която се разпадна при първия трус, не е много за хвалба.През комунизма всички бяха равни, да, признавам! Всъщност всички бяха еднакво бедни и еднакво зле. Докато хората извън соц. блока се развиваха, ние тъпчехме на едно място. Браво на комунистите! Некадърници безпаметни!

21

Анонимен

преди 7 години

До Спомени от БъдещетоТози човек е от друга епоха . Той даже не знае , че столичния завод за смет работи от една година . Боже господи как се живее с такива чугунени глави .

20

Спомени от Бъдещето

преди 7 години

Стадионите построени за безлюдни села приятяват африканските орди, в Детските градинки открити от БХ в села без едно дете тичкат *** дечица, магистралите построени върху пепел са непроходими освен за каруци (с винетки само и тол такси), столичния 'завод за смет' е още на чертожната маса, Арена Ромеец е ....Да продължавам ли? И всичко благодарение на 'построеното' , пардон - 'усвоеното' от БХ

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Жалка червена и много неграмотна тиква . Кремиковци е Съветски проект , който никой не е искал да реализира , защото е изключително вреден за околната среда . Тогава Тодор Живков за да се натегне на СССР го е взел в България и отрови цяла София . Такива му са всичките пропаднали заводи. За такива като теб неграмотници беше хубаво , че крадяха от държавните заводи .

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Развесели ме! Кремиковци, Девня, Химко и т.н - сигурно не са 'Заводи' а 'Партиини сгради'???БХ освен Арена Армеец нещо друго не се сещам. То и не че той го е направил де, ама все комисионната и кръцна лентата. А, забравих - обеща да построи завод за *** - още като беше кмет. Е, още не е, ама при 12тия си мандат може и да го направи?Прави са хората които казват че БХ не може да боядиса това което БТ построи (та дори само тази част която остана след гоямото крадене)!

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова , което построи Борисов за няколко години , Тодор Живков не можа да построи за 35 г. Той правеше само партийни , профсъюзни или комсомолски сгради , а Бойко Борисов строи за народа .

16

Далновиден

преди 7 години

В момента се пече една Ялта-2 за преразпределение на сферите на влияние!Американците "малко" шмекеруват,но ще им се наложи да приемат,ако искат да запазят статута си.Иначе....

15

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Тръмп не е съгласен с Путин за Израел"Е па що си мислите че Путин има нещо против Израел???Спомняте ли си,че когато Путин се намеси в Сирия,Нетаняху спешно излетя за Москва с военния си министър?А се прибра един такъв усмихнат...Със сигурност е имало сделка,щото израелците си бомбардират чат-пат Хизбула,а руските самолети маневрират в зоната на действие на израелското ПВО-скандали няма!Впрочем самия Путин е 1/4 евреин,така че ясно как са се разбрали.

14

nekoj

преди 7 години

Интересно защо по българските сайтове се дава само половината от новината? Другата - може би даже по важната е че Нют казва че трябва да се управлява със Закони, не Укази! Но Обама е карал по лесния път - и сега просто тези укази могат да се отменят (докато Законите - не могат).

13

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЗащо предизвика съдбата. След такова злобно изказване те моля да не летиш следващите 10 години. Евентуалните ти спътници няма защо да споделят съдбата ти. Помни че моите предсказания се сбъдват, но ако не летиш 10 години може и да ти се размине

12

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще помогне на Израел, след като Обама и ООН им обърнаха гръб. Money making is a wonderful thing... Очаквам да видя как ще реагират феноветр на Тръмп и Путин като разберат, че Тръмп не е съгласен с Путин за Израел.

11

Анонимен

преди 7 години

Рашистите си мислят, че Тръмп ще отменя укази и ще се целува с Путин. Мислят си, че Тръмп ще отмени санкциите срещу Русия...но искам да им видя физиономиите и коментарите за Тръмп, когато разберат, че това няма да стане.

10

UK

преди 7 години

Според мен, Тръмп и Путин под един покрив са като кибрит и клечка в ръцете на случайността. Обама беше интелектуалец и дипломат, докато Тръмп е човек, който се поддава на емоциите и е склонен да действа първосигнално под въздействието им. Путин от своя страна е човек готов на всичко, само и само да запази трона си, който по начало се клати. Да разчиташ на приятелство помежду им е наивност и лудост. Бог да пази света.

9

Rosen

преди 7 години

До АнонименТъй наречената от Вас Тиква е управлявал само има/няма 4 години. Вашите спонсори останалите от 1989 година насам. Виждам, че Ви липсват Първите 7 години, също така се съмнявам, че сте били родени тогава.Дерзайте шушумиги / ако знаете значението на думата/.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Целий свят се днес изправя... -целий свят въпрос важен си задава... -защо Путин не е предвождал руските музиканти в Сирия...

7

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваВсичко хубаво в Бг беше направено при червените преди 89-та. От тогава до сега другите само рушат. Така ще е докато има такива тикви, на които за всичко са им виновни червените.

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тръмп ще отмени 100 процента от указите на Путин...

5

ЧЕРВЕНИТЕ БОК -

преди 7 години

ЛУЦИ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ ТРЪМП ЩЕ ИМ ПОСТЕЛИ ЗЛАТЕН КИЛИМ И ЩЕ ОТНЕМЕ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ! ФАНТАЗЬОРИ !

4

Хм

преди 7 години

Тръмп бил вреден за Америка....Защо тогава след избирането му има рязък подем по щатските борси и бизнеса гледа с добро око????Нег*рото се оказа неуспешен експеримент и сега цветните няма да имат очи да искат пак такъв президент!Колкото до лудата бабичка-там е ясно,за нищо не ставаше и логично замина в небитието на политиката.