9

Анонимен

преди 7 години

Папата си подаде главата от прозореца на двореца си. C бавен и добре примерен жест повдигна треперещата си ръка към стадото и стадото получи неистова радост от тоя невиждан знак на внимание. B далечни страни през девет морета още се носят легенди как Папата им и помахал и ги е галил по рошавите плешиви тикви.

8

Не Знайко

преди 7 години

Брейй

7

Анонимен

преди 7 години

Папи, когато облечеш робата на Христос тръгнеш бос да учиш хората как да се обичат, тогава ще те слушам. От тераската на луксозния дворец се чуват само празни думи. А тези, които ти се кланят са програмирани марионетки. А лицата от снимката показват лукавост и самодоволство.

6

Сатанаил

преди 7 години

Аз от някъв дядка дето мие краката на арабските завоеватели , акъл не ща!

5

Гадорян

преди 7 години

Папата що не живее в някоя барака в Сибир, а? Аман от лицемери. Дали ще дойде ден в който ще изчезнат църкви и попове и религии. Едва ли. Ще ги има докато слънцето изпепели всичко.

4

Анонимен

преди 7 години

Само вижте погледа на сатаниста отдясно, истински светец готов да изгаря вещици на кладата.

3

Анонимен

преди 7 години

Нищо свято няма в тоя ,,свети отец'' освен да *** парите на данъкоплатците, а те да му се кланят като на фараон. Тоя катун нарече ЕС е време да се затвори.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя материалист да пусне Коледа от двореца си тогава. И да се отдаде на пост и молитва, а не да политиканства.

1

Анонимен

преди 7 години

Когато светлините на магазините засенчат Божията светлина, когато сме загрижени за подаръци, но безчувствени към тези, които са маргинализирани - този материализъм взе Коледа за заложник и тя трябва да бъде освободена", отправи послание папа Франциск..........Прав е папата.