13

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Като гледам повечето от коментарите под статията ми става ясно, защо Боку Тиквата и сие са на власт в България. Просто мат'риала е ***, иска да е натъпкан като *** в града и да работи за "Светлото бъдеще" (На децата си), което, разбира се, никога янма да дойде. Всеки ден прекаран в градовете е една безвъзвратно загубена част от вашият живот. Друг е въпроса, че политиката на болшевиците, докара нещата до там, че по селата, извън градовете са останали само *** и ***

12

Анонимен

преди 7 години

Такъв живот може за седмица-две най-много, после трябва да излезеш от пещерата и да се върнеш към цивилизацията.

11

Васо

преди 7 години

До Варна: Поуката е, че някои ги треска критическата още в млада възраст. Този живот се избира след пенсиониране, с някакви спестявания и отгледани деца, които са си взели хляба в ръцете.

10

Весела Коледа

преди 7 години

Поуката от цялата история е ,че България е пълна със злобни същества/те не са хора/....всички които плюят по избора на тези хора са такива. И това на Коледа.......какво са ви направили ,че чак за луди ги обявихте? Вашите прадядовци са живели точно като тях. Аз в Германия платих 700 евро за 1 седмица в подобен кемп без ток, само с течаща вода и храна от градината на кемпа.....Беше незабравимо, а съм спал и в Хаят в Лондон. По ми хареса и остави следа в мен дивото от суперлукса....

9

Анонимен

преди 7 години

Свилена, не искам да унижавам мъжа ти, но би трябвало да се постарае малко по-вече, ти заслужаваш повече от покрив на дупки и дъсчена преграда. Не знам какво те мъчи, но и това не е правилно.

8

До 8

преди 7 години

Отивай да живееш в гората дивако, какво си седнал да ревеш и да ползваш достиженията на лошата цивилизация като интернет и PC?

7

Анонимен

преди 7 години

Тези са тежко психично болно, незабавно да им се отнемат децата и да се въдворят в лудница!

6

Анонимен

преди 7 години

Като не щем да живеем сред природата ще варим за Бъдни вечер боб с неясен произход,пакетиран в Пловдив,който не може да се свари цял ден и ще купуваме замразени десетгодишни дреболии от Австралия.

5

Анонимен

преди 7 години

Какъв доход в България може да дадат едни обикновени уроци по езда,а??Да издържаш къща,3 деца,12 коня,5-6 кучета и да си плащаш всички прилежащи към тях разходи!!За момент се усъмних,че тази школа по езда се намира я в Дубай,я Саудитите,я Катар,ама след неколкократно прочитане и взиране се оказа,че е тук бе,край Искаро,в страната на необятните възможности-България,където парите се търкалят в краката ти и сама риташ,те се разхвърчават и сами падат в джоба ти!!Аман от приказки за възрастни деца!!

4

Тра ла ла

преди 7 години

Откъснати от света???Средства,средства...

3

Маугли

преди 7 години

И аз обичам да живея сред природата ;-)

2

варна

преди 7 години

А поуката от този разказ е?

1

Анонимен

преди 7 години

Страхотно!