75

Аха

преди 7 години

Тез прилагателни ше затрият расата, човешка и тва си е.

74

kolio99

преди 7 години

мол-ът отваря у 10 часа у 10 и 30 вече се колят.....

73

Работата си е добре

преди 7 години

До сбъркана работаСправедливостта е там, че когато убиеш някого умишлено няма как да те накажат колкото когато без да искаш блъснеш и убиеш някого по непредпазливост.Щот на всеки може да се случи, недай Боже, да блъсне човек без да иска, но да убиеш някого умишлено е различно.

72

Правий сектор

преди 7 години

Т.нар. "охранител" да се провери дали не е ловувал хора в източна Украйна, както Георги Близнаков.

71

Анонимен

преди 7 години

Стига сте се фокусирали върху гарда, отбранявал се е явно. Вас ако ви ударят със стол в главата нима ще чакате да повторят ?

70

сбъркана работа

преди 7 години

Газиш с колата и трепел пешеходец(дете) и най-много условна!(пази боже) Колиш някое пияно *** мма или боксьорче дето ти скача и се прай на мъж и прокурора иска доживот!? Къде в сораведливостта!?

69

Анонимен

преди 7 години

Който вади стол от нож умира а навън от мола е студено може цял ден да се моташ вътре и да опипваш блузите и стоката. А когато дърго се повъртиш може и да ръчнеш някоя бомба в някое ъгълче или някой камион да се вреже в мола.

68

друг свидетел

преди 7 години

Всъщност, охранителят искаше да открадне една блузка, но бдителният гражданин с арабското име, го забеляза и предприе действия да предотврати кражбата. Охранителят най-грубо и расистки го удари с глава по стола, с който гражданинът се защитаваше.

67

ууу

преди 7 години

Стига толерастки глупости! Плаща се със стоката в ръка на касата! Пак някой иска да оневини крадеца и да изработи охранителя.

66

Батак

преди 7 години

В турско е било такова на каура е било забранено да носи нож! Бил е без чест и достойнство и всеки правоверен е можело да го прави кавото иска!Точно като сега! Само че тогава пра дедивците ни са били мъже и са фатали гората! Ся няма каура е смазан и ще стане и той милет скоро!

65

бай Петко

преди 7 години

Преди 10 мин. написах "Нема лабаооо..." Къде ми е написаното, админе ???

64

Анонимен

преди 7 години

От 91 коментара са останли само 61 пишете само хубави неща бе хора. Не пишете нищо което е в разрез със сЛободата на словото. То сЛободата е само на хартия в реалноста е само дим и мъгла!

63

свидетел

преди 7 години

И аз съм свидетел на тва как Бг си отива!Нз някой от нас ако иде и вземе да продава чалъми на охраната на мола в Дубай например! Дали ще намери такова съчувствие и състрадание в тамошните медии и коментари!?А Дано!

62

до 77

преди 7 години

Простотия навсякъде настана.Прав си.

61

Анонимен

преди 7 години

В такива зверилници не влизам. Стоки които извън мола струват 5 лева тези ги продават по 50 лв. Тези които пазаруват от тези зверилници са много от дльеко и говоьат на миеко. Селянжърски зверелнице.

60

сандокан

преди 7 години

Ето заради такива "свидетели" ще станем бананова република...

59

we

преди 7 години

Такива са ни охранителите. Назобени *** които не могат да си напишат името без правописна грешка.Така ще е като фирмите искат да спестят от качествена охрана с подготовка и обучение.Не може всеки *** които гледа лошо да бъде охранител.А откога е позолено като помощни средства да се носят ножове и ножки!? Трябва със закон да се забрани носенето продажбата на всякакви такива ножки,ножчета,пеперуди,боксове.В белите държави на това му викат хладно оръжие и притежанието му се наказва!!!!!

58

охрана

преди 7 години

На охранител в мола посегнал! 10 крачки няма да направиш после ве по***о!

57

охрана

преди 7 години

До 72 щото не си се омъжил! Ама и тва ще стане! Един път щях да встъпя в брак с един тебе подобен!

56

Анонимен

преди 7 години

Какъв агресивен телохранител длъжен е да черпи с локум и кафета бежанците и да им раздава блузи.