46

@ 67

преди 7 години

Ти нямаш право на мнение , заминавай към Туршия, тук никой не ви иска , на всеки му е до гуша от вас продажни, неблагодарни, нагли *** с миризливи усти и киски чела , това е държава на Българите, като не ни харесваш заминавай другаде !

45

Анонимен

преди 7 години

Голям кеф е да четеш антибългарина как се гърчи - продължавай твоите коментари са музика за ушите ми :D Българите ги има откакто го има света и ще ги има до края на света, а ти от толкова злоба не се знае колко точно ти остава още :)

44

Анонимен

преди 7 години

От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава.Като си малък и глупав - лъжеш се.Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш.Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ???Това държава ли е, това народ ли е?Не народ, а... поетът ви го е казал.Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ.И не ме пързаляйте с "рози, кисело мляко, хубави жени и троянска сливова".Нито със "славна история", "бляскави победи" и "как

43

555

преди 7 години

до админа въпрос за 100 точки защо 69 още не е санкциониран

42

анализатор

преди 7 години

не му остава много на антибългарски *** - вече вие на умряло. Мисля че до края на деня вече няма да е между нас. Пусна около 150 коментара за 1 час - това са предсмъртните му стенания. Жалка картинка - поне *** като мъж.

41

Анонимен

преди 7 години

*** защо не изтрият потребителя, който плюе срещу България и българското? Ако желаят трафик, не е това начинът. Има достатъчно по-безобидни теми/примерно Левски и ЦСКА/, на които да се дъвчем и да генерираме приходи за медията. Срамота е хора с достъп до интернет да се излагат така, даже бай *** си позволява да каже, че най-сетне сме българи.

40

до 50

преди 7 години

трябва сутрин да си пиеш хапчетата защото става все по зле с ...

39

555

преди 7 години

До Анонименало *** защо допускаш да се обиждат атрибутите на държавата ще сезираш ли прокоратурата защо не триеш коментарите обиждащи държавните символи

38

Татарски Тракиец

преди 7 години

Квито охранителите,таквиз и арабите у Бг-то....сите се един дол дренки :)))

37

до 59

преди 7 години

"Вие действително ли си въобразявате, че трябва да съм цганин, трчин, арабин или какъвто и да е"Според мен си смесен продукт на трите племена.

36

анализатор

преди 7 години

ми отречи се бе пoмияp cмpъдлив кво пускаш по 100 коментара, внимание ли търсиш кво? Като не те кефи в България марш от тука !

35

Аз

преди 7 години

По никакъв начин не искам да оправдавам крадеца, ама охраните в моловете толкова ли нямат палки и електрошоци, че трябва да се бранят с ножове !? Ако не дай си Боже крадецът се спомине, охранителят ще бъде обвинен за непредумишлено убийство, въпреки че се е защитавал...Друг е въпросът, че цялата история ми е малко съмнителна...Защо му е да го вади от магазина и да го вкарва в друг !? Ще са ми любопитни подробностите.

34

анализатор

преди 7 години

тука има един антибългарски *** който трябва да получи веднага присъдата си - смърт чрез обесване или бой с камъни докато не пукне

33

Село весело

преди 7 години

Вие па ся и престъпник ще го изкарате ! Ми краде дрехи момчето , нема гол да ходи , пък и е студено навън.Той иде от топла страна.

32

анализатор

преди 7 години

едно голямо браво на охранителя - така се прави срещу подобна нагла cгaн

31

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ И АРАБИ СРЕЩУ ЕКСТРЕМИЗМА!

30

Анонимен

преди 7 години

"Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света."Изчезни оттука бе вмиррисан арабски екскрремент.

29

Хан Тервел

преди 7 години

Новия Хитлер се е родил и набира омраза в себе си. Героите, които се борят с ислямизма няма да бъдат забравени. Ще им издигнем паметници! А съоръженията в Германия и Полша са готови да влязат отново в употреба. Скоро ще започне нова тотална война.

28

Анонимен

преди 7 години

Да не забравяме и "арабинът" с хубавото "арабско" име Светослав от берлинското метро

27

Анонимен

преди 7 години

Бил е нападнат от някой ционистки екстремист сигурно. Горкото момче, дири закрила в Европа но и тук попада на диваци.