28

Анонимен

преди 7 години

до 33 доктор Бегов, не, Странджата не спира тревата, както и оли.гофрените в този сайт- ШОП, ВАСИЛЕВ, Старбъкс....

27

д-р Бегов

преди 7 години

До 30 СТРАНДЖАТАИзвинете, да не сте спал на отворен прозорец тази нощ ?

26

Анонимен

преди 7 години

до 29 Оли.гофрен, с 27 милиарда лева дълг набълбучихте България. *** на.гла гер.берастка *** да е.ааа!

25

до 29

преди 7 години

От къде преброй парите на Путин ?.

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

И една добра новина за таварисшч Путин преди Коледа... - следващият Генерален Секретар на НАТО ще се казва Росен Плевнелиев, а дясната му ръка - Даниел Митов...

23

до 27

преди 7 години

Колкото и да сме взели е нищо пред заема за отцеляване след Жан Виденов.Както комунист може да краде, никоѝ друг неможе.Колко пари има Путин в Панамската офшорка ?

22

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Трябваше да изберем г-жа Цецка Цачева за наш достоен президент и сега нямаше да се чудим какво да правим в тази криза. Трябваше да си гледаме стабилитета и да не го прахосваме. Колко много нови милиарди външни заеми взехме за да закрепим стабилитета и валутния борд у нас, а сега ги оставяме да се клатят.

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На пролет с ново правителство на ГЕРБ оглавявано от Бойко Борисов... - трагедията в Хитрино за кой ли път доказа, че няма друг по-подготвен за тоя пост... - искрено съжалявам за Корнелчето...

20

Мама Цеца

преди 7 години

Цъфнал Герб, цъфнал, вързал, презрял и капнал. За мишоците от снимката няма да има повече гювеч.Сухото свърши а на следващите, дупе да им е яко.Оставяме им стабилна държава с 36 милиарда дълг, с 208 постановление, с 46 000 емигранти, с пенсии по 70 евро и мажоритарни избори.Да им е хаирлия.

19

Анонимен

преди 7 години

Румен Христов и Найден Зеленогорски са направо смешни..толкова са си повярвали,майтап!

18

Анонимен

преди 7 години

"Инспекция на саниран блок" - така е озаглавено кратко видео във профила на премиера във "Фейсбук". Съдържанието на видеото е: Борисов цъка с език и се диви на облицован блок; Борисов изразява съмнение, че блокът наистина е стар, защото изглежда чисто нов; Борисов пита и разпитва колко са намалели сметките; Борисов говори с баба за енергийната ефективност и задава въпрос: крадоха ли, бабо, или работиха?; граждани подвикват, че и те искат и тях да санират; Борисов: разправяйте се с ония в парламента, ние внесохме там... "проектопредложението" - подсказва Лиляна; Борисов се качва в автомобил и о

17

Анонимен

преди 7 години

Още само 1 месец и на Халкидиковската про.сти.тутка няма да й гледам вече продажната физиономия.

16

Анонимен

преди 7 години

Да гласуваш за Тиква не един а цели 3 пъти си е връх на простотията. И пролетта овчия народ като избере Дон Тиквуци отново, к'во правим? Кое е различното от мига в който си подаде оставката заради Генерала? М? Генерала ще е президент, а тоя пак министър председател. И къде е разликата в обстновката? да ви кажа ли? Просто е- този си играе на цирйкове за сметка на народа, защото едни избори струват все пак не малко пари. Търпете го още тоя мут.раген!

15

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

След няколко месеца ще кажем: Абе това ли са новите правителство и парламент? Ми то същите като старите бре!

14

Анонимен

преди 7 години

Циркът на шушумигите и мекотелото продължава. Жална майка България.

13

Анонимен

преди 7 години

ГРОБ, не ви ли е срам? Тиква, не те ли е срам да разиграваш народа 1 месец вече с прищевките си? Сретанееее, давай да се приключва с този *** бе брат!

12

До 13

преди 7 години

Какво сбогом бе клоун, след 4 месеца пак за същите ще гласувате.

11

Рама данн

преди 7 години

Искаме Куневица ще ни липсва после като Жорж Ганчев.Назначия тя за всичко става мека и удобна е като тоалетна хартия.

10

Анонимен

преди 7 години

Време е да кажем на бай *** сбогом!

9

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

И докога така? Факта че за трети път изпадаме в подобна ситуация ,говори сам по себе си, че има нещо дълбоко сбъркано в цялата ни политическа каста. И пак пари за избори и пак хазната ще отънее.