30

Анонимен

преди 7 години

Весела Нова година,и долу Герб !!!Да сте живи и здрави !!!

29

Цитат

преди 7 години

Цецо и Боко влизат в една аптека.-"Два капута", казва Цецо.-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"

28

Хохо

преди 7 години

Български рекорди в Книгата на Гинес :-Мутрите-почтени бизнесмени!-Родолюбците-московски мекерета!-Патриотите-национални предатели!-Журналистите-лъжци и манипулатори!-Медиите-дезинформатори!-Царят-Премиер!-Всички партии еднакви-клонинги на БКП!-Борците против капитализма-фабриканти и милионери!-Българите в чужбина-в България чуждопоклоници!-Цената на петрола падна двойно-цената на бензина си вдига!-Путин като пръ дне-Борисов се нас ира

27

UsA-GriF

преди 7 години

Една новина от Шуменския съд за срещи на премиера Борисов с гангстера Сретан Йосич и босове от СИК, които обсъждали как да го назначат в МВР, беше премълчана от българските медии. Подсъдим по делото Килърите, който е бил шофьор и охрана на гангстера Милчо Бонев-Бай Миле, казва още пред съда, че Борисов по онова време отговарял за канал за наркотици, че като шеф на фирма Ипон издал разрешителните на охраната на бай Миле и др.

26

?!?

преди 7 години

Кметовете на общините се ЗАДЪЛЖАВАТ !!!!!1.Да осигурят жишище за бежанците.2. Да ги впишат в регистъра на населеното място по постоянен адрес.3. Да им осигурят средства за посрещане на битовите нужди.4. Да им плаща здравните осигуровки и съдейства при намирането на личен лекар(GP).5 Да им съдейства при намирането на работа.Гарантирано и прието от ГЕРБ! Пък ти българче работи за 350лв по 15 часа и плащай,защото за теб е мащеха страната ти!Новите хора,а!?

25

Анонимен

преди 7 години

Единствения начин по който може живота и бизнеса в България да се нормализират е файрмена да изчезне от политическата сцена на държавата,обаче трябва да стане бързо,инъче Господ да ни е на помощ !!!Ще постигнем успехите и класациите на националния ни отбор с банкенския...

24

Burgas

преди 7 години

Най слабото правителство в историята ни,крепящо се само и единствено на "харизмата" на бойко..това е ...пълен аматьорски състав от министри,коалиция и кабинет..България много ще тегли след гербаджийското и циркаджийско управление..много..Не съм привърженик на нито една схемаджийска партия,но това което "твори" правителството е меко казано нагло..не само като държание...

23

Радо

преди 7 години

Такава разруха никога не е имало! Само празни приказки, самонадеяни егоцентристи, изхвърляния, подвижни пешки,управлявани от ЕС и САЩ, неработещи институции, безредие, несигурност, ниски доходи, гладуващи хора...и една шепа облагодетелствани , с дебели банкови сметки от далавери! Това е РЕАЛНОСТТА!

22

Анонимен

преди 7 години

Мачкай,Бойко,с теб сме :)Бий червените канчета..

21

ViP

преди 7 години

Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:1. Южен поток се превърна на Турски поток, за което ще плащаме много.2. Станахме *** на Турция.3. Пропиляхме възможността да имаме български генерален секретар на ООН.4. И негова, и преди всичко негова, за парите, които ще плащаме за спиране на проекта Белене.и т.н.

20

GERB OVER

преди 7 години

Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...ту

19

Анонимен

преди 7 години

Идва краят на тиквокрацията!

18

Факти

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50

17

До Надя 21

преди 7 години

Ти нормална ли си,или сляпа ?!?!?Един от малкото последователи и привърженици на идеята файрмена да се върне на бял кон с които и да е в коалиция !!!!Найстина герберите (последователи) са болни мозъци.Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София.

16

Анонимен

преди 7 години

Българите се мислим за много умни, обичаме да философстваме, да многознайстваме, да се правим на умни...но в действителност сме едни изключително плиткоумни и долнопрбни хора,плиткоумни, страхливи, тесногръди и елементарни.Срам ме е, че съм българин.

15

ЧНГ Фиджи

преди 7 години

Fiji Time: 12:02 AM on Sunday 1 January:)))

14

Наблюдател

преди 7 години

И сега да направят и генерал Шивиков министър на отбраната, че да прочисти МО от *** там ......

13

АНТИ

преди 7 години

до 14Да, ние отиваме към Анадола от 14-ти век.

12

Анонимен

преди 7 години

Средновековна държава.

11

10г. мафия ГЕРБ

преди 7 години

С Т И Г А !!!!