24

Анонимен

преди 7 години

до 37 Мда, Топалов е побеждавал Каспаров. Факт!

23

Анонимен

преди 7 години

до 33 Изконно руски територии е искал СССП от Финландия 39-та край района на Ленинград. Финландеца понеже се чувства велик заради подкрепата си от Хитлер и отказва...и к'во да ги прави руснака тия?

22

Анонимен

преди 7 години

до 25 Прав си....само за Афганистан! там беше единствената грешка на Руснаците. Каквато грешка направиха и хамериканците ти с Виетнам впрочем. За другите държави споменати от теб е имало повод за нападение, а да ми слагаш провинцията Чечня в списъка е все едно нашите ту.рци да искат да си отделят Кърджали от Бълхгария и Българската държава дса не искаш да предприеме силови мерки?. Понял?

21

Анонимен

преди 7 години

А има още пленени НАТОвски офицери от Великобритания ,Германия ,Франция Катар ,Саудитска Арабия .Мароко.

20

Ангел

преди 7 години

Погледнете на случката от различна гледна точка.Никой няма файда от съюзничество между Турция и Русия.Турция трябва да бъде изолирана от всички държави.ЕС вече я изолират.Американците много скоро .Това ще доведе до изхвърлянето и от НАТО.Остава само Путин за пореден път да се скара с Ердоган и тогава да започне унищожаването на тази държава и религия.Надявам се че тази случка ще рефлектира Негативно в отношенията на двете държави.Путин няма да забрави сваления Самолет и това убийство!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Кого се опитватда заблудят?Застрелват го специалните части, а не охраната на мероприятието.

18

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да бъде написано нещо за заловените инструктори на НАТО,Израел в Алепо или ,гробовно мълчание . Да ви светна с 2-3 имена .DAVID SCOTT WINER-USA-MUTAZ KONOGLU- TYRKUE- DAVID SHLOMO ARAM-IZRAEL

17

Извънземен

преди 7 години

Застрелян с толкова куршуми а кръв няма. Нападателят си ходи по сцената и никой нищо не му прави. Намирисва тази история и то яко смърди

16

Анонимен

преди 7 години

20-ти, брат ти си уникален ***.от! Задмина и Шоп-а и Василев и Странджата взети заедно!

15

Анонимен

преди 7 години

до 20 И ние ли сме побеждавали руснаците??? Муахахахах...тук в този сайт откога се напушвате бре?

14

притеснително

преди 7 години

1.Кръв няма.2.Един от двата случая- Посланикът или Дога- е фалшив: при Д. ВЕДНАГА 'рипнаха' без страх "на сцената", при Посланика- никой.3.Има нещо, което прилича на УСТРОЙСТВО откъм гърдите на Посланика- съобщ.?алармиращо?4.Самият убиец е ОХРАНА- заявиха от турското правителство.Но е НЕВЪЗМОЖНО РУСНАКЪТ( 40г. работи като дипломат- от 22годишна възраст) ДА НЯМА СВОЕ УХО в залата!? Много театрално.. нереална САМОТА. невъзможно е в залата да нямало руснаци-колегиУбиецът- убит.Версии-всякакви.

13

Анонимен

преди 7 години

до 19 Руснака никога не напада пръв. Има време да разберете силата на руснака, когато го ранят! Споко!

12

Анонимен

преди 7 години

До 3Владимир да пусне две ракети Топол-М към Анкара и Истанбулда пусне, ама страх лозе пази :) Знае ли дали няма да гръмнат в силозите? Всичката им техника е такава - издялано в ссср.

11

???

преди 7 години

1. Къде е охраната - убиеца стреля, държи речи да стане на всички ясно кой е, откъде е и защо го прави. 2. При толкова куршуми за секунди под посланика трябва да се образува червена локва, а тук няма. Май това е кгб-партенка за отвличане на вниманието и да не говорят руснаците за над 50-те отровили се с почистващ препарат.

10

Анонимен

преди 7 години

до 17 Там е разликата че ако в Москва метнеш атомна бомба Русия не само че няма да капитулира, но ще ти метне Владимир две в Истанбул и Анкара...и с Турция е свършено.

9

маке

преди 7 години

do 12Русия обвини Саудитска Арабия и Сащ за организатори

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10хамериканците пуснаха две атомни бомби и Япония капитулира и си седна на нас.рания ***. Същото не може да стане с Турция ли?ми няма лошо - да мятат 2 бомби в масква и жужето да си сяда на зaдника.

7

12-ти до 11-ти

преди 7 години

Не може да, правилно си разбрал.Руснаците ги е страх.Нищо няма да направят освен да мачкат пак домати.

6

Анонимен

преди 7 години

Я да питам тоя 6-ти...когато Япония се зъбеше на САЩ 45-та, хамериканците пуснаха две атомни бомби и Япония капитулира и си седна на нас.рания ***. Същото не може да стане с Турция ли?

5

Анонимен

преди 7 години

Защо от посланика не тече никаква кръв, с осем куршума четох някъде, че е убит.