310

tt

преди 7 години

Нормално.Русия взе страна в един мръсен конфликт на който края му не се вижда.Приказките че помагат на законно избрания от сирийския народ президент вървят само пред мамашките гледащи кисельов ТВ. Ако Путин си е мислел , че работата ще се получи като стреля с ракети от далечното Каспийско море-много се е лъгал...Сметките ще почнат да пристигат много скоро.Предстои серията " На империята и отвръщат за удара" ...

309

Анонимен

преди 7 години

До 455 ООН никога няма да издаде такава резолюция ,защото не прекаляват с водката.

308

Анонимен

преди 7 години

Причината поради която беше убит посланика няма нищо общо с Халеб/англ.Алепо/.Нека си зададем въпроса.Защо послаика в Турция? А не в друга държава ,Ирак,Ливан,Сирия и т.н.

307

Анонимен

преди 7 години

Юда е богоизбран.Юда винаги ще го има, за утре-не е сигурно, а Христос ще го разпнат-така му е писано.

306

пехотинец

преди 7 години

ООН трябва веднага да издаде резолюция разрешаваща използването на ядрено оръжие срещу бруталният варварски античовешки решим в русия. Водканизираните обитатели на тази територия трябва да бъдат отрезвени чрез силата на атомното ядро!

305

до Shopp™

преди 7 години

"Този човек е герой, той е знаел много добре, че ще го застрелят, но се е решил да утрепе фашиста."Герой може да бъде само за ислямистко лай но като теб.

304

до 449 Shopp

преди 7 години

Абе да ти не е умръзнал нещо живота ?.

303

до 447

преди 7 години

Нещо дрога така........

302

Horoviz

преди 7 години

До АнонименПросто е като ***! Ти можеш ли да ***? Очевидно не! Турските политици искат да имат контакт с Русия въпреки омразата ,която те сами наклаждат ,а българските слугини не искат да имат контакт въпреки любовта ,която те сами подклаждат!

301

до 444

преди 7 години

Май може и да пропуснеш коледа и нова година......

300

Анонимен

преди 7 години

Руснаците сеят смърт където отидат.

299

Анонимен

преди 7 години

Еее, Путин . Ти правиш паузи за свободно изтегляне от Алепо на ислямските терористи а те стрелят срещу представители на Русия. Стига с тази човечност, огън и жупел да се сипе от небето върху терористите и нито един да не остане жив, земята на въглен да се превърне. Това е истината а не хуманизъма.

298

Анонимен

преди 7 години

Това е ,,мероприятие,,на щатите ,терористът е бивш полицай уволен заради участието си в организацията на Гюлен която е против добрите отношения с Русия.

297

Анонимен

преди 7 години

Руският посланик в Цариград граф Игнатиев, осъди на смърт Васил Левски. Жалко че тогава му се размина, но на Карлов съвсем закономерно не му се размина. Рашки не може безнаказано да мърсувате стотици години.

296

Анонимен

преди 7 години

Подло убийство в гръб! Типично за страхлив и подъл турчин, който е хомосексуалист, каквито са всички турци.

295

Ани

преди 7 години

Аз просто да напомня нещо което прави впечатление отдавна. Руснаците бомбят ислямистите, а ислямистите правят атентати в Европа.

294

Мустафа Манаф

преди 7 години

Мечка и белоглав орел скоро ще късат от месото на печена пуйка на шиш...

293

Анонимен

преди 7 години

русия вижда че турците я мразят и въпреки това потдържа тесни контакти с тях,вижда че българите я обичат но се дистанцира от тях,и двете страни са членове на нато и този антагонизъм ми е непонятен

292

Сърбин

преди 7 години

Е па много е лепо в Алепо

291

пехотинец

преди 7 години

Руският окупатор тепърва ще се сблъсква с подобни случки! Мислят си че са велики и могат да разрушават живота на хората в Сирия само защото диктаторът Путин така е наредил? Руснака трябва да се връща в тундрата и да не излиза никъде по света защото създава хаос убийства и безредие напускайки леговището си!