21

Факт

преди 7 години

Бойчев много добре знае, че ако има пресрочни избори, БСП няма да е управляваща партия, така че това го забравете. Истината е, че партиите от така наречения рефораторски блок, ще видят парламента през крив макарон при следващите избори и наистина затова драпат с всички сили за кокала В този смисъл Бойчев е прав - страх, че ще изпуснат завинаги кокала и алчност, защото сега са захапали кокала и не искат да го пуснат.

20

до 15 пенсионер

преди 7 години

Какво правителство ще остане от този парламент ?. Това е сбирщина от мошенници , безмозъчни същества готови за власт и пари да продадат и децата си. Абе що не си гледаш пенсийката { ако си пенсионер , де 😉).

19

Анонимен

преди 7 години

Статистически, шлиферът на Бойко има по-висок рейтинг от т.н. Реформатори. Ако не се разберат да вземат шлифера и под него, вкупом да управляват! То и сега не виждаме кое как става, кой дава, кой взема ...

18

Joko

преди 7 години

Жельо, нали ви предложиха и на вас да съставите правителство ! Само, че не ви стиска *** ! Не съм чул г-жа Нинка какви бисери ще изрече по въпроса !

17

Наглите

преди 7 години

Бесепе = БММД = Бойко ви Мачка като Маче у Дирек

16

Забелезал

преди 7 години

В Бесепето се забелезва свински геноцид, показваха го пред НДК. Който е избегнал геноцида трябва да ходи на протест пред пилоните.

15

росен

преди 7 години

Ако някой го тресе страх и алчност, то това са червенушките на госпожата, дето е кръстена на двете си баби (едната се казвала Нела, пък другата била к..ва и така станало името).

14

Krom

преди 7 години

Да? От алчност? А не както Вие Господин Бойчев - от добро сърце и на ползу роду. Мани. Такива шутове мазни сте всичките, че ако се спъне най левия, ще се просне най десния. Бойко Ви би като мачета у дирек, и сега Ви се клатят кътните зъби за власт. Чак не можете да се прикриете. Бутнахте един червен и в червата Генерал за Президент и Ви се видя, че обръщате вота. На изборите ще гризете точилката. Нали знаете, че на където и да се врътне ***, зад.ника и е червен и гол.

13

1

преди 7 години

желю бойчев миличкия гладен бърза да драпа до власт, но нямааааа! В България има все очщ мислещи хора, които дори с вашите сладки и мазни приказки няма как да скриете това което сте - крадци и лъжци. за 27 години 5 пъти в управлението най прясно преди 2 години и ето къде сме...

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя Бойчев е изключително простo момче.

11

пенсионер

преди 7 години

До Бойчев,Президента Радев може да назначи служебен кабинет,само ако в рамките на това народно събрание не е избрано ново правителство.Така че ако има правителство то може и да остане по-дълго време

10

Бойчев,

преди 7 години

защо говорите САМО за да кажете нещо ОТРОВНО? КАКЪВТО и да е кабинет , ще бъде само за 20-ина дни, Президентът Радев ще си назанчи след това Правителство.Каква алчност, какво забогатяване за 20 дни Ви ТРЕСЕ????

9

Анонимен

преди 7 години

Ааа, викате Тиквето и Цв.Цв., както и Свинетка не са алчни и крадливи? И не са комунисти? Само БСП са крадливи? Ами дайте да ги преизберем тия, може пък да цъфнем и вържем даже?Платени гербави клоуни!

8

Анонимен

преди 7 години

Хората искат промяна, ясно е че трябват нови избори какви РБ и кой е гласувал за тях.

7

пенсионер

преди 7 години

Крадеца вика дръжте крадеца!Ясно изразеното мнение на народа за промяна са трите точки залегнали в референдума.Вие не искате да се съобразите с тях и се надявате и следващите избори да минат по стария закон.Кои тогава не се вслушва в гласа на народа?Страх ви е че колкото повече време минава,толкова повече еуфорията от наказателния вот срещу Борисов ще отшуми.Не можеш да сложиш за държавен глава човек,който не е научен да мисли а само да изпълнява.Народа ще го разбере, ама ще е късно.

6

Апо

преди 7 години

Този голям натегач се извъди , сън не спи да обикаля медиите и да лае.Няма ли кой да му припомни че днешното положение на страната и народа се дължи единствено и само на комунистите, в тях са парите в тях е енергетика , бизнес и финанси , техни са и партиите - до една , ТЕ СА КРАДЦИТЕ !!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Страх и алчност - перфектната комбинация от качества за управници.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами има още 1 милиард за съпунисването пардон санирането за крадене Бойко каза това бил най големият проблем на държавата

3

Анонимен

преди 7 години

страх и алчност? Това са БСП ! С лъжи си издигнаха президента, с лъжи се опитваха да съборят властта и с лъжи винаги са ни упправлявали! БСП с едни ЛЪЖИ НАПРЕД !

2

Анонимен

преди 7 години

Москчья с шалчетчта, най-верният лакей на Мутрата ще е новия премиерин на злощастния материалец.