52

Анонимен

преди 7 години

Като трябва да се дава са по-тихи от тревата, а за помощите - първи.

51

бай Иван

преди 7 години

Време е чифте акъллиите от парламента,от всички партии да решат най-после тоя въпрос със закон.Да се създава семейство от "Х" деца,в зависимост от финансовият статус.Щом даден индивид ,който създава поколение,без да полага достатъчно грижи да бъде осъден и принудително стерилизиранн.Китайците ограничиха раждаемостта със закон.Време е нашите хрантутници от парламента да си влязат в ролята,както и тия от ЕС.

50

Анонимен

преди 7 години

Защо ме изтрихте?Пак питам - Някой видя ли швед да да занесе нещо в Червения кръст или пък да чака пред Хематологията да дарява за хората от Хитрино?Може да е имало, пък да съм изтървал, затуй...

49

Анонимен

преди 7 години

Щом нямат доходи или са непълнолетни, задължителен принудителен аборт, но не искат да приемат закон за престъпленията заради ЕС и ГЕРБ и СДС искат бъдещи избиратели.

48

Varna

преди 7 години

Тия Роми ,не трябва да им се позволява да имат повече от 1 дете.Като отида в болниците ни и гледам пълно с Роми точещи данъците ни.Лекуват си се безплатно и не им дреме.Kак може един Българин,Турчин,Арменец,Евреин да имат по едно дете в България,а нашия Ром 15Редактиран си се,дано сте доволни

47

Krom

преди 7 години

Да де, ама нашите красиви и европейски политици като твърдят, че това са хора, а и европейци? И българи. Какво им е? Черни, нагли и неграмотни, научени да крадат, правят зулуми, безотговорни, научени да живеят от Вашите пари. Дали казах нагли? Но те са цената която ни се предоставя, за да могат да ни управляват с Американска благословия. Отношението към "малцинствата" ще е това от което зависи тяхното отношение към нас. Така една нация си заминава заради беззъбия си "елит" който се страхува.

46

Анонимен

преди 7 години

До ПОД ВЛАСТТА НА СОРОСНа крив народ, Сорос му пречи.

45

Анонимен

преди 7 години

До ПОД ВЛАСТТА НА СОРОССОРОС ЛИ НИ ВЪРЗА МАРКУЧИНЕ НА ВЪЗЕЛ?ГАЛ-ФОН!

44

Varna

преди 7 години

Туй е най цензурирания сайт.Имам чувството че съм все още в Социализма.Tрият си коментари само защото си ползвал другото име на Ромa.Ами като,не искате такива коментари,не правете такива статии.Hикаква свобода на словото тук,сякаш някой ще ги съди :))))

43

Анонимен

преди 7 години

Те са бъдещето, те ще ни хранят един ден.

42

орк

преди 7 години

Аз така като чета на уличните кучета и котки също могат да се дават социални осигуровки. Разликата е там, че дори те се грижат за малките си по- дълго време.

41

Krom

преди 7 години

Ами какво чакате бе, охлюви ска.пани? Олигофрения. Демек, това не е човек който носи отговорност за постъпките си. Демек, няма никаква причина да не се подходи към химическа кастрация. Или олигофренията отдавна е завладяла "компетентните" институции? Какво чакате? Да и се скъса оная работа или да ви изсипе в ръчичките некадърни още десет чавета? Това са ***. Вземете мерки и си свършете работата.

40

Тинев

преди 7 години

Журналистите първи трябва да дадат пример: " *игани" , а не " роми " да се изписва.

39

Решение

преди 7 години

Като контра пункт трябва да създадем клиники от рода Lebensborn, за да се съхрани европейския облик на България. Ако искате ме смятайте за нацист...

38

БАЙ Иван

преди 7 години

Днес докато шифирах колата водях чудо!В една учебна кола видях РОМ да се учи да кара!,

37

Честен човек

преди 7 години

Кучетата и сианите задължително да се кастрират.

36

цветанов

преди 7 години

Решихме държавата в лицето на приемни семейства да ги поотгледаме и после ще им ги върнем за да ги пуснат на улицата и да крадат.Нашият електорат се множи яко

35

1234

преди 7 години

До 36То да се размножаваш е най -лесно ,но има голямо НО!Може да искаш и 5 деца ,НО те ще искат да ядът,да ги обличаш ,топло,училище,лекарства,по голямо жилище и т.н а този филм с заплата от 500-600-лв няма как да стане!Възрастен трудно би изкарал месеца с тези пари смятай и деца да има!Имаш високи доходи можеш да си позволиш повече деца.Нямаш доходи ,няма как да си позволиш деца.Ниски доходи и много деца се получава ей това нещо на снимката! Държавата не иска нито мен нито мойте деца!

34

Пешо*

преди 7 години

А и само да вметна. От края на 50те години, когато са ги разрешили, до 2015г. В България са извърешни 60 000 000 аборта! И това е официалната бройка. Сигурно са поне 70 000 000 реално.И нали се сещате, че не са циг.нски.България е ограбена от 60 000 000 българчета.

33

спокойнооо!!!!

преди 7 години

спокойно, сега с новите промени в закона за соц.подпомагане ще ги отглеждаме в такива центрове до 35 годишна възраст. Да ни е честито!