81

redordead

преди 7 години

и ти по един филм ли прецени как са си бършели дирниците бре. А да не си говорил и стоя дето обслужва ***? Че според мен тия парцали са се изпирали за следващ клиент. Да не говорим, че по това време, хартия не е имало, камо ли тоалетна.

80

АНОНИМЕН

преди 7 години

До 119:Не знам за египетския коледа,но знам,че Рождество Христово е истинския празник.А коледа,моледа си я празнувай ти.

79

До 112

преди 7 години

А дали Коледа не е египетски ,бог хорус 3000г преди Христос , също е роден на 25 декември от девица,предаден и прероден след 3 дена .и т.н. Както и бог и Персийския митхра,индийския Кришна гръцкия атис. И т.н

78

Факт

преди 7 години

Има ли още и**оти,дето смятат,че в Европа има място за Турция??????

77

Анонимен

преди 7 години

Римската Империя е създала римски бани но точно през римско време е царял разврат и мръсотия. Гледайте сериала Спартакус - Боговете на Арената. Учител на гладиатори кляка по голяма нужда на някакъв сандък в обществена тоалетна и после става и почиства отдолу с един пapцал който оставя за да го ползват следващите "клиенти". Римската Баня не е с цел почистване а с цел разврат и оpгии където не се къпят простосмъртните. През Османско освен обществен във всеки дом има хамам. Стая за баня с печка.

76

Анонимен

преди 7 години

В Турция -Истанбул съм била само веднъж много отдавна.... за концерт от турнето на М.Джаксън Dangerous. Той пък го отмени!!!: (((Изгоряхме с над 2000 лв. онези пари, Имаше много жени с хиджаби и бурки, водиха ни в няколко джамии да гледаме как се молят, на обяд като завиха онези ходжи в джамиите, ми стана лошо Храната отвън не ми хареса, добре че в хотела имаше шведска маса с европ.меню. Докато спяхме в хотела, крадци обраха багажа на момичета в съседната стая, други пък се оплакаха от неприлично отношение на мъже по улиците -сигурно заради по-свободно облекло (там не видях жени с къси пол

75

Анонимен

преди 7 години

Дори и обрязването не е тяхно изобретение.Патента е на евреите.Далеч преди да се роди исляма,евреите са се обрязвали,още по фараоново време.Така,че турците да не се хвалят с това.

74

лошо

преди 7 години

Язък за хубавата Турция... пълзащ ислямизъм...

73

Анонимен

преди 7 години

Ало, демократичната медия, защо триете коментара за гафа с новогодишната елха на гърменската кметица? То фейса си бръмчи, не сте единствените "осведомители"....

72

Анонимен

преди 7 години

Османците идват от Азия и завладяват остатъците от Римската империя, известна като Византия. А днешните турци не само са неграмотни, но и нищо не са създали. Не са и чували за римски бани.. В София - Сердика такива има ВЕКОВЕ ПРЕДИ "мирното ни съвместно съществуване" в рамките на "Османската империя, когато са ни наричали с името "стадо"" ! И ще ми претендирате за култура и възпитание! На какво отгоре?

71

Анонимен

преди 7 години

До 98:американците ще му видят сметката. Не американците,а руснаците ще му видят сметката,и не само на него,а на самата Турция.Казано е,че ще има война м/у тях,и със сигурност Русия ще победи.Само да стъпи на криво Ердоган и войната ще почне.

70

Анонимен

преди 7 години

До до 72Ти с целия ли си бре многознайко?Векове преди образованите европейци които се водят за "чисти" османците са имали градски бани, и чисти дворове и улици.А точно пък българин да прави забележка на тема баня на някой друг е обидно. Чърчил за Б-я " Тия, дето си казват Честита баня " е достатъчно...

69

Анонимен

преди 7 години

Аз пак невинно да попитам: Какво правим с гърменската кметица, обявила поставянето на елха в селото за противообществена проява и използвала полицията като репресивен апарат???? Защото Германия и Турция са някъде там, а кметицата - тук!!!

68

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Много ми е интересно защо САЩ и Еврогейския съюз не наложат санкции на Турция, както на Русия. И защо не наричат управлението на Ердоган режим. Нима в Турция има някакви наченки на демокрация. И не стига това, ами дори искат присъединяването към ЕС. Сякаш Азия е част от Европа.

67

Анонимен

преди 7 години

sega da se zabraniat djamiite nazapad!!!!!

66

arbayter

преди 7 години

Ami te pocti vsicki izselnitsi ot bg sa gizoblizaci na sultan reco,idvat v bg s dva kufara posle se vristat s deset.Pilni avantaciyi i sarlatani stanali daje zadminali i mestnite amudji

65

Анонимен

преди 7 години

87. вероятно си прав, но не чакай наказание от еврогейовете-страхливци, които в момента ПЛАЩАТ милиарди на Ердоган за да пази границите им.. наказание може да дойде от Биг Брадъра отвъд голямата вода. Те вече веднъж се опитаха да свалят ердоган чрез преврат но не се получи. А Европа не е голям играч вече. Тя просто събира бежанци и си живее в свой собствено измислен мултикултурен либерастки свят.

64

MAKEDON

преди 7 години

Samo...... Putin mozi da ne spasi od ovie. Gospod da mu dade sila i zdravje.......

63

Анонимен

преди 7 години

До 85 То и Хитлер дойде на власт напълно легално.

62

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименЕрдоган унищожава Турция.Политиката която начерта Ататюрк и която политиците след него се стараеха да я следват напълно се зачерква от Ердоган .Това няма да доведе до нищо добро за Турция.Европа трудно се ,,задейства,, но наказанието ще дойде .ТУРСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ СЕ ПУКАТ ОТ ЯД ,ЧЕ АТАТЮРК КОЙТО Е ЕДИН ПРИШЪЛЕЦ ОТ СОЛУН Е ПОЛОЖИЛ ОДНОВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА В ТУРЦИЯ И Е НАПРАВИЛ ТУРЦИЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ! НАРИЧАТ ГО МАСОН ,ДЬОНМЕ ,ЕВРЕИН И ПР. ! ЯД ГИ Е ПОНЕЖЕ ТЕ САМИТЕ САМО РУШАТ