62

Spiritus Rector

преди 7 години

Махнете снимката на този! По-добре публикувайте снимка на дупето на Ким Кардашиян!

61

XYZ

преди 7 години

Скъпи българи, всички щастливи минути прекарани от вас са благодарение на Турция!

60

крак,кряк...

преди 7 години

патицита отново се разкрякали, сега срещу комшиите. Само дето не се сещат, че като ги налазят Аллах акбарите ще им бъдат изкълчени шиите само за няколко часа. Пaтeшкa му работа - глyпaви и неблагодарни!

59

аз ли?

преди 7 години

нейнски ?тази не е ли оная дето с клаус винкел ходиха на вилата му?нищо не става

58

Ще посрещнем

преди 7 години

Ще посрещнем Рождество Христово благодарение на това, че БЪЛГАРСКИЯ ВОЙНИК НЕ Е ГУБИЛ БИТКА! И сега българските мъже могат да покажат висок боен дух! За съжаление такив варварски народ, който няма и частица от българските постижения във всички области на икономиката през 20 век днес се опитва да показва омразата и кръвожадността си, неспособността да разбира какво е това свобода и зачитане на правата на другия! Срамът на България са продажните политици, които трябва вкупом да си ходят!

57

Анонимен

преди 7 години

Хаха, сега ни се пъчите да ви благодарим, но помнете ми думата, ще ни се молите да ви простим.

56

XYZ

преди 7 години

Скъпи българи, 365 дена трябва да благодарите на Турция.

55

Осман

преди 7 години

24 часа трябва да благодарите на Турция.

54

до българина

преди 7 години

ХЕЙ ПО СПОКОЙНО ВЕ ГЕРОЙ КВО БЪЛНУВАШ ПАК ДЛЪЖЕН СИ ДА АКО ИСКА И РАКИЙКА ЩЕ МУ ПОДНЕСЕШ НЯМА КАК!

53

Булгариа

преди 7 години

ЩЕ КАЖЕЖ ЧЕ У ТУК НЯМА ВОЙНА ВСИЧКО Е МИРНО,ТИХО ДА БЕ ДА СЛЕПИТЕ ГЕРБЕРИ,БСПТА БКПАРИ ДПСАРИ АТАКЧИИ К'ВО ЗНАЯТ Я САМО ДА БЪЛНУВАТ БЕЗСПОРНО И ДА ТЪРПЯТ,СПАТ 30Г НАРЕД

52

мачу пикчу

преди 7 години

Никога не трябва да сме спокойни заради Турция, тя забива кинжал в гърба на всеки.....ще сме спокойни ако имаме Су-35, танк Армата и С-500...... нека нашите управляващи да санират блокове и да не превъоръжават армията....

51

Зевзек

преди 7 години

Всеки ден взривове и убити в Турция и нямало гражданска война?!?

50

Анонимен

преди 7 години

Забелязвате ли,че бежанците веднъж са "горките хорица", на които трябва да се помага, а в друг път са "злите орди",от които някой се бие в гърдите, че ни е спасил.Айде разберете се как ще ги експлоатирате, че вече ставате смешни

49

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ТУРЦИЯ СПИРА БЕЖАНЦИТЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ И ЕС ЗАПОЧНАХА ДА ИМ ВРЪЩАТ БЕЖАНЦИ И ГРАНИЦИТЕ СЕ ПАЗЯТ ! ЕРДОГАН ИСКАШЕ ДА ИЗНУДВА ЕВРОПА ЗА ПАРИ,НО НЕ СТАВА ! А ОТНОСНО ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В ТУРЦИЯ - ОПАСНОСТТА НЕ Е ПРЕОДОЛЯНА И ГР. ВОЙНА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ! ДО РЕЖИМА НА ЕРДОГАН ТУРЦИЯ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ САМО С ТЕРОРИСТИТЕ НА ПКК ,НО ЕРДОГАН УСПЯ ДА СИ ПРИВЛЕЧЕ ОЩЕ ВРАГОВЕ ОТ ИД ,ЕВРОПА ,САЩ ! ДНЕС ПАК ИМАШЕ АТЕНТАТ И ЗАГИНАХА ДЕСЕТКИ ВОЕННИ ! ЗА ДА СЕ ОПАЗЯТ ВОЕННИТЕ НАКРАЯ САМИ ЩЕ ЛИКВИДИРАТ ЕРДОГАН !

48

Анонимен

преди 7 години

А защо са бежнци? Не ти ли е неудобно да ги използваш, за да си правиш реклама?Ама каква е тая епидемия,бе? Да си ги прибират тия, които им разрушиха държавите. А с тези държави България не граничи, така че не са бежанци, а са нелегално преминали границата,т.е нарушители.

47

Анонимен

преди 7 години

ЕС върна граничния контрол, огради никнат по границите като гъби, защото сиганката дето хвалеше Турция умря.

46

Анонимен

преди 7 години

До Истината !Истината е че си ***. Никой не е заритал да идва тук. А туркия е един от престъпниците, благодарение на които изобщо има бежанци. А тва нагло пcе изобщо няма да го коментира...

45

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

според комбинираните сведения на фишки и днес, ще посрещна коледа с пръстена паница греческий йогурт благодарение на османлиите, докарали го по нашите земи. и си мислим че така както нашия външен министър не обяснява заслугите ни за посрещането на байряма, е добре поредния кьопек от кариерата да не се изказва по адрес на коледа.

44

ятаган

преди 7 години

3 милиона бежанци са много по-безопасни от 70 милиона османлии.

43

Анонимен

преди 7 години

"По думите му в България няма бежанци, защото Турция е една сериозна страна."А ние вдигнахме ограда ей така за красота, щото а Анкара сте големи "професионалисти", нали така? И квичахте против нея и против струпването на армия по границата, защото пречи на мигрантския поток, който вие безконтролно пускате към Европа.