27

Американ

преди 7 години

Германската и изобщо ззападно-европейските правни системи са направени за хора с определено възпитание и мислене, когато се самозаливат с първобитни чужденци изведнуж се оказват със смъкнати ***, болящ *** и незнаят как да реагират адекватно..

26

смЕх

преди 7 години

до 29 анонимникАбе дечко по татово време такива като тоя не смееха да кихнат даже па камо ли да се правят на мъже бедна ти е фантазията колко тупаник отнасяха и имаше ред.

25

анализатор

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо Адолф Хитлер е най-големият гений който някога се е раждал?

24

fucking sofia

преди 7 години

Бих наритал някои дебел депутат в соф. метро , ама де този късмет дюнера укр.гея или догань в метрото ........

23

Берлин

преди 7 години

Сега ще ви обясня защо Светослав е българин. Защото е роден, отраснал и възпитан в България. Защото болшинството българи са възпитани по този начин и на такива дела в България се гледа като на геройства. Защото има много роми и в Унгария, и във Франция, и в Румъния, и в Испания, и навсякъде. Но жената не я ритна някой от техните роми, а нашият. Демек той първо ***, а после всичко останало. Поняли?

22

Анонимен

преди 7 години

Плачещите за комунизма палячовци негодуват от двйствията на индивид, инкубиран в създадените от тях гета и резервати...трогателно...

21

Анонимен

преди 7 години

КАЗВА СЕ ИЗДИСЛАВ А НЕ СВЕТОСЛАВ

20

Алабалин

преди 7 години

Защо не се назовават с истинските имена етносите,трябва ли да ни мрази светът заради цита-ните ни защото станахме мн.модерни,и демократични,че ги пишем в личните карти българин.А тук по медии йното пространство им измислиха нова националност РОМИ.Такава простотия и двуйличие няма.

19

Анонимен

преди 7 години

Тримата у кауша по 15 години и това е. Никаква милост.Това си беше опит за убийство.

18

Анализатол

преди 7 години

Ако Путин тръгне да освобождава Берлин от гейовете и бежанците, се записвам доброволец. Ще опуцам с кеф някоя-друга тарамбука от малцинствата. Ех, Русио, няма втора като тебе... велика и вечна.

17

Оху

преди 7 години

Тоя гнусен црънец е получил заповед от някой вонлив дервиш да прави свинския си джихад и няма да се ограничи само с това,а ще направи и други бели!

16

Анализатол

преди 7 години

Бутнали са я брутално, но никой не ги е набил. Това говори че немците са изнежени гейове. За съвременния германец е най-важно кога ще дойде следващия гей парад и колкото се може повече бежанци да ги яхат. А германките са оставени на произвола на съдбата. Затова Володя трябва да влезе в Берлин за трети път и да спаси русите и синеоки германки от германските гейове и бежанци. В Русия всеки ветеран от войната е скътал по един калашник или къртечница за черни дни за внуците си.

15

Анонимен

преди 7 години

Светослав и братята му Издислав и Издисфък.

14

де тоя късмет

преди 7 години

Хубаво е наистина да са изчезнали в основите на строежа.

13

tih velikan 681

преди 7 години

Po dobre da go sudyat v Bulgariya,v zatvora niama dunki da mu dadat,izobilna hrana,shte go haresvat,moje i zanayat da nauchi po kolite ili s izmamite.

12

Професор

преди 7 години

Комунист е.

11

бравос!

преди 7 години

Семейство психопати! Ужас!

10

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Бакардитата ще прославят България. Амин

9

:(

преди 7 години

На такива наистина трябва да им се взима българското гражданство. Дано го намерят немските мутраци, които са обещали и пари за залавянето му. Ще му се иска да не се е раждал. Вмирисан .....!

8

Джурналист

преди 7 години

Ром или не, този в Испания си е българин, тези в парламента също, даже Пеевски. Има и такива българи, не сме ангелчета, има си напрежение в обществото още от училище.