100

вечна рт дружба

преди 7 години

другари, не оспорвайте Путин, Масква е с Анкара. щом ви казват, че Ердо е хубав, честен и добър приятел, значи така е до нови нареждания.

99

boyko.uzunov

преди 7 години

Борисов върви си при мутрата от Турция!

98

Русия

преди 7 години

И как помага като праща "бежанци" ? Или помага на тебе да прибираш парите за тях , да организираш бунт и после да се правиш на "герой" как потушаваш и обещаваш всичко?

97

Interntlumpen

преди 7 години

Полупроводника от Банкя - заптието на овчаря от Правец.

96

Русия

преди 7 години

Султан Ербокан няма как да не по лази на турците.ГЕРП по-туркофилска от ДОСТ , а герберастите най-туркофили в БГ.

95

Анонимен

преди 7 години

Този кух плондер изгуби половината си електорат преди президентските избори, а сега с тази изцепка, ще изгуби и другите. Може би ще останат само тъпите лелки, които все още го харесват.

94

Анонимен

преди 7 години

Тоя "държавник пот най-висока степен" скоро ще остане без народ щото докато се прави на големия политик, народът му ще измре от глад. По всички показатели вече сме на последно място в Европа. За два мандата едно нещо не направи за хората. Но да се снима във всички пози, и да се подлага на Ердоган не се уморява.

93

Анонимен

преди 7 години

Другари червени каскети , в политиката няма сантименталност , а само интереси . Борисов е Държавник от най висока степен . Само за момент си представете *** Нинова , че е Премиер и ще разберете за какво ви говоря .

92

Анонимен

преди 7 години

На Ердоган слугува, на Сащ слугува, но тук се прави на голямата работа. Кеф му влиза в Парламента, кеф му не влиза. На въпроси не отговаря. Цялата държава е обърнал на бащиния. Ограда не направи, когато трябваше.Сега Ердоган щял да защитава. Да си заминава по-скоро, че вече немаме нерви.

91

мачу пикчу

преди 7 години

Да не подценяваме факта, че сме съседи с Турция , нямаме армия , хора и т.н. Но ББ забравя 500 години от българската история , еничарите, изнасилените, потурчените и т.н.

90

БАБА КУНА

преди 7 години

ВСИЧКО ПРИ БОКО СА ПОЗИ, ТЪНКИ СМЕТКИ И СЕЛСКА ХИТРОСТ. ОПИТВА СЕ ДА СЕ ПОДМАЗВА НА ЕРДОГАН, МЕРКЕЛ, ПУТИН И НАКРАЯ СЕ ПОЛУЧАВА ТЮРЛЮГЮВЕЧ А ЛА ГЕРБ. ЗА НЕГО ВАЖНО Е ДА Е В ИГРАТА, В КОЯТО СЕ ТРУПАТ ПАЧКИ И НЕПРЕМЕННО ДА ПОЛУЧАВА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ЦЯЛАТА ПАРОДИЯ ВИНАГИ Е ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

89

ЯШАР МУСТАФА

преди 7 години

БОКО БУДА ИМА СТАР ГРЯХ КЪМ ТУРЦИТЕ ОТ ДЕЛИОРМАНА ТАМ..ЕДНО ВРЕМЕ ГИ Е ВЪЗРАЖДАЛ С КАМИОНЕТКИ И БТР-РИ ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ..И СЕГА ИМА ДЪЛГ КЪМ ЕРДУАН...ТАКА ЩЕ Е.ЗАТОВА СТОЯ В ХИТРИНО 4 ДЕНА.

88

Ивана Димитрова333

преди 7 години

Хората на лице,само Бойко на терсене!Тръгнал Турция да защитава.До тук муе управлението!От тук нататък МАРШ взабвението!

87

Анонимен

преди 7 години

ББ винаги ще постъпва като слуга. Такъв му е манталитета и до там му стига интелекта - да слугува на Ердоган. Преглътна униженията на които го подложиха в Анкара и вече е готов да лобира за Турция пред ЕС. А същият в Европа е сензация по срещите на върха. Хората никога не са виждали толкова *** и необразован човек на такъв пост. Отвратен съм от Бойко и ГЕРП

86

Анонимен

преди 7 години

Европа играе доброто лошото ченге някои държави са против някои са за но Ердоган знае че в съйуза се приемат държави закриващи собственна продукция, работна платформаи точно затова Турция направи обрат и дръпна в друга посока и сега ЕU се чуди кво става :( :( :(

85

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не е в час тоя Бойко. Че Турция като влезне в европейският съюз и няма граница между България и Турция всичките тези бежанци спокойно ще си влезнат тук и така ще ни помогне Турция че после ще се чудим цяла европа какво да ги правим.

84

Анонимен

преди 7 години

Този *** ще успее да унищожи уликите за катастрофата в Хитрино ! Помним как ходеше след Орешарски, да подаде оставка , и ......засекрети как е ограбил КТБ заедно с АВЕРИ !

83

Анонимен

преди 7 години

Пощенския гълъб на Ердоган щял да защитава Турция, каква изненада. Кой го е очаквал от Боко иб Рик Ага.

82

Анонимен

преди 7 години

Щяхте да видите вие бежанци ако бб не се разбираше с ердоган

81

Мълдър

преди 7 години

Бойко иска Ердоган да го обладае и му се мазни......Гнусота!