60

Анонимен

преди 7 години

Добре, че народа ще ви измете от властта в най-скоро време! Реформаторите взеха мандата, обаче никой не ги познава тия хора там, хахаха. Тези ли ще управляват?

59

Анонимен

преди 7 години

от кога на позитано 20 са иззели функциите на външно и заливат с лъжи обществото, не е ли това национално предателство!

58

До 57

преди 7 години

Наивник, да не би да са продадени законно? От небето ли си паднал?

57

Анонимен

преди 7 години

Вой на *** - музика за моите уши !

56

Анонимен

преди 7 години

А какъв беше другаря Лилов? Или вече не помните!

55

Анонимен

преди 7 години

До ВангаПрез 2018 се пада БСП да бъде забранена, а всички ръководни кадри съдени за национално предателство.по късата процедура като Чаушеску?

54

dp

преди 7 години

Предателство, даааа.Спрямо руския господар - няма да вреди свои слуги на отговорен пост.Руските агит лешояди са гракнали в хор пак, това означава, че нещо добро се е случило.Да пикаят газ и да *** от мъка руските слуги, няма да е тяхната.

53

До 12

преди 7 години

Фирма Аркус е частна фирма, но търговията се контролира от държавата, не може всеки да продава на всеки, аланколу!

52

12

преди 7 години

Има публикуван подобен материал и в новини.бг, където са нападнали г-н Митов за износ на оръжие за ИДИЛ от фирма "Аркус" АД Лясковец. Написах, че фирмата е частна и правителството няма нищо общо с нерегламентирания й износ. Обаче, за пореден път сайта на Пеевски и ДПС не допусна коригиращ материал. Явно, не се интересуват от истината, просто трябва да плюят.

51

Анонимен

преди 7 години

начи, още преди 11:44, когато е качен тоя матерял, имаше пресконференция на Мин.вън.раб. Митов. Той в прав текст обяви ***. нин. в поредната лъжа! шо не га писахте тва!?

50

Анонимен

преди 7 години

Абе то и Белене беше много лош проект за България, ама онова недоразумение дето беше кандидат на психодесните - Трайчо Трайков е опънал 70 хиляди еврака за да свидетелства, нали? Ей, така иначе мило и драго дават за България. Ако не са измислените им фондации, финансирани от САЩ, Митов и тези като него щяха да са никои!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Господинът на снимката е назначен от Козяк 16, а не от Тиквуня. Той говори много добре български, но не е българин. След като приключи като външен министър повече няма да го видите.

48

Анонимен

преди 7 години

Някои от БКП са предлагали за 16 република, но това не е станало, за разлика от това, което става сега. Ако мислите, че е щяло да стане просто ей така, без да се произнесе народа? Сега народа какво решава??? Нищо, показаха му го и на референдума.

47

Анонимен

преди 7 години

Къдравата Сю в поредно предателство

46

Анонимен

преди 7 години

Работата е ясна ,САЩ са наредили на слуата си Митов ,България да си отегли кандидатурата защото през 2018-19г.не се знае кой ще е на власт .До като на Полша щатите могат да разчитат винаги.За предателството си Митов трябва да бъде съден и осъден.

45

Анонимен

преди 7 години

До СРешетников всърцетоБКП-БСП с др. Тодор Живков предлагаха България да стане 16 република на СССР . Сега техните наследници говорят за предателство . Просто нямам думи за такива из..ро..ди .

44

Анонимен

преди 7 години

а Русия много я интересув ООН както и САЩ , но ООН е парлама за форумни наивници !)

43

Анонимен

преди 7 години

Когато правителството Орешарски номинира г-жа Бокова за кандидат за генерален секретар на ООН, тогава самата г-жа Бокова тръгна да си прави кампания и да събира подкрепа.""Още (през) ноември 2014 г. тя се беше срещала с полския външен министър по това време и от този разговор беше станало ясно, че Полша е готова да подкрепи нейната кандидатура за генерален секретар на ООН срещу размяна за подкрепа от България за Полша, обясни Митов.

42

Ква стана тя?

преди 7 години

САЩ са кравари.Децата на *** и Лавров са пратени в САЩ.Значи са телета, пратени при краварите :)))

41

Анонимен

преди 7 години

Полша ще гласува против Русия, затова *** реве !Ама си праща синчето в Америка, лошата страна дето много биели неггрите, нали ?***, прати си синчето в Русия, нали ти е Родина!