104

valenty

преди 7 години

"Американския журналист Билал Карим"- кореняк американец. Американец та дрънка.

103

9К51

преди 7 години

Стига с тези глупави изцепки в нета, част от инфо войната ... тези люде от клипчетата говорят добре английски /което едва ли е характерно за болшинството обикновени жители/ така, че е ясна работата ... няма да се учудя ако са правени по поръчка на разни соро соиди. Обикновените жители празнуват победата!

102

Анонимен

преди 7 години

Ето Ви линк, как хората напускат Алепоhttps://youtube/watch?v=weFpBtzV1zg Вички тези клипчета са от джихадисти и техните семейства, които искат да живеят според шерията!!!Ако Германия, Франция или САЩ са толкова загрижени за тях нека да ги приютят в собствените си страни. Но като гледам никой не предлага този вариант, а само клипчета

101

Ами мрете

преди 7 години

Допреди няколко години си живееха мирно и кротко и Сирия беше направо светска държава на фона на съседите си . Но понеже не слушаше големия демократичен брат и спретнаха революция.Но удариха на камък - за разлика от комшиите си Асад успя да се задържи на власт.И прецаканите , повярвали на либералните лъжи сега вият на умряло. Загубата на няколко хиляди единици лош биологичен материал не представлява никакъв проблем . Колкото по вече , толкова по добре.

100

Анонимен

преди 7 години

руското посолство пак е отворило куфара с рублите

99

Анонимен

преди 7 години

До какво?Сирийската армия наближава, и? Тя поне не коли и обезглавява произволно!правилно, тя кара наред.

98

Ceko

преди 7 години

щом източника е TRT , ясна е работата

97

Айде стига

преди 7 години

пропаганда. хората се радват, че ислямистите ги няма.Кой ли е провайдера на интернет в тоя рабит град

96

Анонимен

преди 7 години

Сбогом терористи с евроатлантическа подкрепа. В Европа ще ви издигнат паметник.

95

Анонимен

преди 7 години

Фотограф ли, ъхъ, сигурно. Молете се и ме запомнете, каза началната учителка Фатима и намести шашките в шахидския си пояс.

94

Анонимен

преди 7 години

Ама минаретата стърчат!Таки едно не уцелиха!

93

какво?

преди 7 години

нещо не разбирам... тия от какво се оплакват? Сирийската армия наближава, и? Тя поне не коли и обезглавява произволно! Или тия са от фанатиците които нарушават всяко премирие и хуманитарен коридор, или са от заложниците на фанатиците... иначе няма логика да се сбогуваш на финала на освобождението на града от терористи

92

Факт

преди 7 години

До ХехВпрочем,заловен е оня тип,дето закла палестинското момче през лятото!То може и да е било калпазанин,но да му отрежеш главата пред камера и целия свят да го види....Палестинците са доста чувствителни на тая тема и просто не знам как девиците на небето ще го съберат,та да им се наслади....Впрочем американците определено неглижираха фактът,че техен подопечен върши такива неща!

91

Факт

преди 7 години

Айде,махнете я тая статия,че вече се излагате!Всички вече видяха,че животът не свърши с превземането на И.Алепо,а по-скоро ЗАПОЧНА!Изобщо публикуването на ВЕЧЕ опровергани лъжи определено не вдига авторитета!Е,ако ви са платили от Козяк 16 е друга работа,ама тогава трябва да напишете "Платена публикация" и да декларирате приходите!

90

нико

преди 7 години

Холивудски сценарии -лошия асад и армията му срещу ангелите херувими от опозицията или там другите какви бяха все хрантутници на щатите

89

Съвет

преди 7 години

Да избягат в Русия.Тя срина държавата.

88

Хех

преди 7 години

Еми сега ще видите как се изгарят живи хора и как се режат глави на деца даеиа "умерените ви бунтовници" даеиа! Всяка жаба си има щъркел. Какъв ненормалник откачен трябва да си за да вършиш такива престъпления и да си мислиш че няма да дойде ден да отговаряш за зверствата си!!!!

87

Театрото

преди 7 години

Джихитата са добри актьори - спор нема! И спец ефекти и грим - всичко по холивудски учебник!

86

Годзилчо

преди 7 години

"Чакам да умра или да бъда пленен от режима на Асад.......а той е срещу Ислямска държава !?!?!?!? Казано е тъпите *** че ще ходят при девиците и те реват,а до вчера режеха глави който не приеме шериата.

85

Недоумение

преди 7 години

Джихитата забраниха мобилните, Те си нямат нито мобилни оператори, нито мрежари. за тока - имат ли изобщо..Та какви туитъри, какфи фейсбуци?Постановкате се снимат дето ги има -явно не е от Алепо!