58

Анонимен

преди 7 години

гладна е - скоро не са крали, станали ясно кой е обрал партийната каса!

57

Я па тая!

преди 7 години

Губили й били времето!Ами ако загубите изборите ***, како?Или пък, ако допуснем, че спечелите изборите /Не дай, Боже!/, и твоите партийни авери току виж те захвърлят като употребена салфетка и не те поставят на никакъв престижен и доходоносен пост?За такива като теб, како, народът казва: "Оше не докарали коня, тя размахала краката!"Айде, бегай дома да переш!

56

Анонимен

преди 7 години

абе,жена,какво точно искаш? искаше оставка - дадоха я . не те задоволява. искаше мандат - дадоха ти го . не те задоволява - знаеш,че няма да се справиш. остави реформаторите да опитат. какво би те задоволило? - старата конституция с точка 1 - една партия ! - и тя - твоята. това е МИНАЛО - не живей с очаквания.

55

1

преди 7 години

До беапартиен,разликата е,че този за когото казваш ,че е мек е партиен,не като тебе безпартиен.

54

1

преди 7 години

До о,питай любимата си тиква,затова,защото и той се прави на антикомунист,но носи скъпата му червена партийна книжка,още в джоба си.

53

Българин

преди 7 години

БСП носят само нещастия и злини на България. С ГЕРБ сме най-добре.

52

българин

преди 7 години

Толкова злини от БКП/БСП съм видял,че никога не съм гласувал за тях.От червените *** бял ден не видях още от деня в който завърших и започнах работа.То не беше насилствено разпределение,то Луканов,то Виденов,то Орешарски!Няма по голямо зло за страната ни от БСП.Дори най лошите зими са кръстени Луканова и Виденова!А каква ще е Радевата все още не се знае!Ей богу докато не въстанем и изметем червената ЧУМА няма да прокопсаме!

51

Анонимен

преди 7 години

Курнелче, президента изпълнява най-великата конституция написна от БСП

50

о

преди 7 години

Тая не беше ли от СДС, а от ДПС кога ще е?

49

беапартиен

преди 7 години

Никой не ни е повече затрил от БСП.Генерал Борисов много меко действа.Аз бих искал ако може да възкресим генерал Пиночет ,защото само той се е доказал като антикомунист.С две ръце за него бих гласувал.

48

дедо гоше

преди 7 години

споко нинова, просто бяхте повели на плевнелиев с 1-0, но сега той изравни...не мобже да се гъбаркате така с човечеца, ей!

47

чудно!

преди 7 години

До Анонимен - Без излизане от ЕС НАТО и национализация нищо няма да се оправи.И как си я представяш тази работа? За национализацията, например. Национализация само на реституираните имоти ли имаш предвид. За комунистите-капиталисти, викаш, няма национализация, защото те по право присвояват, а и ще са прехвърлили всичко на трети лица и офшорки.

46

Анонимен

преди 7 години

Пази Боже!Губели ИМ времето на бесепето! Срамота!

45

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMБоже господи самото изричане , че Нинова иска да е Премиер вече е кощунство с народа . Тази другарка мина през всички партии и сега е в БСП . Вече е наричат официално г-жа Лъжа . Какво да я коментираш .

44

Анонимен

преди 7 години

Tака ли каза ....Решетников?

43

Анонимен

преди 7 години

Пази боже сляпо да прогледа . Др. Нинова , ако си въобразяваш , че БСП-ДПС пак ще управлява много си сбъркала. Това никога няма повече да стане . Иначе Президента Плевнелиев си е в правото да връчи мандат на когото прецени и когато прецени. Тази конституция е гласува БКП-БСП и сега ще си траете .

42

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX - Нека е ясно, че ДСБ не е част от днешната трагикомедия...Ясно е, съвсем. То самото дсб е безгласно и безмълвно, а Кънев неизвестно защо се приши като реформатор, като през цялото време беше безполезен и повече вреден. Сякаш политиката не му се отдава засега.

41

На курнелия й дойде

преди 7 години

голям праз. Аре у лево!

40

Анонимен

преди 7 години

Комунистите наистина взеха че си повярваха че отново ще бъдат фактор в държавата!!Те не виждат ли кой им е в ръководството - олигарха Гергов който с държавни пари и протекция на БСП успя да закупи Цум, Слънчев ден, Панаира в Пловдив които успя да съсипе успешно, К. Добрев - контрабандист но валута и крупен ВЕИ собственик е всичко се води на сестра му разбира се. Партия която доведе два пъти ДПС на власт и им позволи да ограбват хората, гласуваха дружно за Пеевски и т .н.Партия която тласка Бъ

39

Clown007

преди 7 години

Голям майтап ще падне, ако след всичката тази припряност другарката Нинова вкара по-малко депутати отколкото имат сега. Дали ще си подаде оставката тогава...едва ли...