103

Това

преди 7 години

име Джоана фон Мръф нещо не ми звучи като руско,а?

102

Sory

преди 7 години

Трябваше да те хванат, Джоана, за незаконните снимки и щеше да разбереш как е там!

101

до Един българин

преди 7 години

Хванаха те в лъжа и започваш обвинения в комунистическа пропаганда,без дори да си се запознал с предложените промени в НК, в какво се изразява комунистическата пропаганда!Хайде съди ме и ме вкарай в затвора,затова,че според мен си измисляш факти по форумите!Значи излиза,че който не плюе сляпо по СК и не приема за чиста монета всичко що бълва нечия пропаганда е комунист и мрази България!Ей,аман от умници!

100

Анонимен

преди 7 години

Руския *** си личи че плюе България, а защитава Северна Корея...Предатели сте, руски *** нешастни...Копейкаджии

99

до Един българин

преди 7 години

Стига си лъгал и си се правел на интересен!Хем приятелят ти е живял в дипломатическа мисия,хем там е забранено свободното пътуване и снимане,хем пък има впечатления от цяла СК,а даже и снимки показвал!Нещо много противоречия станаха,а мистър...

98

Те

преди 7 години

такива като тоя Балканец-софиянец,са смели само от колата.Псува те от вътре,пък като го настигнеш на светофара и тръгнеш към него,се заключва и почва да се моли много се извинявам,имам проблеми та затова си изпуснах нервите и прочее лиготии,само и само да не яде бой!

97

Балканец

преди 7 години

110,Нема да разбереш откъде ще ти дойде, уроде сополив! Айде обратно у детската градинка, дебиле! Явно са те правили на пияно.

96

до 104 Балканец

преди 7 години

Абе ти си голям бабаит ?. Защо не дойдеш във Враца и да се правиш на мъж та да испиъаш " любовта" към софийските евроатлантици от Врачани. Ако си с кола то тя на мига е приватизирана, ще те пребият , ще те съблкат чисто гол , ще те "оправят" и ще ти дадат начална скорост бос по шосето за сифиа.

95

до Балканец

преди 7 години

Ако искаш дай да се намерим някъде и ела да ме изнесеш!

94

Балканец

преди 7 години

106,Не е твоя работа, ***! Като ти опре отзад ще разбереш!

93

кореец

преди 7 години

Права си , Джоана! Ела да живееш тук!

92

до 101

преди 7 години

Има чного произведения с фотошоп, ако за тех става дума.

91

до 104 Балканец

преди 7 години

И, кои сте вие дето ша го изнесете, а ?. Една шепа каркомани с обратни наклонности от софия.

90

ЧушкоСпек

преди 7 години

До Айдее,Само че България е част от Европа. За това намирам за по-рационално азиатците да се изнесат в Азия, където в момента текат реки от кал по улиците и промивки по телевизията. Може пък да ви хареса

89

Балканец

преди 7 години

До Айдее, 103,Май ти ще се изнесеш със свински тръс в посока Русия. Или ще те изнесем в посока Софийския централен затвор. С ритници.

88

Айдее,

преди 7 години

който се чувства евроатлантик-багажа и в САЩ!Там текат реки от мляко и мед!

87

Много

преди 7 години

експерти по Северна Корея се извъдиха!Това било,инак било и не знам си какво било забранено!Само че,като никой от тях не е бил там,единственият източник си остава американската пропаганда!Колкото на Садам ОМП!

86

Поручика

преди 7 години

Изглежда като Москва в края на 70-те и края на 80-те. На една от снимките вижда опашка чакащи. Само в Москва съм виждал такава. Пред един магазин за водка. На друга, вечерна снимка се вижда, че ток са пуснали само на "парламите" си, а кварталите тънат в тъмнина. И се вижда почти тотална липса на леки коли. Явно яко се икономисва. Но пък се виждат пропагандни плакати и портрети.

85

Ми

преди 7 години

то в европейска България има места в изглеждащи в пъти по-зле от там!

84

1

преди 7 години

В Северна Корея е забранено да се снима: 1. Железопътна линия.2. Жилищни сгради3. Площадки. Сигурно е прекрасно да се живее там. От чисто любопитство се чудя какво ли още е забранено там ?