17

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че понеже Боко много добре знае, че от януари, когато дойдат окупационните(защото ние не сме във война)войски на америка и това де факто и де юре означава ОКУПАЦИЯ, ири да сме по- точни робство ( поради страх от държавен преврат с помоща на фащ), та за това бате подаде оставка, без никой да ме я иска. Търсеше си повод, че да не излезе че ни подари. Само ще кажа, че и в комунизма НЯМАХМЕ руски войски на наша територия, но пък в "демокрацията" се сдобихме с американски.

16

Анонимен

преди 7 години

Защо журналята мълчат относно правовия произвол който ще настане, когато у нас дойдат войски на фащ? Те не са под егидата на НАТО и следователно се прилагат правилата по двустранните договори, според който всяко престъпление извършено от америк. военен на чужда територия се гледа и съди САМО от американски съд. Т.е и убийство и изнасилване ще им се размине, за държавен преврат да не говорим. Ако не вярвате питайте Япония и Турция, нека ти ви разкажат за фащ базите ИЗВЪН нато. Честито робство!

15

лично мнение

преди 7 години

Кромидов да вземе-да-се-гръмне, след това да повтори. Два пъти! Въпросният ГОСПОДИН сам се отказа, хвърли като *** кърпичка оставката си. АБ-ДИ-КИ-РА!!! А страната - по дяволите! Сега какво, дайте да се влачим всичките на колени и да хленчим, ауу, бащицеее, на кого ни оставиии, върни се обратно. Не, благодаря! Да се влачи сам, той си пълзи от бая време успешно.

14

Анонимен

преди 7 години

Я божо манчестъра не ще да пуска кокала, държи със зъби и нокти, защо ли....

13

Ала-Бала

преди 7 години

Лукарски да каже колко рушвети е вземал от износа на оръжие за Ислямска Държава!

12

бесен

преди 7 години

"Предсрочни избори щели да облагодетелстват БСП"!!!Чисто признание за страх от загуба на изборите.А пука ли ти,мазнико некадърен,какво е за България да ви търпи още,а?

11

СДС

преди 7 години

Хора като Лукарски срамят името СДС. Нима аз гласувам да ме упрвлява *** като Тиквата? Та тиквата е по-лош и от комунистите. На времето СТАНИШЕВ БЕ КАЗАЛ ЧЕ ТИКАВАТА ЕРОЗИРА ДЪРЖАВНОСТТА.....БИХ ДОБАВИЛ САМО ЧЕ ПРОДЪЛЖАВА ЛИНИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТОЙ САМИЯТ Е КОМУНИСТ И МАФИОТ.

10

Анонимен

преди 7 години

Ще драпате до последно, нали. Още фащ не ни е окупирала, но официално и това ще стане януари, защото подписахте договор с който показахте ср.еден на нато и ни подарихте на хамбургерите. Как може свободна държава да позволи бойни войскови еденици на друга държава да са на нейна територия? Нали уж нато трябваше да ни защитава, а сега лъснахте. Нали знаете във военна обстановка как се наказва националното предателство?

9

Анонимен

преди 7 години

Тези пуделите са готови на всичко за да останат на власт. Искат си мутрата, а какво прави той не ги интересува, само да ги държи на креслата. Щяло да дойдат комунистите.А не виждат че мутрата назначи М.Манолово за омбудсман, Р.Овч и П. Димитров на държавна хранилка, че в службите, МВР, митниците си стоят всички кадри на БСП и ДПС, че Пеевски и олигархията са защитени от НАП, държавните регулатори, прокуратура и др. ГЕРБ и БСП са едно и също.

8

Анонимен

преди 7 години

В следващите 20 години не се очертава умствено пестеливи хора които не крадат да не управляват страната, като гледам и предстои наистина да се разпадне и да обезлюдее тотално, жалко...ще си остане една ци*анска бедна страна както винаги, в която дори няма да има пари и за пенсии, икономиката ще се разпадне, няма да им кой да работи.

7

Анонимен

преди 7 години

Това с "Козяк" голем майтап! Нямаше ли нещо "Кравяк"

6

Анонимен

преди 7 години

Надититу е копие на Златина Славова или Савова беше!???

5

Анонимен

преди 7 години

Това ще е добро решение. Матряла ще узрее още с една година за наритване на Тиквата...

4

Анонимен

преди 7 години

Абе, аре направо да се направим, че оставка не е имало, а?

3

ЛУКАРСКИ ПРЕСТЪПНИК

преди 7 години

който трябва да отговаря за българското оръжие в ръцте на главорезите на САЩ от забранената АН НУСРА. А моралната присъда за ПАСИ и останалата п.асмиина от евроатлантици вече е дадена

2

Анонимен

преди 7 години

Нито вие, нито ГЕРБ ставате за нещо, продажни политици, народа мизерства, вие си живеете като царе, дано измрете.

1

Анонимен

преди 7 години

От Козяк пипат здраво!!!!