30

Анонимен

преди 7 години

До 25 - ти.Знам със сигурност, че Румяна Бъчварова и Борисов не им е работа да обезвреждат, това не е работа за прости хора!В момента те представляват алчните, не съм сигурен даже, дали да ги нарека хора.Не ругайте по кмета, той е отговорен за хората там и ги познава.Чуждите там са гореспоменатите, които заличават не само Хитрино, но и България, заради лакомия.Работих 40 години в Нефтозавода, не ми обяснявай кое е бомба и кое - не.Техниката на безопасност е закон!

29

До анонимен № 9

преди 7 години

То бива, бива ама до тук с търпението. Какво са виновни тук управляващите? Човек трябва много, ама много заблуден или да има голяма, даже по-голяма полза от това безпардонно, необосновано плюене. Човек и когато критикува трябва да е обективенВнимавайте да не пренавиете машинката и да не се получи с вашите камъни по-вашата глава.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Не политизирай нещастието на хората,конско копито такова!Понеже си голям разбирач от газове и политикан,ако те върнем назад във времето на чичкото с мустаците със сигурност щеше да излетиш през комина на някой пансион за благородни девици с неясен произход.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26А Кой е застрахователя на ЖП композицията и има ли изобщо направена застраховка?Защо никой и думичка не обелва по този въпрос?

26

Анонимен

преди 7 години

СЪЧУВСТВИЯ ЗА СЪСИПАНИТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ И МЪКАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В ХИТРИНО! КУРАЖ - НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ - ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И БЪЛГАРИ! Само човешките животи няма как да върнем, всичко друго къщи, дворове, дограми, покриви ще стане както е било, че и по-хубаво и по-здраво!

25

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде все казват за застраховки на къщите - аз винаги си застраховам имуществото, даже гражданска отговорност имам, за земетресение дори....... но при такива аварии не знам дали застрахователя ще ми плати нещо.... съмнявам се...

24

ядосан

преди 7 години

Напълно разбирам тревогите на хорицата и желанието им по-бързо да се приберат по домовете, ама това кметче да не си мисли, че източването на пропан-бутан е като да си претака зелето ???Я се поставете на мястото на хората, които вършат тази работа! Да работиш до "бомба" не е никак приятно, а еле па ако някой се опитва да те спеши!Апропо - журналистите нищо не ни осведомяват за новия мерцедес на кмета купен с общински пари ...

23

Анонимен

преди 7 години

Г-н Кмете, задаваш неудобни въпроси по отношение на ФИРМАТА-СОБСТВЕНИК БУЛМАРКЕТ! На другарите им стана мнооого неприятно, че твърдо подкрепяш завеждането на искови дела срещу нея от потърпевшите хора! Както стана ясно, собственици не са случайни хора а ВЕРНИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ И МИЛИЦИОНЕРИ, станали "КАПИТАЛИСТИ" за нула време след дворцовия преврат от 10-ноември! ЕТО затова си "неудобен" на СИКАДЖИИТЕ! А ИНАЧЕ ОТ МЕН - СЪЧУВСТВИЯ ЗА СЪСИПАНИТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ И МЪКАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА !

22

Анонимен

преди 7 години

Споко, бе, г-н Кмете, не трябва да се бърза. Нали идеята е да не стане така, че утре да няма хептен над какво да кметуваш.

21

Анонимен

преди 7 години

Пропиленът е ненаситен въглеводород , силно токсичен задушлив газ.Така, ако наистина изитача такова нещо тия там защо са без маски и как така "отварят прозорци" с патрулки да превозват хората по домовете-как така ако наистина изтича пропилен допускате журналисти да ви снимат?Простият извод е че слава богу, явно не изтича пропилен, ако изобщо изитича нещо))

20

Анонимен

преди 7 години

До чужденеца"Не се бърза и не се дава информация защото трябва нещо да се прекрие,и заради това Боко отказа помоща от чужбина."Ми защо човека да не си задели две-три цистерни за парното в Банкя! Пък и ще инсталира газова уредба на джипа си. Макар, че като си помисля с газта изпускана от путинофилите може да се газифицира цяла България. Не че са много, но изпусканата газ е много!

19

Анонимен

преди 7 години

Май ГЕРБ този път са нямали готови схеми за източване на средствата и сега се помотват, докато ги направят. Вероятно 80-90% от средствата за Хитрино, ще се присвоят от ГЕРБ. После защо ГЕРБ печели избори - ами затова, защото избори се печелят с много пари.

18

PD

преди 7 години

Така както я е подкарал, скоро ще има среща с психолозите от ДАНС. Првъзбудил се е човека, ще го поуспокят. Много са добри, щом БХК и другите правозащитнци ги успокоиха, да не се превъзбуждат, след мигрантския бунт, та на този ли няма дя помогнат. Стресиран е човека, има нужда от помощ.

17

анонимен

преди 7 години

нищо не чух за изселниците в бурса те сьпричастни ли са по някакьв начин илиидват с автобусите да избират кмета и дпс

16

чужденеца

преди 7 години

Не се бърза и не се дава информация защото трябва нещо да се прекрие,и заради това Боко отказа помоща от чужбина.

15

Нина

преди 7 години

Какво предлагате. Да се бърза ,да има още взривове,пожарникарите да загинат. И тогава пак ще викаме "помощ" ,но няма да има кой да помогне..............

14

Анонимен

преди 7 години

До макеА такива като теб, аз ги пускам в канализацията всяка сутрин.Защото друже, както знаеш "що е маке, все е ла/но".

13

Аз

преди 7 години

***, Не се бърза защото никой не иска още жертви и още по-страшни щети.....

12

маке

преди 7 години

до 8 у голема грешка си приятелю таквиз кат тебе ги бесех навремето после ги печех на огин докат се превърнат на дим а я пиех по бочва вино до огино

11

Анонимен

преди 7 години

Не се бърза, за да изглежда по героично и да отидат повечко пари (уж).