31

Анонимен

преди 7 години

Преди това къде е спирал влака?! Значи малко, преди Русе излиза извън релси. В Шумен с. Хитрино. Значи всичко си е било нормално до с. Хитрино. Преди с. Хитрино, къде е спрял?! Предишна гара?! И там е било, нормално. Насреща идва влак! Товарния влак, трябва да спре и да изчака пътническия. Не да му дават, друг коловоз. Нали има разписание за това. Нима, машиниста и кантонерите не знаят, кой влак за къде отива на кой перон, час и дата?!

30

Анонимен

преди 7 години

още черната кутия не е отворена, ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ обвиниха машиниста. О, и не само те и собственикът на Бул... каза, че машинистите му били казали, че карали бързо. Да, да....чудна държава. Бедните и беззащитните, както обикновенно......роби сме на някакви безкрупулни и елементарни хора.

29

Анонимен

преди 7 години

Една цистерна гърми и отнася всичко, освен останалите цистерни. Извод - тероризъм.

28

неее

преди 7 години

Не може да твърдиш, че някой е виновен без НИКАКВИ ДоКАЗАТЕЛСТВА. Когато тези твърдения идват от хора на отговорни постове, това говори много. Каква е гаранцията, че тези хора няма и да злопупотребят с власт, за да докажат безпочвените си твърдения. Ти и аз по форуми можем да си кажем всичко, ама това са хора, които ОТГОВАРЯТ И би трябвало да бъдат подведени под отговрност за това. Само че трънки.

27

do 31

преди 7 години

Ти чуваш ли ме какво ти казвам: " Преди отварянето на черната кутия, интитуциите започват да говорят, че машиниста е виновен". Ами тогава няма защо да е отварят, такива сериозни обвинения, които не са дори доказани от отговорни постове и лица - говорят много лошо за тези лица. За мен това не са нормални хора, съжалявам че са на такива постове.

26

Анонимен

преди 7 години

Вие какво очаквате да каже?"Да бе, задрямах и закъснях да намаля преди гарата и изтрепах едно село хора, извиняам се!"

25

Помнещ и гледащ

преди 7 години

Тоя сайт е "анти ГЕРБ"Не, че харесвам партокрацията - за мен всички, които си разпределиха парите на нашите родители са КРАДЦИ, МОШЕННИЦИ и ***!Но тоя сайт е на е на КОЙ?И тук се подвизават неговите клакьори. Те са тъпички като и *** му, де... Просто не искам да си мислят, че са единствените и непобедимите щнаци, само защото са прости и ***.КАЗАХ!

24

лъжат

преди 7 години

Не разбирам защо обвиняват машиниста ПРЕДИ да са отворили черната кутия на локомотива. Аман от престъпници с власт. Оня професор как загина заради Чората или Белмейски- не е ясно. Как не ги е срам да обвиняват мапиниста ПРЕДИ да е отворена черната кутия? Как? Това са едни гадове с власт.

23

al

преди 7 години

ТИЯ НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ПРИ НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА ОПАСНИ ТОВАРИ СЕ ЗАБРАНЯВА! ОСВЕН ТОВА АКО РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ Е 40 КМ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ОПАСНИ ТОВАРИ ТЯ СТАВА 30! ОТ КЪДЕ И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ КОНТРОЛА НА ТРАНСПОРТА НА ОПАСНИ ТОВАРИ ЛИПСВА! МОСКОВСКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УВОЛНЕНПО ПРОФЕСИОНАЛНА НЕКЪДЪРНОСТ!

22

Анонимен

преди 7 години

намериха ли взривателя?Амет от ГЕРБ

21

може

преди 7 години

До Анонименможе. Значи не си бил в шок.

20

кой лъже

преди 7 години

Собственилът ли лъже, който твърди, че машинистът му е казал, че са навлезли с голяма скорост в селото или машинистът лъже, че не са навлезли аудиторията? Кой е лъжецът? Спомням си мой близък почина при трудова злополука и собственикът по всички методи искаше да докаже, че умрелият е виновен. Съдията казал на майка ми, ами да се е пазил. Това бе.

19

До 18

преди 7 години

"Господ Ви даде знакда не гласувате пак за ГЕРБ"-----------------------------------А бе тоя твоя Господ или закъснява с месеци (нетипично за Господ), или дава знак да не гласувате за едни други...

18

Анонимен

преди 7 години

Когато някой каже: "Все още съм в шок", значи лъже. Човек в шок не може да разбере, че е в шок.

17

Анонимен

преди 7 години

Господ Ви даде знакда не гласувате пак за ГЕРБКогато те си отиват винаги има запалвания и мъртви.Те са злото

16

Анонимен

преди 7 години

Както каза един от познаващите сектора,жп-линията,минаваща през Хитрино е построена през Руско-турската война.Има и опасни завои.Ако скоростта не е била голяма,нямаше да има такъв огромен взрив.Старите цистерни са изпуснали газ пропанбутан,връзката се е скъсала-все по причини,че са стари,негодни и не би трябвало да са в движение.Преди години на същото място е имало дерайлиране на цистерни,но с бензин и нафта с голям разлив през селото.Защо никой не е взел мерки оттогава,за да не се повтаря?

15

Анонимен

преди 7 години

щом тррябва да има виновен - веднага машиниста. той да не е самоубиец? човека знае какво кара. а ако е атентат?

14

Анонимен

преди 7 години

атентат е изхвърли ГЕРБ на боклуказа да има надежда и сполука

13

Дядо 130

преди 7 години

Да... При скъсване на въздухопровода влака задържа на екстремно положение и спира. Прав е коментара под мен.

12

Анонимен

преди 7 години

Всички лъжат като се скъса влака се къса въздухопровода и всички вагони спират на момента.