139

Увреждают земля

преди 7 години

Наглие диверсии с помощи спец наркотики и глубокое и другое пси пре програ мироване на бюрократи нанесли уже неприятние увреждения на вся планета и окружающее пространство..Из за иноземние наркомани внедрили скенери наместо безвредние автомобилние фонарики.АКтивировани милиони аномалние зони..ПОвредили уже климатичная охрана..

138

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 187Ако е вярно това което си написал, можеш ли да ми обясниш защо руснаците правят всичко възможно за да се доберат до която и да е от страните които си изброил като толкова "лоши"?

137

Анонимен

преди 7 години

Щом и в кремъл путин се чуства в опастност, представям си какъв кошмар е живота му.

136

Анонимен

преди 7 години

Четете историята. Всички диктатори се страхуват защото знаят че рано или късно ще свършат зле, много зле.

135

*****

преди 7 години

Що за заплахи тегнат над русия, ли? Русия е МНОГО ГРЕШНА към България ! Питайте руските олгински ***- те знаят много неща по въпроса! Не слуяайно фабриката им за *** изгоря през октомври ;2016г.

134

ивчо

преди 7 години

една напудрена статия на един дървен философ, единствено вярно е, че наистина притежават система за объркване на системите за навигация и то не е от скоро.

133

топ

преди 7 години

Путин се страхува от Плевнелиев. Сега като го направят главен секретар на НАТО ще започне края на руската гнида. Плевнелиев има да си връща за убииството на сина му.

132

Лошо се задава

преди 7 години

Страшно иде. Путин го е страх от комунистите, истинските - при нова революция и 20 милиона жертви наистина ще има - от олигарсите до проститутките и журна.лята им.

131

РОССИЯ

преди 7 години

До Василев еврото спрямо долара много падна в бг валутен коридр вижте колко ви струва долара спрямо еврото ес се распада заради разногласия протв санкциите .вие по.дл.ог.ит.е.загубихте от транзитният газ от руснаците и работни места.на стотици милиони долара на година но верата си пак не давате защото нямате право на глас вместо вас говори сащ и ес вие сте никои.продадена строна и заробена от ес

130

ALEX

преди 7 години

До Василев,Да така е прав си, САЩ е велика държава управлявана от неизвестно кой въоръжават ислямисти за милиони долари които стрелят срещу полева болница в Алеппо където лекуват деца,но пнеже е руска болница и загиналите са руски мед.работници и деца медиите мълчат в България. Просто са велики ... на тях които са от другата страна на голямата локва не им пука за никой ,но ти си прав дръж за тях те имат велики герои -Батман,даже железен човек, България само- Ботев ,В.Левски

129

Анонимен

преди 7 години

В САЩ всеки ден полицаи и чернокожи си застрелват по улиците.В училищата деца гърмят другарите си на поразия.Доларът няма никакво покритие.Европа е залята с ***.Франция е ислямизирана,В Германия ги изнасилват,ритат и колят с мачете по улиците.В Италия се напълни с чернокожи.България е изкопала дъното.Обаче пропагандата на Сорос продължава да ни залива със статии за Русия.Колко били зле.Ей не можете да спите от злоба.Просто вече сте станали за смях.

128

Путин

преди 7 години

Най голямата заплаха за Русия е др. Путин.Ама докато народа го разбере, Русия ще остане с 40млн. население

127

ФЕРДО

преди 7 години

... Александър Плюшчев от Дойче веле проучи документа и го "преведе" на разбираем език - от какво се страхуват в САЩ.... Монетата винаги има две страни....

126

Анонимен

преди 7 години

Долната камара на американския Конгрес на практика забрани на министерството на отбраната да си сътрудничи с Русия като отказа да отпусне средства за това през 2017г.Това стана с приемането на проекта за отбранителния бюджет на САЩ, в който се казва, че двустранното военно сътрудничество ще бъде подновено, когато Русия изпълни определени условия.Едно от основните сред тях е, че Пентагонът трябва да убеди конгерсмените, че Русия "е прекратила окупацията на територията на Украйна и своите агресивни действия, с които застрашава териториалната цялост на Украйна и суверенитета ѝ, какт

125

Анонимен

преди 7 години

всеки ден статии за русияда не вижда народа мизерията до която го докараха гербавите слуги на краваритебългария изчезва а тия куци и продажни *** *** по русия во главе с онова банкянска изкопаемо и карикатурата президент

124

ЗАПЛАХИ

преди 7 години

Най големите заплахи пред Русия, ама не тези дето ги пишат стратезите на Путин, а РЕАЛНИ ЗАПЛАХИ са:1, Намаляващо население, в абсолютна стойност най-голямото в света2. алкохолизъм, на първо място в света3, носители на СПИН вируса, на първо място в света4, умишлени убийства, на първо място в света, сред страни на територията на които не се води война5, КОРУПЦИЯ, от най ниско до най-високо стъпала на власт и администрация. Това всъщност е в основата на горните заплахи

123

Георги

преди 7 години

"Не можем да оспорим факта, че Русия не разполага със собствени технологии...."---Могат бе! Троловете русоблизци могат да отрекат даже въртенето на земята.

122

24841

преди 7 години

Проблемите на националната сигурност са твърде сложни, за да може една статия да ги анализира. Никой не е застрахован от атаки - както кибер, така и с взривове. Гражданите на всяка страна очакват от своите управленци сигуронст за живота и защита от нападения. Дойче Веле да анализира сътвореното в Германия и мълчанието на медиите за произвола, на който са подложени германците от страна новодошлите.

121

Анонимен

преди 7 години

Колко са се загрижили за Русия ! Хихихи

120

Анонимен

преди 7 години

До 185 мизерстващ ти. Хората в русия си живеят добре. Наскоро един приятел беше в санкт петербург и каза че няма такова нещо като беден руснак. Това е очевидно някаква масова измама че хората в русия са зле. Зле сме ние и ще ставаме по зле докато се водим по трансатлантическия акъл който не е за нас.