14

Шефа

преди 7 години

Цацаров , а Закона , какво казва ?Или Вас обслужващи мутрите прокурори , Закона не Ви интересува?Лелее , какви чупки в кръста пред един "жалък мошеник4!

13

Дали е време?

преди 7 години

Всички се разбиват да крадат, 27 години само лъжи и манипулации, след всяко отминало правителство и новоизлюпен спасител на страната става все по-зле и дълговете стават все по-високи, докато стандарта на живот се покачва само според платени статии в медиите, реално само един град е поне на стандарта на Унгария, Словакия, Чехия и другите страни около тях, едва 6.5% от еврофондовете са усвоени за 3 години, вместо да се строи и реновира ударно, хората да се мотивират, вместо да бягат на запад.

12

Нас

преди 7 години

Един Българин,който да каже нещо смислено, дано има кой да чуе! Защото нас никой не иска да ни чуе! Изгавриха се с народа и пак си гласуваха 11 лв! Това е то нашия парламент!

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Слави просто яхва протестната вълна... - но ние го знаем, че е продажно, руско ***, и ако си въобразява, че ще яхне и държавата жестоко се заблуждава...

10

Пфф

преди 7 години

Ама бюлетините от Костинброд преброи ли ги или още стискаш бузките как се изложихте? За такива гръмки твърдения без последвали обвинителни актове и съдебни дела, главните прокурори в цивилизованите държави си хвърлят оставките

9

Анонимен

преди 7 години

А, тези които не подкрепиха референдума, които са повече, какво ще кажете за тях. Не всички за ЗА!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов има повече коса отколкото мозък.

7

Не на простотията

преди 7 години

Цацаров с чупка в кръста пред дългуча без мозък.

6

sport

преди 7 години

И тоя е за дръвника!

5

ВВВВВВВВВВВВВ

преди 7 години

Господарят на държавата е Ахмед Доган. И именно тяхното желание е не само да работят в системата - икономическа полиция, дознатели, следователи, криминалисти, а и тяхното желание и то както виждам в най-скоро време ще го имат и това е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА- ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ - съдии, прокурори, съдебни изпълнители, юрисконсулти, съдебни заседатели, чиновници в РС, ОС, СГС, КС, КСС... нищо против, но съотношението да е 50:50 спрямо християни и техните/мюсюлмани, мохамедани,***... спокоен ден.

4

Анонимен

преди 7 години

Браво, политиците газ пикаят тук!

3

Анонимен

преди 7 години

Ти да видиш! Нима е истина, че този господин всъщност е господарят на държавата?

2

Анонимен

преди 7 години

УЖАС !!! 90% ОТ ТОВА, КОЕТО ПИШЕ Е НЕДОПУСТИМО ДА ГО КОМЕНТИРА!

1

Анонимен

преди 7 години

Съгласно конституцията ни има разделение на властите - законодателна, съдебна и изпълнителна. Цацаров ще се самосезира ли за това че превишава правомощията си и се меси където не му е работата?