14

факт

преди 7 години

Че е чест,чест е ,ама зависи от мигрантите. Умните страни прилапват мигранти -мозъци ,с образование или такива които работят ,без да се оплакват.

13

Анонимен

преди 7 години

хаха, на тоя някой да му прочете стихотворенията "На гости у Дявола" и"Стълбата".Да, на Смирненски. Това, че Смирненески пише по времето на комунизма, не го прави комунистически поет, въпреки опитите да му го припишатКласовият и властови сблъсък не се е появил преди 30 години.

12

Анонимен

преди 7 години

Що не стоят в Турция? Нали ЕС плати милиарди на Ердоган?

11

благодарност От

преди 7 години

Мале,мале. Каква чест е за Франция , Белгия, Германия и др. страни които Ви приеха, ДАДОХА ВИ ПОДСЛОН, ХРАНА , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПАРИ ,СОЦИАЛНИ ПРАВА И ПРИДОБИВКИ. ТОЛКОВА ВИ ДАВАТ , ЧЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ В НЯКОИ ОТ СТРАНИТЕ КОИТО ВИ ПРИЕХА СИ МЕЧТАЯТ ДА СЕ ПИШАТ И ТЕ БЕЖАНЦИ. ОТБЛАГОДАРИХТЕ СЕ с избиване на нейните граждани с едни ХУБАВИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, с ЕДНИ ХУБАВИ МАСОВИ ИЗНАСИЛВАНИЯ , С ЕДНИ ХУБАВИ БУНТОВЕ , УБИЙСТВА , НАМУШКВАНИЯ и други ВСЕ ХУБАВИ неща от вас.САМО ЕДИН ВЪПРОСЧЕ , ВИЕ ЗАЩО СЕ ПИШЕТЕ БЕЖАНЕЦ , КАТО СТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТ ?МООООЛЯ СИРИЙЦИТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ ,ГОР

10

Анонимен

преди 7 години

Има разлика в бежанците ,ти си дошъл с нагласа за работа и интеграция,аповечето от днешните са дошли за да живеят от социални помощи .Те в Германия не искат да се интегрират и работят ние ще чакаме да го направят.България е бедна с демографски срив .Нямаме намерение/поне народа/да сменяме етноса създал държавата.

9

Адвоката

преди 7 години

Адвокат Димо Господинов да си го вземе в къщи при жена му и дъщеря му.

8

Западноевропеец

преди 7 години

"Бедното златарче" - 1002-та приказка не Шехерезада. Ислямска държава го рекетирали, па нали са си ваши хора бе. Нас тук как ни рекетират някакви мутри като Боко, Меркел, Сталина, Туск, Юнкер, Кукунева и прочие брюкселски айдуци наречени ЕС. Така ни изрекетираха, че убиха всичкия дребен бизнес. Ама ние не бягаме в Ирак и не ви се жалим, нали. ЕС=ИД. Поробване, експлоатация и фалшиви клишета от паразитираща "богоизбрана" клика, ангажирана единствено с баснословното си забогатяване.

7

Анонимен

преди 7 години

Лъжец,ако в Мосул е в ИД,то в по-голямата част на Ирак е свободна от ИД и в нея цъфти и се развива демокрацията ,да отиде там.

6

33829

преди 7 години

Всичко с мярка и приличие, госпда пришълци! А когато ви дадем подслон и отделим от сиромешкия си залък, вие бъдете признателни и спазвайте нашите закони и установенияя от нас ред в нашата държава.

5

Ми да отиде в

преди 7 години

Саудитска Арабия - кеф ти джамии , кеф ти златари ! Що е тръгнал насам ??? Не му е чиста работата - ами нета и телевизията се плащат ,все пак не си на хотел !

4

Въпрос

преди 7 години

Че каква война има в Ирак за да има бежанци от там?! доколкото знам там краварите установиха "демокрация" преди повече от 15 г. със свалянето и обесването на Садам! А и да има война, то бежанец получава статут на такъв на същата територия или на съседна държава! Какво ще търси по на север, пък и с претенции да не е в център за мигранти, а сигурно в хотел 5 звезди!? А що не се правят на бежанци в братски сунитски С. Арабия, катар и т.н.?

3

Ангел

преди 7 години

Чест е когато всичко живо из гората бяга от лъва.Назаобикалят ли го хиени,закръжат ли лешояди над него- значи и силите го напускат.....

2

Анонимен

преди 7 години

Точно така..........стига да не са черни гарвани като сегашните.

1

Патриот

преди 7 години

"Иракчанин: Чест е за една страна да привлича бежанци"моля окажете я тази "чест" на западните страни които разрушиха близкият изток,не на нас!