216

Анонимен

преди 7 години

ВИВАТ ПУТИН !!!!!!!!!!!!!!!

215

Командовец

преди 7 години

До Анонимен 265нито американците нито китайците нито германциря нито французите стават за войници.оставете настрана филмовата рамбовщина Оставяме я и гледаме цифрите.ВСВ Вермахта е загубил 3 000 000 войници биейки се с целия свят.СССР при сраженята си с немската армия и подкрепян от целия свят губи 18 000 000 войници и 5 800 000 попадат в плен.Е не са ли били германците рамбовци?Винаги изкарвате пияниците някакви велики войни, но истината е, че са головодници.И ние сме ги били много здраво

214

индийските ВВС

преди 7 години

Когато лъжеш, поне запознай се с фактите.За период от 1971 до 2012 са загубили 482 МиГ-21 (тук не говоря за други летателни апарати) ИНДИЙСКО ПРОИЗВОДСТВО. При това 45 % от загубите се падат на грешки в пилотирането. Та кой е сделан в СССР?

213

D/E

преди 7 години

До АнонименАбе веселяк *** и оспори даните на западните икон.издания.А иначе ти увас какво западно имаш.Дане би да имаш туртунетка .Щот май всичко е индийско,китайско и пакистанско.Унищожили били пшеница -а според дойче веле са унищожили курниците на ви на село.Самолети за Индия викаш -не са 680 а са 68 0000 бе да знаеш.Затова и Индия подписа мин.месец сделка за покупка на още 55 броя Су и ПРО С-400 за 11 млрд. долара.Ама чети дойче зеле са ти обясни как руснаците фалира и денс за 1555-ми път

212

Анонимен

преди 7 години

До Какво ?Абе оплашиха се ама после Ердоган се извиняваше. Не знам то щот сигурно русия много страх я хвана и Еродоган да ги успокои малко нали?

211

0

преди 7 години

всъщност и иконимаката на Русия на фона дори на западните държави не толкова зле.Аг Блумбърг цитира изследване на Голдман сакс-при сложилите се сценарии преди 2 г. за Русия следКрим /спадащи цени на нефт и санкции/ всяка друга икономика бисе сринала за месеци.Не и Русия която оцеляи и от крупен вносител на стоки стана износител вече на такива/износа на хранит.стоки и земед.прод.превиши износа на оръжия.Рецесията праткически изчезна ,инфлацията намяла за 1г.-5 пъти /4,2%/ и т.н. и т.н.

210

Анонимен

преди 7 години

коментариите са просто излишни .ссср се разпадна заради горбачов и износа на революция.руската армия всякога е била основата на тази държава и може да победи всеки.нито американците нито китайците нито германциря нито французите стават за войници.оставете настрана филмовата рамбовщина.путин изгради армия която е 10 години напред пред останалите.руската икономика може да има затруднения но временни.бъдещето е на ресурсно осигурените държави.сащ и западът не са от тях

209

Анонимен

преди 7 години

***- фен на джордж шорош

208

Анонимен

преди 7 години

Тука има един ***, страдащ от разтроение на личността, пише под 6-7 ника и сам си отговаря.Само статия за Путин да има и той е в стихията си - разгръща се пълната клинична картина.

207

юбералес

преди 7 години

До БобиХитлер за разлика от Рузвелт е правил магистрали. Кое е по-добре за обикновения руснак - хубав път или още танкове и самолети.

206

Анонимен

преди 7 години

Да живеят Путин и подръжниците му, а тези които го мразят да ***!

205

Анонимен

преди 7 години

"Империята на злото" е заложник на заграбената огромна територия и де факто нейното богатство отива най-вече за опазването му, а жаждата за нови грабежи се нарича "руски интереси".Справка: виж Историята

204

Анонимен

преди 7 години

До факт"Русия с възродена мощна армия,а нашата-остана кастрирана."Да, ако е пълна стакива, като теб.

203

Анонимен

преди 7 години

Шоп математик е нещо като дървено желязо. Путин е велик и управлява света.

202

Анонимен

преди 7 години

"Русия праща в Сирия два батальона чеченски спецназ."Значи броя на главорезите се е увеличил с два батальона.

201

Анонимен

преди 7 години

До kokoЗащо така бе коко, та Кузята въведе нови норми и нови понятия, като "самолеторазбивач" !

200

Анонимен

преди 7 години

До 42Трябваше да завършиш с "хейл"!

199

Анонимен

преди 7 години

"Името Путин докарва боклиците до припадъци, запенване и плюнки в изблик на безсилен гняв."Не знам дали е така, но определено докарва путинофилите до екстаз и мокри сънища.

198

42

преди 7 години

Демокрацията е фикция, зад която се прикриват груби и нечистоплътни интереси и манипулиране на обществата, а да не говорим, че се унищожават и народите и традициите им. Откакто свят светува лъжа царува.

197

Анонимен

преди 7 години

Името Путин докарва боклиците до припадъци, запенване и плюнки в изблик на безсилен гняв. На нормалните хора не им пречи. Продължавай да ги мачкаш, Вова. А тукашния вувузелист Шопа ще ти смята процентите.