32

Гост

преди 7 години

До Анонимен 21Светът е напреднал толкова много, че вече много от нелечимите преди, възникнали по генетичен път заболявания вече имат изход, но той просто не е в България, да речем). Понятието "генетичен мутант" променя смисъла си - не търсете в ДЦП дефектите). Има доста деца с ДЦП, които са чудесни художници, музиканти,деца със сколиоза, които израстват като чудесни хора в българското общество, което отхвърля различните, защото се е свило като болно. Никой не иска от Вас да спасявате света).

31

чужденеца

преди 7 години

Тази жена е светица,просълзих се от статията,всяко дете заслужава да живее и да получава любов.Поклон.

30

Анонимен

преди 7 години

От мен поколон пред такива хора като това американско семейство.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Чудесно ! Само сте пропуснали да напишете, че България е в това положение именно заради родината на спасителката !Някак цинично е при положение, че всички знаем как САЩ съсипа България през последните 27 години да се възхищаваме на една американка, че била спасила едно българско дете.А, колко умряха без време именно заради родината на Присила ?

28

anon

преди 7 години

... чета коментарите- това българите сме страшно племе. *** с боклучаво, примитивно мислене. затова сме и на този хал. срам ме е...

27

Анонимен

преди 7 години

Bog da gi bogoslovi tazi jena i majai, mnogo shtastie i pojelavam.Mnogo se radvam da razbera che ima takiva hora kato tqh!

26

Анонимен

преди 7 години

С парите, които ще пръсне покрай това безнадеждно дете можеше спокойно да помогне на 10 напълно здрави и способни деца. Уви, да помогнеш на 10 напълно здрави и способни деца не е толкова трогателно колкото да "помогнеш" на едно непоправимо увредено както телесно така и умствено. По-добре тия 10 напълно здрави и способни деца да умрат от глад, но да поддържане негодното живо...Човечеството се самозатрива...

25

Анонимен

преди 7 години

За да има много на едно място трябва да се вземе от друго. Г-жа Смит търчи по света, избивайки детските си комплекси, и това, видите ли, е топ новина, нищо че в Ирак, Либия, Сирия, Африка и къде ли не са затрити стотици хиляди деца, нищо че в БГ средния човек с усилие отглежда по 1-2 и изчезваме. Според мен има връзка между нещата, принципа е на скачените съдове - за да имат едни повече, други ще мизестват, трети направо загиват.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Името на Стивън Хокинг говори ли ти нещо?"Говори ми доста повече отколкото на тебе. Хокинг е прехвален от всякъде, работата му е изцяло теоретична, и нито е дала нито някога ще даде какъвто и да е реален принос към човечеството. Днес го ползват за атракция да пробутват пропаганда на малодушните. Медийна дис-фигура и нищо повече.Освен това, увреждането на Хокинг е само телесно, докато това дете е тотално увредено както телесно така и умствено, няма никакви паралели между тях...

23

До 27

преди 7 години

Стивън Хокинг е непълноценен и непродуктивен?! Скрий се бе.

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти да си чул, че изключенията потвърждават правилото?

21

Анонимен

преди 7 години

Детето с нищо не е виновно за това, че съдбата му е раздала само лоши карти, но колкото и да е трогателна тази история, е напълно безсмислена.Това дете е родено с редица генетични увреждания, които са неизлечими, то никога няма да бъде пълноценен и продуктивен член на обществото.....Името на Стивън Хокинг говори ли ти нещо?

20

Зоро

преди 7 години

Новото правителство да стяга килиите в затворите по европейски стандарт а ако няма място за нови затворници да се строят затвори а не магистрали. За пример ще ви дам едни работници и кухненски персонал в детски градини и социални служби да видите с какви пълни чанти излизат след работа. Крадат от храната на децата на пенсионери на нуждаещи се болни и т.н.

19

до 21

преди 7 години

Все си мисля, че геноцит се пише с "д", но май това не е най-важно. По важното е дали наистина мислите това, което сте написал. Защото ако е така, това наистина води до съждения за наличие на ментални отклонения във Вашето поведение, което наистина е вече жалко.

18

42

преди 7 години

Държавата не се грижи за нищо.Деца се изоставят по желание от родители- непростимо поведение на закона.Разпад на семейната институция и грижите за хората и най-вече децата. Уважаеми неолиберали, ще отговаряте за разпада на народ, език, вяра, ценности.Последният ви час вече настъпва.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако му бяха казали филия с мас всеки ден...........ехееее,един ден можеше и Премиер/в оставка/ да стане!

16

Анонимен

преди 7 години

Детето с нищо не е виновно за това, че съдбата му е раздала само лоши карти, но колкото и да е трогателна тази история, е напълно безсмислена.Това дете е родено с редица генетични увреждания, които са неизлечими, то никога няма да бъде пълноценен и продуктивен член на обществото, нито ще води живот, изразяващ се в повече от това да бъде в тежест на хората около него. Тъжно но факт.Което е по-тъжно е че стотици напълно здрави деца умират всеки ден поради елементарни липси, а те хванали това..

15

Анонимен

преди 7 години

Нямат ли страх от Бога тия лекари? Още колко деца по болниците са подложени на геноцит? Това на снимката е живо дете което е било подложено незаконно на геноцит от лекари и медински сестри! Питам аз защо не са в затвора?

14

Теди

преди 7 години

Персоналът от сиропиталището как спи и яде- не знам просто, с каква съвест. Покъртително е щом американските лекари са плакали ,като са го видели само, по думите на майка му.

13

Анонимен

преди 7 години

Мога да и сваля само шапка и мога да си пожелая и ние да станем толкова човечни и да ценим и да намираме в хората духовното, а не матерялното което е времено