95

Боил

преди 7 години

До Леле-съгласен,Йовов за малко да се удави в собственате си слюнка,пълен *** и злобар.За повече писане за него дори клавиатурата одказва.!!!

94

справка

преди 7 години

За да има просперитет нашето отечество София пак трябва да остане 11 хиляди души ,кореняците шопи ,а останалите по родните китни места с нова столица -Търново ,Пловдив,Русе ,Плевен и тн по ще се справят .11 хил шопя "елит", писал се през тия 140 г ни докараха до 5 национални катастрофи и като монархия и като република. Общност за която............ "не сакам дасъм добре ,а вуте да е зле" не може да води отечество ,а само да пасе патките.

93

Анонимен

преди 7 години

Някой да е чул име като Хасан, Мехмед или друго подобно в "Лудогорец"? Светнете ме, ако има такива, щото явно съм пропуснал. Браво на единствения български европейски отбор, другото са само простотии!

92

Леле

преди 7 години

хейтърите не се спряха! Йовов горкият само дето не получи инфаркт, докато коментираше. Абе как живеете с толкова омраза бе, хора, то си е самоунищожително!

91

Ангел

преди 7 години

В Лудогорец няма нито един Турчин или Мюсюлманин.Нито сред играчите нито сред управленския състав.Тва че в Разград има жмел не прави Лудогорец Турски отбор.Домусчиев си е чист Българин Християнин.Фамилията му може да е Турска но семейството му е християнско.Всеки който по времето на Турско робство е бил свинар е много вероятно да носи тази фамилия.Това него пряви Турчин!

90

Анонимен

преди 7 години

Абе къде видяхте уреден мач?! Щото аз снощи видях футбол на високо ниво и се радвам, че български отбор е част от такава игра. Браво на орлите!

89

СПРАВКА

преди 7 години

Разбрал си ме грешно ,аз също им се радвам след като Левски и софийките гадове съсипаха футбола за 100 г напред.

88

ВНС

преди 7 години

ЛУДОГОРЕЦ ПОКАКЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .Н САМО НОВА КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.

87

До Справка

преди 7 години

Моето най-дълбоко уважение към революционерите, обаче ние говорим за футбол, а не за Априлското въстание. "Лудогорец" е български отбор, при това най-добрият в момента и нека не си мотивираме злобата с патриотизъм. Адмирации за това, което направиха!

86

ВНС

преди 7 години

ЛУДОГОРЕЦ ПОКАЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .НЕ САМО НОВ КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.

85

ВНС

преди 7 години

ЛУДОГОРЕЦ ПОКАКЗА,ЧЕ СТОЛИЦАТА НА бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕСТИ .Н САМО НОВ КОСТИТУЦИЯ ,АМИ НОВА СТОЛИЦА НИ ТРЯБВА ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ШОПСКАТА ПРОСТОТИЯ.

84

Див Петел

преди 7 години

За доброто представяне на Лудогорец в ШЛ могат да завиждат само и единствено онези *** от искуствено създадения през 1948 г. комунистически отбор ЦУЦА, който умря тази година на 09.09., защото те изгониха преди години от управата си Домусчиев. Сега вместо дърводелеца с къщичките за пиленца да прави хибриди, можеха те да се радват на успехи, но за голяма моя радост този отбор докато съществуваше не успя да влезе в ШЛ и да играе. Хибрида с минуса ако го направи, няма да се брои за ЦУЦА.

83

Българка

преди 7 години

По-долу някакъв нещастен хейтър говореше нещо за Делиормана. Не знам той откъде е, но аз съм трето поколение софиянка и за разлика от разни столичани в повече, съм научена на уважение към останалите българи, които не живеят в столицата. Разград е български град, каквото и население да има там. Като българка се изкефих на снощния мач, а хейтърите да си се давят в злобата!

82

Браво

преди 7 години

Браво на Лудогорец! Според мен това е най-качествения български клубен отбор от 1990 г. Последният, който може да му съпеничи по класа е ЦСКА от далечния сезон 1989/90 г., като резултатите в ЕКТ доказват това! Че 90% от състава били чужденци.... ами такива са световните тенденции! Подобно е положението при съперниците им от групата! Успех напролет в ЛЕ!

81

справка

преди 7 години

Днес в София нещата пак отиват натам .От Сарая ви управлява турчин ,а около него за Драгалевски му слуга Костов дето му направи приватизацията и експертизата .За банкянския гамен не ми се и говори какво направи - подари ни на Турция и Саудитска Арабия.

80

Анонимен

преди 7 години

Коментатора на мача цял мач бъркаше Пластун с Паолино при положение ,че латиноса не беше на терена така и не разбрахме дали и той го забеляза

79

Обективен

преди 7 години

"Лудогорец" направи нещо, което друг български отбор не е правил и това е факт, който отричат само жалки злобари. Само вратарят бил българин - е, не е само той. А колко французи има в ПСЖ, преброихте ли, или в английските отбори? Домусчиев не е целият в бяло, обаче направи истински отбор. А крадливите собственици на Левски и ЦСКА, ако изобщо има такъв отбор, какво - само крадоха, а отборите са жалки. Как пък не проявите малко обективност? Браво на "Лудогорец"! Между другото, аз съм от "Левски".

78

справка

преди 7 години

Затова днешните потомци на турците и евреите с черни лица са ДСБ .Не се учудвайте на фамилиите им започващи с КАРА ...... Ама били за Левски .Левски затова е обесен в София,щото е бил турски град.

77

Пристис

преди 7 години

Отборът на Лудогорец заслужава само адмирации. Всичко останало е български синдром - злоба, завист и простотия. Изкефих се на макс снощи.

76

Анонимен

преди 7 години

Само ЛЕВСКИ - защото съм българин, а не тюрк-предател от Делиормана, каквото всъщност е истинското име на областта. Лудогорие е просто българският превод.