210

Анонимен

преди 7 години

Т-34 не е бил проблем за немските танкове с 88мм оръдие, с него са го дували без проблем.Освен това Т34 няма радиокоминикации с другите, няма автоматично зареждане като немските танкове.Да, с широките си вериги е подходящ за руската земя, където и до днес няма много пътища с твърда настилка.Идеята на Т-34 е ... краден американски танк, не е замисъл на каскетите от СССР

209

Георги

преди 7 години

Шопе, кажи сега за руската авиоподводна флота с изтребители Мокрой-33🙈🙉🙊

208

Георги

преди 7 години

До Шоп , Абе знаеш как е трола като не му изнася темата и отвлича вниманието в друга посока. И понеже успя да ме ядоса и му се вързах на номерата.

207

Брaнник

преди 7 години

В губерниятa политиците нaстъпвaт " руски мини" тaкa стaнa и с Цaчковa, в моментa обaче ***.я.тa нaстъпвa " aмерикaнскa минa" резултaтa ще е след януaри 2017 г. когaто Белия и рус Президент ще зaстъпи в Бялaтa къщa. Но тaкa е в животa по- слaбия винaги духa тaрaторa!Слaвa СШA, Слaвa Укрaiни!

206

Шоп

преди 7 години

Къде отплеснахте на тема танкове, фактите са, че Кузнецов прекратява избиването на деца за известно време заради повтаряемост на аварийте, причинени от калпав аерофинишор.

205

Георги

преди 7 години

До 260 ,Напротив, Т34 е признат от всички за най-добрия танк на всички времена. По него има толкова революционни моменти, колкото в нито 1 танк. Само като най фрапиращ пример, Т34 поставя стандарт с наклонена челна броня и нисък купол. Отделно е с мощен дизелов двигател и е изключителен като тактическо оръжие ( най важното приложение на танка по принцип). Всички специалисти от всички държави го признават за най най танка.

204

Анонимен

преди 7 години

Т34 никога не е бил признаван за най-добър танк!Просто с американска помощ са бълвали много танкове от този модел. И да се счупи или да го ударят - идват следващите натоварени на влакови платформи.Самият танк не блести с нищо.След като немците слагат 88мм оръдие на техните танкове само с много бройки от Т-34 русите успяват да водят боя. Щото флак 88 разбива всеки танк.

203

Георги

преди 7 години

Боби , открих,че пак си чел Гугъл без да мислиш. Виж оригиналния текст от който са превели: "Индекс 1с означает скороходную модификацию первой серийной модели"В българския вариант това са го превели като скоростен и ти като папагал повтаряш. Максимална скорост на шосе за оригинала - 35-39 км/ч. За версия 1с - 42 км/ч. В пресечена местност - до 15 .За сравнение Т34 базовата версия прави 55км/ч на шосе и 26 извън пътя."Бараката" БТ развивал над 70 км в час на шосе.

202

Георги

преди 7 години

Боби, престани с невежеството си. КВ, във всичките си модификации е бил най-тежкия от всички създадени до тогава танкове и най бавния от всички руски танкове на въоръжение. И въпреки това, ако не е бил проблема със скоростите е щял да бъде най добрия танк. Заради тези проблеми руснаците са наблегнали на Т-34 който е световно признат за най-добрия танк на всички времена.

201

До боби

преди 7 години

Боби, ти кой клас си, 7-ми или 8-ми ?Май си 8-ми.

200

Браво Боби!

преди 7 години

От бурлаците по Волга ... та до сега руските кораби ги теглят.Другите народи ползваха платна, парни, дизелови, електрически, атомни матори.А руските ги теглят - Кузя и Курск ги теглят с въжета, Курск от дъното, а Кузя по света.Другия век може и матори за кораби да измислят великите руси ...

199

Георги

преди 7 години

И понеже се интересуваш от оръжия , успя да наречеш танка КВ скоростен. Браво! И друго да ти кажа. ВСЕКИ човек с богата култура знае кой е Солженицин и какво е делото му. Също и какво е ГУЛаг. И за да няма недоразумения ще ти го кажа и по-простичко: Това че ти не си чувал за това те вади от групата на културните и четящи хора и те прави обикновен нискокултурен платен руски ***, който не знае историята на "великата държава" но е готов да я защитава за пет сребърника"

198

Знаещ

преди 7 години

Защо катастрофира изтребителят Су-33?Много просто!Защото Адмирал Кузнецов е най-добрия самолеторазбивач в света.Нет аналог в мире!

197

Георги

преди 7 години

Да ти кажа какво то "извадил" "гоогле". През 1961 е закрито Главно Управление на ЛАГерите. Или съкратено ГУЛаг. И понеже Александър Солженицин си е кръстил биографичната книга за лагерите в СССР " Архипелаг ГУЛаг" ти си смесил книгата с управлението. А в книгата има цяла глава посветена на.... Беломорканал. Срамота е да не ги знаеш тези неща и да се опитваш да си пробутват профанството. Още отначало ти казах - попрочети някоя и друга стойностна книжка, вместо да се излагаш по форумите.

196

Анонимен

преди 7 години

Абе Боби кърт мивки, 22 кб/с бах това ЦРУ много назад с технологиите

195

До корабен инж

преди 7 години

Ти научи ли какво е "Бурлаки на Волге"?Записали си, да не ме питаш после за кой модел на Волга иде реч ?

194

До Боби

преди 7 години

Естествено че за всяко колело си има датчик за АБС системата, иначе как ще се управлява спирането ?!Ама ти наистина от нищо не разбираш :)))И затова АБС не се произвеждат от всеки, особено пък от руснаци.И не се развалят често, напротив, масови са вече в западни и източни МПС.Русия е в 19 век, те такова чудо не са и чували, камоли в "Камаз" да монтират...На каруца АБС не и трябва

193

Георги

преди 7 години

До Боби по повод пост 234. Прав си! В Русия 10 датчика да работят едновременно е НЕВЪЗМОЖНО.

192

Ясно ;)

преди 7 години

Боби Турбо трактора и Корабния инж са две сестрички, руски тролки ;)

191

Анонимен

преди 7 години

Абе убедил съм се, че Боби и някакъв негов чичо Гогол знаели всичко. Това което не знае чичо му го знаел Боби и това което на знаел боби го знаел чичо му Гогол.