79

Дедо гоше

преди 7 години

Аеария ок случва се но пак за пореден път липсата на инфо докара хората да се изнервят...защо касиерките не залепиха едно а4 листче за тоеа кскво става...защо...толкоеа хора изгорвха с билети и карти некупени от касиерките...аз се опитах да обясня на жените на станция цар шосе ама нямаше реакция...цяла лекция им изнесох...без реакция...няма наистина такаеа държава...малко да се наруши рутината и блокаж тотален блокаж...толкова ли е трудно...толкова ли...

78

Анонимен

преди 7 години

Въобще не е проблем да сложат един човек от охраната да пренасочва, или дори може да сложат подвижен знак СТОП и бариера. ОБаче като минат 1000 човека по 1,60 това са 1600 лева - и половината от тях да минат на обратно - над 2000. Ама недоволни били! овце сме че търпим, трябва да спретнем едни протест, на Метрополитън - при това отношение цените на трябва да са повече от 50 стотинки. И това не го правят за първи път! Накрая ще излезе Фандъкова и ще каже "съжалявам...." *** YOU!

77

Анонимен

преди 7 години

Така най-хубаво се вижда как никъде нищо не се работи и няма никаква организация. Отделно навсякъде по службите хората които отговарят за безопасност са с най-много работа, но с най-ниско заплащане независимо от образование и квалификация и без никакви права. Шеф далеко, Бог високо и всеки да се оправя. Явно Фандъчката няма никаква организация за подобни ситуации, а те трябва да имат план за действие. Сами си показват калинските възможности. Най-голямото наказание е бездарници на власт.

76

Анонимен

преди 7 години

Колко ли стотици човека са изпуснали транспорта до провинцията? Къде ще пренощуват, ако нямат роднини в София. Това са жени , деца , старци.

75

Пич

преди 7 години

Аварии стават навсякъде.НО оФцата която ми продаде билета на станция летище София ,можеше да каже че влаковете не се движат. На излизане/ след 25 мин.чакане/ я питам: Защо така? Офцата нищо не отговори и затвори гишето.Това дразни.Изгорях с 1.60 лв.Дано се задавят с тях.

74

...

преди 7 години

ми купи си кола

73

Ами ,да...

преди 7 години

Така е с руската техника-----ВТОРА УПОТРЕБА!ЕВТИНКОТО ---ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО И ...ПРЕСКЪПО!!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова следва да изплати обезщетения, на премръзналите пътници, а те са много хиляди и заради неадекватната си дейност в кризисната ситуация.

71

Андрей

преди 7 години

Защо пускаха хора в метрото /към 19.15 ч., Сердика/, при положение, че и в двете посоки нямаше влакчета? Искам си моите 40 лева. Както те могат да ни глобяват, така трябва и ние :(

70

Анонимен

преди 7 години

Разказа ни се играта... 45минути висяхме на финала излезнахме от метрото и хората се тъпчеха в малките автобуси... и там още 1час понеже няма място... 3 часа се прибирах днес отврат

69

з н а й к о

преди 7 години

Така е, щото онзи ден пишат тука че Баце няма заслуги за това метро. А съм им казвал че Баце работи за Антихриста. А той пък владее физиката и химията, също и материята и антиматерията и мн.др.

68

чнг

преди 7 години

То едно време чакаха на опашки за банани и мандарини по два три часа на студа отвън и черния петък ряпа да яде , та който е заседнал в някой бар честито .

67

Анонимен

преди 7 години

Защо Фандъкова не организира автобусен транспорт по линията на метрото от Младост до Обеля?

66

по

преди 7 години

Повече от три часа хората не могат да се приберат по домовете си.

65

Метрополит

преди 7 години

Кое му е новото на метрото? Я вижте големите красиви надписи "сделано 1989" по вагоните. Това 30 годишна техника да я обявяваш за нова само *** гербераст го може.

64

Анонимен

преди 7 години

НАШАТА КМЕТИЦА Е РУСКА ДАСКАЛИЦА. Нигде кроме как в МОСКОВПРОМЕ. Сега да си иска ЕВРОТО ОТ МАСКВЕ.

63

Анонимен

преди 7 години

МутриСАТА не е наша.

62

Анонимен

преди 7 години

Боко Празната кратуна дал ли е изявление по въпроса ?

61

чнг

преди 7 години

Шопле питай генерала такова разстояние даже и се пълзи , военно положение вечер час пълзете вашта мама фермерска сървайвърска , на касата ще ви върнат двата лева за цирка , пълзииии фитнес *** , плъхое в метрото пълзии и мучии стадо изкуфяло.

60

Анонимен

преди 7 години

Защо в станциите няма тоалетни за пътниците ?!