32

Анонимен

преди 7 години

а автора Никол Марквалд дали знае че им крадеш статиите

31

Анонимен

преди 7 години

Златко заглавието на статията е ''Майстори на дезинформацията'' иначе всичко е COPY-PASTE от Дойче веле

30

100% са прави

преди 7 години

Много глупости се пишат и вярват. Даже помня тази история за агемтите циркулираше в БГ форумите.... трябва нещо да се направи! А руската пропаганда много обича дезинформацията ... а алчни *** като този само и помагат.

29

дезинформация

преди 7 години

Дойче Веле е филиал на отдел "Дезинформация и пропаганда" на ЦРУ.

28

Анонимен

преди 7 години

статия на Гл.редактор значе Дезинформация

27

Анонимен

преди 7 години

По немската ARD имаше док.филм за руски сайтове-ментета , как разпространяват дезинформационен материал пример с изнасилената 13-годишна рускиня в Берлин което се оказа пълна лъжа

26

Анонимен

преди 7 години

Manipulation akt so. Плаща солидна сума на жени с фотообектив да пише в сайтове, които се чете от определен брой, кръг хора. Информацията му е поверена. Той си движи плана. В сайта се чете друго. И той.. Тя... Милиони. Така е драги, вярващи. Така се правят пари на гърба на отрудените и наивни хора. След, това здрава лежачка. Защо, трябва да работи, като може и да не работи. Lisse skunks. А именно.

25

Циник

преди 7 години

Бе де да знам....ако седнете да прочетете "ОФИЦИАЛНАТА НЕМСКА ПРЕСА" например - какво прави впечатление - ЛЪЖИ НА КОНВЕЕР!Колко милички, добре дошли, нужни са афганистанските мозъчни хирурзи, сирийските ядрени физици...Аз голяма разлика не намирам!

24

Анонимен

преди 7 години

Manipulation akt so. Е мозък. Винаги приятелски настроен. Но, опаковката лъже, като него /нея самия. Докато"уж"ти е приятел и те е "закопал жив". I, ts manipulation akt so.

23

Анонимен

преди 7 години

Я ама то това е описание на Вашия сайт :D

22

Анонимен

преди 7 години

Manipulation akt so. Измисля си недействителен разказ, случка спрямо N-на брой хора. Така той/тя печели нечие внимание и те стават негови поддръжници. Без да подозират нечистите му действия и замисления пъклен план. Който е в действие. И в същото време разказа (измислицата) с която той/тя ги печели, като негови последователи. Докато печели от подлостта си, хората се разболяват. Стават негодни за работа, дом, семейство. Издевателствата са навсякъде спрямо хората.

21

Анонимен

преди 7 години

Спомням си "флагмана" на българската журналистика "24 часа" и баш босът му другарят "капиталист" бат Петьо как пуснаха партенката за партийната книжка на Стефан Софиянски.Тогава дълго и напоително повръщах върху пар-цала им и разбира се - покупка, реклама там - никога вече!

20

Анонимен

преди 7 години

Вид изкуство. Манипулира всички и печели милиони. Вярвайте! Неведението спрямо околните ги храни. Време е да се събудят, да отворят очи и да видят. Да разбират. Стига спали. No, sleep.

19

Анонимен

преди 7 години

Те не само сайтовете пускат фалшиви новиниВ България проблема не са фалшивите новини а това как се тълкуват голяма част от новинитеАко има протест на хората ще се намири нямоя платена медия нрече хората заблудени ***

18

Анонимен

преди 7 години

С натиск и измислици от Хиляда и една нощ, направиха милиони. Още не може им хванеш следата, а ти вярвай! Вярвай в строежа на"пясъчните кули". В "борбата" с вятърните мелници. Вярвай и в доброто име. Докато има наивници, ще има изедници. Докато ви пращат за "зелен хайвер". Те ще си "плетат кошницата". Докато сте сляпи за истината, "лъжата ще прокарва пръсти и ще пълни торбата". С отклоняване на вниманието от важните неща се печели ЛОЛ. Да насочиш внимание към нищо неподозиращ човек, хора си е.

17

Grammar nazi

преди 7 години

Сериозно ли са "плот на въображението му" освен останалите печатни грешки? Редакторът ви в болнични ли е или просто не разхищавате пари за такава ненужна позиция?

16

Анонимен

преди 7 години

Блиц.RU са същите!

15

Ани

преди 7 години

Спомняте ли си предаването Ку Ку с главен редактор Нидал Алгафари който после беше имидж мейкър на Президента Първанов? Ами БНР със разните там полтъргейсти и открити телефони които дават само заето? Комунизма въобще промиваше мозъците на хората с радиоточки, беседи и кво ли не. Затова и резултатите са такива урудливи.

14

Анонимен

преди 7 години

Ха, добро утро, както се казва!А у нас има цяла армия такива сайтове - бултаймс, брадва, пан, оновини. И то създадени и финансирани не от някакво си частно лице, а направо от другаря Путин и неговите служби в матушката Рассия. И новините, които бълват и промирите мозъци на ***, които им вярват в пъти задминават тези жалки американски аматьори.

13

Асанж

преди 7 години

Най-после днес беге разкриха истинската си същност. Натискът е бил голям...