78

Анонимен

преди 7 години

А пък в студийният запис на песента "Atlas, Rise" от новият албум на Металика, се вижда на стената българското знаме, наред с други знамена.Кво ми дреме за Фикито, който и да е той.

77

Мелиха

преди 7 години

Баща му пее... Азиз пее... Софи и Гринго пеят... Но, простете Фики не пее... здрав е, красив, но не пее... Издислав куша му-са-ка в новия турски ресторант... и плаща в турски лири по курса на часа.

76

Свилен

преди 7 години

Издиславе,отивай да калайдисваш тави по селата да не те паркирам неправилно някъде !

75

Славина

преди 7 години

Хахах, Фикиту е като бежанците - лесно се обижда! :)

74

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Сто процента тропосва някоя от колежките си. Ще се чуе коя. Пък ко ли ни и пука.

73

Мухахахаха

преди 7 години

Фики...ошамари си зърната и бегом в Шуменско !!! То пък не може да бягаш ....

72

ko4an

преди 7 години

jigu bugule

71

Анонимен

преди 7 години

Защо медиите ни занимават с малцинствата да ги екстрадират със бежанците.

70

Натъжен

преди 7 години

Баси, не стига че е жив и свободен мазния люляк, ми и претенции има. Ех чичо Ади, защо ти трябваше да се захващаш с Русия навремето, сега тоя щеше да е ресурс за химическата индустрия.... :(

69

Анонимен

преди 7 години

Аз от цитатите на лицето Фики нищо не разбрах, обаче имам представа какво е искал да каже Дъглас Адам за мъчението със стихове на вогоните в " Пътеводителя"

68

Модерен ляв

преди 7 години

До носталгик Ами да, Демокрацията обича цветнокожите и исляма, българките също така ги обичат, тъй, че няма какво да се чудиш!!!!

67

Носталгик

преди 7 години

По времето на Народна Република България, когато ние Българите имахме гордост, държава, образование, армия и граници, този жалък турски ислямо изповядващ циraнин щеше да е трудовак и да бърка бетон! Уви, във времената на т.нар. "Демокрация" той е идол, България му се радва като на някакъв феномен, а всяка втора българка е готова да му вдигне крака! За това ли се борихме? Затова ли скачахме по митингите на СЕДЕСЕ?

66

This is LOVE;)

преди 7 години

Следващата песен на Фики ще се казва ДиСисЛав;)))

65

Пабло Ескобар

преди 7 години

Отишли Фики и Бареков на ресторант в Лондон .........и не могли да си поръчат нищо

64

Merenjei

преди 7 години

Ko?!? Ne!!!

63

Анонимен

преди 7 години

Защо?+? Защо слагате думите Пайнер и музика в едно изречение??+?

62

1

преди 7 години

Току що слушах песента която може да се раздели на три части:Първа част: Фики пее първата буква от българската азбука (около 50 секунди)Втора част: Фики пее: "Is this love" около две минути седнал на стол и държащ микрофон на прът. Трета част: Някакви заченки на коплет. През цялото време в кадър гледаме Фики: Седнал, прав, отблизо , отдалеч. От време на време има двама дето се държат за ръце и се целуват. Не е ясно обаче какъв е полът им. Искуство ли е да го опишеш ...

61

Ivan

преди 7 години

Ne razbrax kakvo e kazal i kakvo e "zaklychil" nakraq?!?

60

Жалка история

преди 7 години

Проблемът не е в английския на фикуса - много световноизвестни изпълнители пеят на английски с акцент и той даже донякъде им е запазена марка и ги прави разпознаваеми. Проблемът е цялостен - смешен акцент, посредствен текст, турска мелодия, орнаментика като на настъпано куче, типичния за фолк балада кахърен безизразен поглед и абсурден сетинг - на бар стол в гората с микрофон и релси... Пълен комплект чалга клишета и смотан музикален продукт.

59

TheBigLav

преди 7 години

Мега Хейт за IzDisLav!!!! Найс А!!!! Мухахахахахахааааа....